Şimdi Ara

GALATASARAY TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI ÜS ÜSTE 4. KEZ ŞAMPİYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Helal olsun size engelsiz aslanlar...Ne futboldan , ne voleyboldan yüzümüz güldü . Ne erkek basketbol , ne bayan basketbol takımı yüzümüzü güldürdü . Ama siz... 4 sene üst üste şampiyonluk . Şampiyonlar ligi ve kıtalar arası şampiyonluk . Daha ne olsunki .

    Peki ama neden kimse sizin kıymetinizi bilmiyor ? Kaç gündür bekliyorum . Acaba bu konu hakkında birisi mesaj yazacakmı diye . ENGELSİZ ASLANLARIMIZ ı bir galatasaray taraftarı kutlayacakmı diye . Ama hiç bişey yok . İlla futbolmu herşey ? Tamam futbolda iyi değildik . Ama bu tip branşları biraz olsun destekleyin . kıtalar arası şampiyonluk ne demek arkadaşlar ? DÜNYANIN EN İYİSİ OLDUK DEMEK . peki ne oldu ? engelsiz aslanlarımızı hava alanında 10 kişi karşıladı . peki ya Jo yu , dos santos u , keweel ı , baros u kaç kişiyle karşıladık ?

    Neden kendi değerlerimize sahip çıkmıyoruz ki... nerde şimdi binlerce kişi karşıladığınız jo ? dos santos ? peki ya lincoln ? hiç biri yok . ama GALATASARAY TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI hep burda . 6 ay için kiralık olarak gelmiş adamları karşılamaya gitceğinize , gidinde spor salonunda destek verin engelsiz aslanlara . hadi onuda yapmayın . bari 1 kere değil , bir kaç kere şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş , kıtalar arası şampiyonluk almış takımımızı 100-200 kişi karşılamayaın . bu taraftarlığam sığmaz . taraftarlık futbol maçına gidip sövüp saymakla olmuyo maalesef . ama bunu hâlâ anlayamayanlar var . yazıklar olsun !!!







  • kutluyorum sizi GALATASARAY TSB . helal olsun sizlere...
  • Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı üst üste 5. kez şampiyon oldu biz konu açıyoz mu?
  • Açmıyor musunuz?

    http://forum.donanimhaber.com/m_39695384/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_39695804/tm.htm

    Ayrıca neden açmayacaksınız?Tabiikide şampiyonluk konusu açılacaktır bundan doğal ne var?

    quote:

    Orijinalden alıntı: Prerogative

    Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı üst üste 5. kez şampiyon oldu biz konu açıyoz mu?





  • işte siz busunuz .avrupada tarih yazmış tsb yi , kutlamak yerine böyle saçma sapan yorumlar yapıyosunuz . ayrıca fenerbahçe nin tüm branşlarda şampiyon olduğu zaman açılan tonlarca konu var .

    bi takımı yerererek ne geçti eline . işte sizin gibi spordan anlamayan insanlar yüzünden türk sporu hergün dahada geriye gidiyor . spor demek fenerbahçe - GS rekabeti demek değildir . nerde eski taraftar lar... uefa kupasını aldığım gün , fenerbahçelisi , galatasaraylısı , beşiktaşlısı hep birlikte sevinmiştik . fenerbahçenin tarihte ,galatasaraya yaptığı onlarca pisliğe rağmen hep beraberdik . sokaklarda konvoylarda , fb - gs ,bjk , TÜRKİYE bayrağını beraber dalgalandığını hatırlarım 2000 yılının mayıs ayında ...

    hepsi türk takımı . başarılı olanı kutlamayı bilin . yerin dibine sokmayı bildiğiniz kadar onuda bilin .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prerogative

    Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı üst üste 5. kez şampiyon oldu biz konu açıyoz mu?




    Tebrikler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.