Şimdi Ara

FTTH Turknet Ping (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
5.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    1- 15  60 ms  59 ms  59 ms hosted-by.hiperz.com [85.114.146.22]

    2-  15  51 ms  51 ms  51 ms hosted-by.hiperz.com [78.31.67.250]

    3-  26  78 ms  78 ms  78 ms ns3085728.ip-145-239-5.eu [145.239.5.44]

    4-  15  65 ms  65 ms  65 ms hosted-by.hiperz.com [89.163.251.117]

    5-  15  53 ms  53 ms  53 ms hosted-by.hiperz.com [213.202.254.156]

    6-  15  60 ms  60 ms  60 ms hosted-by.hiperz.com [85.114.146.68]

    7-  15  59 ms  59 ms  59 ms hosted-by.hiperz.com [85.114.146.22]




    Değişimler bu şekilde.

  • Turknet vdsl'de yaptığınız tracert sonuçları bende şu şekilde çıkıyor.


    FTTH Turknet Ping
    FTTH Turknet Ping
    FTTH Turknet Ping
    FTTH Turknet Ping
    FTTH Turknet Ping

    Edit: Bu'da şu anda ki valve, yoğun saatler dışında, genelde 47~48 gibi çıkıyor.


    FTTH Turknet Ping



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 31 Ekim 2021; 16:5:8 >




  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    En az 85-90 ping alirsin sen Faceit sunucularında hocam. Kötü sonuçlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    Sevindim hocam düzelmesine. :)

  • Creative52 C kullanıcısına yanıt

    hangi şehir hocam?

  • unununium U kullanıcısına yanıt

    Ordu

  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    Evet sonuçlar yüxek ve çok fazla hop var.

  • Bu konuyla alakali Turknet'in bir çaba sarfettiğini açıkcası düşünmüyorum. Adamların yaptığı iyi reklam ve tam net bilgi vermeden üstü kapalı şekilde milletin gözünü boyadığı reklam tabloları. Oysa ki; yurtdışındaki firmalar gibi olsalar her şey daha farklı olurdu. Üstat olarak gördüğüm sevgili @XpressMusic34 ile şu bilgiyi paylaşmıştım kendisi çok yardımsever bir insan olmakla birlikte bu konulara hakim biri fakat Turknet forum ekibinin bu konuyla alakalı verdiği sözleri tutması gerekirken onlar uzak kalmayı tercih ediyor.


    İnternet kullanımını çok hafife alan bir ülke konumunda olduğumuz için "Ping, loss, stutter" vb. şeyler inanın kimsenin umurunda olmuyor. İşinin ehli insanlar yerine "A4 kağıdı" aracılığıyla bilgi vermeye çalışan ki; bu bilgilerin hepsi A0 nezlinde, hiçbir halta/işe yaramıyor. Ülkenin en büyük problemi bu ki her yöne çekilebilir. @TurkNetDestek


    90-120ms aldığım ping sorununu sadece 2-3 şey kurcalayıp 60-70ms. gibi ortalama üstü pinglere düşürmem çok komik geliyor. Turknet'in Network ekibi hiçbir şeyi yapmayıp çocuk gibi suçu başkasına atacaksa hiçbir yol ilerleyemeyiz. Aydın'da yaşayan biri için Gayrettepe sunucusundan yönlendirme almak yerine Acıbadem'den yönlendirmek almak daha iyi olduğunu test ederek gördüm. Bunu hiç denediklerini sanmıyorum çünkü çözüm üretebilen biriyle karşılaşmadım.



    Alıntı

    metni:
    Amerika'dayken adamları aradığınızda "bu sorun için herhangi bir araştırmanız var mı? herhangi bir çözüm üretebildiniz mi yoksa sadece sorunu mu tespit ettiniz?" diye soruyorlar ilk başta. Eğer çözümünü biliyorsak direkt paylaşıp ona göre yol izleniyor. Firma, kullanıcısıyla iç içe. Türkiye'de durum tam tersi. Her şeyi biz biliriz, her şeyi biz yaparız. Bu çok yanlış bir davranış açıkçası.




  • Türkiyede net ile âlâkalı ne sorunun olursa olsun, sorunla ilgili temsilcini'nin önerdiği tek şey var, o'da; hzınızı aşağıya çekelim, canavar gibi olur demek.

  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili teknik uzmanlarımız ve network ekiplerimiz sizinle iletişime geçerek bir çok kez kontrol sağlamıştır. Ancak herhangi bir sorun tespit edilmemiştir. Bu konuda maalesef farklı bir işlem yapamıyoruz.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam;


    Ben ve birçok forum arkadaşımız ile birlikte haberleşme forumunu kurduğumuzda temel idealimiz herkesin hızlı ve düşük gecikmeli internete ulaşmasına yardımcı olmak idi. Bu hususta ilerleyerek doğrudan veya direkt olarak binlerce insanı internet sahibi yaptık.


    https://forum.donanimhaber.com/haberlesme-forumu-olusturalim--139950285


    Bu amacımız doğrultusunda ilerlerken, aynı zamanda bilinirliği arttırmak ve haberleşme alanına ilgiyi daha da arttırmak için farklı alanlarda farklı işler yaptık.


    https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-haberlesme-bolumu-toplulugu-olarak-yayinlara-basliyoruz--149035459-4#149135769



    Bunun yanı sıra en büyük hayalimiz ise tüm operatör ve işletmecilerin forumumuzda kurumsal hesap açması idi. Bunu her ne kadar başaramasak bile haberleşme forumu genelinde yüzlerce ana konu, bilgilendirici içerik ile Türkiye'de internet ve gsm denildiğinde sınırsız kaynağın bir arada olduğu bir forum inşa edebildik.


