Şimdi Ara

Galaxy A34 satılıp Realme 11 Pro alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, şu anda A34 kullanıyorum ama kullandığım telefondan sıkıldım. Alalı 7-8 ay oldu ve aklımda telefonumu satıp üzerine biraz daha koyup Realme 11 Pro almak var.

    Sizce bu model yükseltmeden ziyade değişim için iyi mi olur yoksa tamamen model düşürme mi olur?




  • Kameraya aşırı önem vermiyor ve samsung ekosisteminde değilseniz geçilir.

  • astegon kullanıcısına yanıt
    Ekosistemde değilim ancak 4,5k üstüne para verilir mi onu düşünüyorum.

    Ekstradan Samsung'un 5 yıl güncelleme garantisi (ki herhalde android 17 ye kadar görür) vazgeçilmeye değer mi acaba onu da bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @N3F3S


    Realme 11'e geçersen tek artısı 67 watt hızlı şarj o kadar. Onun harici a34'de göre kamerası, işlemcisi daha kötü. Stereo hoparlör bile yok realme 11 de, sadece mono var. Ekran 90 hz 120 hz değil a34 gibi. Onun harici android 13 de kalmış 14 almış mı belli bile değil realme 11'in. Hadi aldı diyelim 15'i alacak mı ? güvenlik yamalarını alacak mı ? bunların hepsi muallak. İnternette baya bir kişi şebeke sorunundan bahsediyor. Ara ara şebeke E'e düşüyormuş sapıtıyormuş falan. E şimdi a34 bildiğin telefon yani neyi ne olacak biliyorsun güncellemesi osu busu herşeyi tas tamam hazır. Satacaksın üstüne 4 5 bin tl vereceksin aldığın telefon daha kötü olacak değer mi ? değmez. Ha satıp daha iyi telefon alacaksan okey sat. Mesela honor 90 alabileceksen geçebilirsin güzel cihaz a34'den biraz daha iyidir. Keza daha performans istiyorsan S23fe var ama gene samsung.





  • hocam bende de a34 var kamerası üzüyor cihazın honor 90 poco x6 pro xiaomi redmi note 13 bu üç cihaza baktım geçilir mi bunlara çok fark var mı? yine samsung mu almak lazım?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.