Şimdi Ara

Forum sıtesı kuracagım ama bır sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bır domaın alıp forum sıtesı kurmayı planlıyorum , konusu oyun ınceleme olacak.vıdeoları youtube koymayı planlıyorum ama vıdeoları ızledıkten sonra ızleyıcıler sıteme gelmezse dıye korkuyorum.ne yapabılırım?kısıtlama yapabılır mıyım?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: rkyrky98

    arkadaslar bır domaın alıp forum sıtesı kurmayı planlıyorum , konusu oyun ınceleme olacak.vıdeoları youtube koymayı planlıyorum ama vıdeoları ızledıkten sonra ızleyıcıler sıteme gelmezse dıye korkuyorum.ne yapabılırım?kısıtlama yapabılır mıyım?

    Merhaba;

    Başlangıçta üye toplamak adına yazıların ve videoların izlenmelerini sadece üyelere özel hale getirebilirsiniz. Bu bir tür üye toplama yöntemidir. Ancak, videoları zaten forum üzerinden yayımlanacağınız için üyeleriniz sitenizden ayrılmayacaklardır. Bu nedenle endişeleneceğiniz birşey bulunduğunu düşünmemekteyiz.

    Videolarınızı Youtube'dan yayınlayın ancak web sitenize gerekli yardımcı uygulamalar ile entegre edin. Oldukça basit işlemdir ve istediğiniz kadar videoyu forumunuza ekleyebilir ve izlenmesini sağlayabilirsiniz,

    Bilginize...

    ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.net / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN




  • teşekkür ederim konu kilit lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.