Şimdi Ara

Forumun uber seviye kuralları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lol oynanlar bilirler. 2017-2018 yıllarında kafe turnuvaları vardı. Turnuva kazananlarına çok ciddi seviyede rp ödülleri veriliyordu. Lol kafelerden birisinin evimize yakın oluşu ve kadronun dönemin 5 west challengerı olması sebebiyle troll picklerle bile çok rahat kafedeki takımları yenip birinci oluyorduk. Hesapta inanılmaz rp biriktiği dönemde rp leri hediye kostüm göndererek satmaya karar verdim. Hiçbir illegal iş yapmadığımdan dolayı gönül rahatlığıylada şahsi banka hesabımı ve doğal olarak isim soyismimi de paylaşıyordum.



    Yıllar sonra kendi konuma denk geldiğimde bir arkadaşın, isim soyismimi belirtip, çalıntı kartla işlem yapmak vede dolandırıcılıkla suçladığını görüp şikayet oluşturdum. Arkadaşın hiçbir kanıtı yok. Hiçbir detay yok. Hesabının ban yediğini söylemiş. Hesabının ban yemesinde nasıl bir etkim olabilir? Yapabileceğim en fazla olay parasını alıp hediye kostümünü göndermemek olur ki bunuda asla yapmadım.


    Şikayete gelen dönüş ise komedi gibi. Yetkili diyorki suçlama varsa ispat et   Yapabileceğimiz bir şey yok diyor. Yani bir kişi forumda isminizi veya isim soyisminizi hedef alıp sizi kara para aklamakla suçlasa veya araba hırsızlığıyla suçlasa o yoruma asla bir şey yapılmıyor. Siz evinizde oturup çayınızı yudumlarken, kara para aklamadığınızı kanıtlamak zorundaymışsınız :D Kanıtlamadığınız sürece internet datasına isim soyisminizle birlikte dolandırıcılık ve kara para aklama suçları çıkabilir :D


    Hayatımda ilk defa böylesine bir saçmalık görüyorum.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.