Şimdi Ara

G580 laptopum açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba bugün laptopumun fanına kırık bir parça düşmüş bende onu çıkarmak için pcnin içini açtım vidalarını çıkardım sonra kenarından kapağı kaldırarak parçayı fandan çıkardım fakat fanı çıkarmadım sadece salladım Bir kaçkez ve çıkardım sonra vidalarını takıp açmaya çalıştığımda bilgisayar açılmadı. Herhangi bir parçasını çıkarmadım neden bilmiyorum vidadan birisini yanlış taktık ama öncedende öyle olduğu için açılıyordu ondan olduğunu sanmıyorum kapatırken 1 tane vida arttı bu sebepten olabilirmi ne yapmam lazım yardım lütfen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yazıyla anlatmak zor olur hocam resim paylaşırsanız yardımcı olunur, eğer güvendiğniiz bilgisayarcı varsa oraya götürün.
  • Resimle ne anlatabilirimki arkadan vidalarını çıkardım sonra klavyenin yanından kapağı kaldırarak salladım o fana takılan parça çıktı zaten herşeyi geri taktım sadece 1 vida boşta kaldı onuda nereye takacağımı bilmiyorum bulamadım yani. Sonra pcyi açamadım batarya ile ilgili bir sorun yok. Yarın bilgisayarcıya götürücem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olabilecek yokmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.