Şimdi Ara

Forum Üyeleri Arasında Maç Neden Yapmıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üyesi olduğum başka bir siteden dota oynayanlar arasında 2-3 maç atmıştım, epey zevkli geçmişti, donanimhaberde her ne kadar kimilerinin troll dediği elemanlar ve trolllerin noob dediği tipler olsada iyi kötü bir muhabbetimiz var, yapılan maçların public maçlardan daha zevkli olacağına inanıyorum. Türkiyede Dota için doğru düzgün bir forum olmaması en büyük handikapimiz olsa bile şuan için türkiyedeki en hareketli dota forumuna sahip olduğumuzu söyleyebiliriz, koca forumdanda maç atacak 9 kişi çıkar diye düşünüyorum.
    Gelmek isteyenler buraya kendilerine ulaşabileceğim steam linklerini koyarsa karma biçimde güzel bir maç yapabiliriz gibi geliyor...



  • bir aralar 3-4 sayfa adam toplanmıştı forumdan konu dışı dotacıları olarak,daha sonra yönetim konuyu taşıdı kayboldu gitti grup.şu an organize edecek yetkili veya sorumluluk alacak birileri lazım o iş için mutlaka birileri ekiyor tadı tuzu kalmıyor oyunun.tabii bir de ben proyum sen noobsun muhabbeti yapıp oyunu sadece kazanmak için oynayanlar çıkar yaş iş yani bayağı.

    @S.Marcos hocam ne oldu hakikaten o grup
  • öyle bir konuyu bende hatırlıyorum fakat ne oldu nereye gitti hiçbir fikrim yok.sitede üyeler arası oyunlarda çok zayıf bir oyuncu çıkmadığı sürece pek sıkıntı olmuyor, iki tane çıkınca dengeleniyor oyun :) başka bir site üyeleri arasında oynadığımız oyunda en zayıf eleman iki defa takımımıza geldi, oynaması basit diye nyx almıştık, kombata yanlış girer, stunlanması gerekecek eleman yerine başkasını stunlar, oyun başı lanede yanındakinide ezdirdi, o karşı takımı feedledi, karşıda onun gibi oyuncu yok diye biz feedlenemedik sonuç defeat :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Willy Willie

    bir aralar 3-4 sayfa adam toplanmıştı forumdan konu dışı dotacıları olarak,daha sonra yönetim konuyu taşıdı kayboldu gitti grup.şu an organize edecek yetkili veya sorumluluk alacak birileri lazım o iş için mutlaka birileri ekiyor tadı tuzu kalmıyor oyunun.tabii bir de ben proyum sen noobsun muhabbeti yapıp oyunu sadece kazanmak için oynayanlar çıkar yaş iş yani bayağı.

    @S.Marcos hocam ne oldu hakikaten o grup

    Problem o iş ya. İlk başlarda eğlenceli gidiyordu ama grup büyüdükte(daha doğrusu dota bölümüne taşınınca) ters ters adamlar gelmeye başladı. Uğraşılmaz. Konu dışından çıkan 10-15 adam iyiydi.




  • bende katılabilirim dota 2 oyunlarına nerden ekleyebilirim sizi
  • ben katılırım win 830 gerçi win önemli değil 200lük de olsanız oynanır yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.