Şimdi Ara

Forum sayfaları yüklenmesi dakikalar sürüyor..? :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Yaklaşık 1 ay'a yakındır forumdaki sayfalarda öyle bir yavaşlama var ki anlatamam. Mesela şu mesajı yazmak için bu bölüme girmem 20 dakikamı aldı. Chrome, IE, FF ile denedim değişen bişey yok, ki zaten diğer sitelerde sorunsuz gezinebiliyorum. Bu yüzden ben de sorunun bu siteyle alakalı olduğu kanaatine vardım. Bu sorun ne zaman düzelir acaba...?

    Saygılar..



  • Sayfa yüklenmeye başladıktan sonra mı duruyor, yoksa beyaz bir sayfada bekleyip bütün içerik birdenbire mi geliyor?
  • Sayfanın başında bekleme yapıyor. Durma söz konusu değil yani.. Mesela bir konuya giriyorum, ilk mesaj görünüyor diğer yazılan mesaj/cevaplar yüklenirken bekleme yaptırıyor. DNS'den şüphelendim, iptal ettim normal bağlandım yine aynı..

    Düzeltme: Google Chrome 6.0.472.63 sürüm kullanıyorum. Az öne Opera 10 kurdum, onu denememiştim normal açıyor sayfaları :S Anlamadım.. Şimdilik sorun çözüldü kısacası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi credo -- 24 Eylül 2010; 16:36:35 >
  • Sorun yine kendini gösterdi. Az önce bi ekran görüntüsü aldım onu koyuyorum. Sol-alt köşede addhood.com bekleniyor diyo, reklamlarla ilgili bişey sanırsam. Mouse imleci dönüp duruyor, çok can sıkıcı bi durum ve bu sadeec bu forumda oluyo diğer sitelerde sorun yok. Opera, IE 8 ve Chrome il denedim değişen bişey olmadı..

     Forum sayfaları yüklenmesi dakikalar sürüyor..? :S




  • bende yeni girebildim sürekli time off falan yazıyordu sonrasa o bile yazmadım şimdi girebildim
  • Herkes bu sorunu yaşıyor sanırım, bende de benzer bir problem vardı.
  • Dün bir arkadaşın dizüstü bilgisayarından girdim foruma, çatır çatır açılıyodu. :S Dedim benim kesin bağlantıda sorun var ancak, cepten Wifi ile bağlandım kendi modemim üzerinden siteye telefonda da gayet hızlı açıldı. Anladım ki olay Windows'sal bişey, bi tane hesap açtım Yönetici olarak. IE'yle girdim forum'a normal hızlı bi şekilde açıldı sayfalar. Şuan o hesap üzerinden yazıyorum. Eski hesabımda bi sorun varmış sanırım. Forum sayfalarıyla benim gibi ciddi sorun yaşayan arkadaşlar bu yöntemi de denesinler diye yazayım dedim.

    İyi forumlar..
  • Yo benim laptoptada oluyor kullandığım masaüstü pclerdede oluyor o reklamların olduğu bölüm geliyor ama konu içeriği gelmiyor hatta arada donup kalıyor pc, bazen yüklenme orada sona eriyor yenileme gerekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 4 Ekim 2010; 23:58:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.