    Bizim bu konulara merak saldığımız dönemde türkçe kaynak sayısı yoktu, yok denecek kadar azdı. Şu an internette basit bir arama ile her türlü teknik detaya ulaşılabiliyorsa, bu da ben ve benim gibi emektar kardeslerimiz sayesindedir. Elbette ki kendimizi övdüğümüz yok, yanlış anlasılmasın.


    Yıllar boyu sektörden de çok fazla tanıdığımız insan oldu, dostluklar da kurduk. Bağlantılara da sahip olduk ama kişisel amaç veya istiraslarımız için bunları kullanmadık, daima mütevazi kişiliğimizi koruduk. Hiçbir zaman "Biliyoruz" demedik, "Bildiğimiz bir şeyler var" ekolünü takip ettik, diğer türlüsü de bize yakışmaz idi.


    Gönüllülük esası ile Türkiye'de internet veya gsm mevzu bahis ise bunun temelini ve yapı taşlarını oluşturan forum arkadaşlarımız ile her zaman gurur duyarız, onlar da bizlerle duyar. Bu uğurda vaktini, emeğini ve saatlerini harcayan insanlar var. Temel amacımız da herkesi hızlı ve düşük gecikmeli internete kavuşturmak oldu.


    Hatta biliyor musunuz, bir ara dernek kurmayı bile düşündük. :) Ancak dilimiz çoğu kez sivri olduğundan dolayı firmalar tarafından boykot edilebilirdik. Yine de bu husus aklımızın bir köşesinde duruyor. :)


    Özetle, bazen çözemediğimiz, bazen çözüme kavuşturduğumuz mevzular olabiliyor. Hayatın kendisi gibi, bazen gücümüzün veya bilgimizin yetmediği mevzularla karşılaşabiliyoruz. Sizin kendi çabanız ile sorunu bir nebze olsun çözmenize çok sevindim. Umarım daha da düzelecektir.





  • Çok güzel konulara değinip muhteşem işlerinizi herkesle paylaştığınız için teşekkür ederim hocam. Gördüğünüz gibi @TurkNetDestek'in üstteki yorumuna bakar mısınız? Saçmalık. Yazık

  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    Estağfurullah hocam rica ederim. Müşteri memnuniyeti her zaman sağlanamıyor ne yazık ki, firmaların da belirli bir yüzdesi oluyor memnun edilemeyen müşteriler ile ilgili. Bir nevi tolerans değeri diyebiliriz.

  • Bende durum bu:

    FTTH Turknet Ping
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden gönderdiğiniz bilgiler ile net uzmanımıza bilgi verdim ve hattınızı kontrol ederek size dönüş sağlayacak.
  • bir haftadan fazladır 42ping aldığım battlefield 5 artık 70 pingten aşağıya düşmüyor, paket kaybı da cabası. @TurkNetDestek sizde neden bu tür sorunlar var anlamadım gitti.

  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Bu sorunuzu bizimlehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden performans sorunu kategorili destek kaydı açarak paylaşırsanız arkadaşlarım hizmetinizi ve hat detaylarınızı kontrol ederek size yardımcı olmaya çalışacaklardır.
  • Abi şu olaya düştüm şuan okuduğumda, bir kere daha ülkem adına utandım..


    "Amerika'dayken adamları aradığınızda "bu sorun için herhangi bir araştırmanız var mı? herhangi bir çözüm üretebildiniz mi yoksa sadece sorunu mu tespit ettiniz?" diye soruyorlar ilk başta. Eğer çözümünü biliyorsak direkt paylaşıp ona göre yol izleniyor. Firma, kullanıcısıyla iç içe. Türkiye'de durum tam tersi. Her şeyi biz biliriz, her şeyi biz yaparız. Bu çok yanlış bir davranış açıkçası."

  • LGKullanıcısıı324 L kullanıcısına yanıt

    Şunu atsam bence kafi hocam

    FTTH Turknet Ping
  • Bende sol fiber ile can çekişen bir kardeşinizim, Türk telekom fiberin en iyi ping değerlerine sahip isp olduğunu acı deneyimlerle öğrendim, şuan sol fiber ve TT VDSL kullanıyorum, sol fiber 12 ay taahhütüm kaldı bitince kapatıp elveda edicem, sol bitmiştir artık benim için 10 yıllık bir abonelikten sonra.


    Türk telekom fiber getirtmeye çalışıyorum binamıza inşallah...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.