Şimdi Ara

Ford Mondeo'nun üretimine 2022 yılında son verilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskiden arabalar yerden yüksek yapılıyordu. Normal araçlar günümüzün suvları gibi yüksekti. Her yere girip çıkabiliyordu. Gün geçtikçe arabalar yere yaklaştı. Bu da olumsuz etki yarattı. Şahsen 2015 Astra kullanıcısı olarak arabanın ön tamponun altını bir yere sürtmediğim gün çok az. Çok alçak yapılmış. Yüksek tümseklerde arabanın komple altı da sürtüyor. E böyle olunca ben mesela ileride yüksek araba almayı düşünüyorum. AVM de park yerlerindeki alçak demir bariyerler bile benim ön tampona takılıyor. Geçen az daha geri geri çıkarken ön tamponu bırakıyordum.

  • Ülkemizde D segment sedanlar birkaç marka harici tutulmadı zaten. Güzel arabaydı aslında

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozmenakif

    Eskiden arabalar yerden yüksek yapılıyordu. Normal araçlar günümüzün suvları gibi yüksekti. Her yere girip çıkabiliyordu. Gün geçtikçe arabalar yere yaklaştı. Bu da olumsuz etki yarattı. Şahsen 2015 Astra kullanıcısı olarak arabanın ön tamponun altını bir yere sürtmediğim gün çok az. Çok alçak yapılmış. Yüksek tümseklerde arabanın komple altı da sürtüyor. E böyle olunca ben mesela ileride yüksek araba almayı düşünüyorum. AVM de park yerlerindeki alçak demir bariyerler bile benim ön tampona takılıyor. Geçen az daha geri geri çıkarken ön tamponu bırakıyordum.

    2015 astra kullanıcısı olarak sedan mı hb mi hocam diyeyim.valla ben kedi gibi çıkıyorum kaldırımlara yıllardır hiç sürtmedim ön tamponu ve altı üstelik hb sport yani zannetmiyorum yerden yüksek olduğunu.AVM'lerdeki bariyer olayı doğrudur hangi akla hizmet yapmışlar ama kaplumbağa hızında tümseğe oraya buraya çıkmak şu anda yapabileceğiniz şey diyorum ilerde bam güm girersiniz suv alırsanız ama bu yol tutuş ve sürüş zevkini vermez suv çok iyi bir şey almanız lazım onlar da milyon.


    bu bölüme pek yazmıyorum girmişken yazayım katardaki kardeşim cadillac 2.5 270 beygir 2015 49 binde araç almış TR'de 2.0 daha kötü modeli 2016 1.3 milyon ama birader 70 bin TL'ye almış işte bizde burada çene eskitiyoruz.





  • Yazık oldu mondeoya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • D sedan mı C suv mu deseler , C sedan derim
  • çok bile sattı. ne doğru düzgün motor/şanzıman kombinasyonu var, ne içi güzel ne de dışı.

  • Benimki de hb, ve sürekli kullandığım yollar bayağı engebeli. Çok sürtüyorum özellikle ön tamponu malesef. Alttaki karlık defalarca yerinden çıktı, geri taktım. Yüksek araba lazım bana


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozmenakif kullanıcısına yanıt

    alakasız ama hangi ay üretim?hb 2015 derseniz son senesi malum 2016'sına k kasa diyorlar.ilk altı aysa euro5 motor ikinci altı aysa euro6 motor.euro6 ise değiştirmeyin bence o aracı harbiden pişman olursunuz yeni arabalarda iş yok yüksek olacak yerine çok daha yavaş kullanabilirsiniz ama 1.4t'dir şimdi bu araç da yavaş mı kullanılır diyeceksiniz valla ben durduruyorum resmen tümseklerde ve engebeli yerleri de ezberledim oralarda da fren yapıyorum millet basıp giderken.watts bağlantısı var mı sizinkinde?yarış araçlarında kullanılan bir sistem ve süspansiyonu sertse bildiğin spor araba oluyor hani yüksek diye suv alıp bu ne len deme ihtimaliniz yüksek.bence bi dekgetirip değişin bir arkadaşınızda suv varsa arıyor musunuz aramıyor musunuz kendi aracınızı diye.

  • İsabet olmuş zaten bu segmentte kral Passat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-007649809

    İsabet olmuş zaten bu segmentte kral Passat.

    Onunda sonu yakındır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Pasaatın da fişinin çekildiğini duymamış daha...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohhh ohh

    Alıntı

    metni:
    onondo socdoyo koponocom

    derken dini değerleri dolaylı yoldan aşağılama var.

    Alıntı

    metni:
    zavallısın, sefilsin, haysiyet yoksunusun.

    derken de aklınca saçma sapan sebepten dalga geçtiğin üyeye hakaret ve aşağılama var.


    Karakterini çok iyi belli ediyor bazı kullanıcılar Ford Mondeo'nun üretimine 2022 yılında son verilecek  Mesaj düzenine baksan nerden vw'yi çıkardı da öyle yazdı anlam bile veremezsin.

    Bunu da şöyle ekleyelim de üstte kendisi gidip adminle konuşunca kaçmasın.


    Ford Mondeo'nun üretimine 2022 yılında son verilecek




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CapriceClassic

    Pasaatın da fişinin çekildiğini duymamış daha...

    Duyarsa kalbine iner😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat için de benzer durum var, hala mondeo türkiyede iyi satmadığı için cezalandırılıyor sananlar var. Global manada D sınıfı sedan pazarında premium araçlar haricinde başka model kalmayabilir.

  • Suv araçlar ekonomik de değil. Rüzgar dirençleri fazla. Ağırlar. Dengesizler devrilmeye meyyaller. Hiç kimse de bu aracı araziye çıkartmıyor. Gerçek arazi araçları 4x4x pick uplar. Mecburen bu araçları alacağız gelecekte fazla yakıt parası ödeyeceğiz. Herkeste SUV olunca da suvu olanın hava atması da olmayacak.

  • Yerinde karar. Piyasada cebelleşiyordu zaten.

  • matrixss M kullanıcısına yanıt

    camry 300 bin satmış...

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.