Şimdi Ara

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. (548. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
10.974
Cevap
107
Favori
705.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefon tuttacağı olarak ne önerilir aceba, malum ızgaralar dikine

  • ezmoce E kullanıcısına yanıt

    Ben bu listedeki bütün ürünlere sahibim. Eşim kullandığında farklı tutucu Ben kullandığımda farklı tutucu kullanıyoruz :) Marka pek bilinmese de 2 seneden fazladır kullandığım ürünü hala sağlam. Kendi kişisel zevkinize göre, telefon büyüklüğüne göre bunlar arasından secim yapabilirsiniz. (Hava ızgaralarını kullanmak istemiyorsanız CD girişine takılan veya gösterge tablosunun üstüne takılan modeli tavsiye ederim)


    Liste:


    https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/8c3578d0-6a2c-4046-9e9b-6793206d628e?ftid=31j0s3mdajyntc1h&is_retargeting=true&shortlink=1baw0i7f&c=mylist&af_ad=telefon_aksesuar&pid=ux_gelistirmeleri&af_adset=ahmet_islam&af_force_deeplink=true





  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt

    teşekkur ederim, içlerinden birini seçtim bakalım,


    ilave olarak beyaz ampule geçmek istiyorum önerebileceğiniz beyaz halojen veya arıza işiği yakmayan led ampul var mıdır ?

  • 6 yıldır cd ye takılan ürün kullanıyorum.Çok kullanışlı.Şu anda piyasada bu ürünü gördüm.Kullanılabilir.https://www.hepsiburada.com/spigen-kuel-qi-10w-hizli-kablosuz-sarjli-cd-slot-arac-tutucu-universal-18w-hizli-arac-sarji-x35w-000cp25520-p-HBV00000P2YCU

  • Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak 2015 1.5 ecoboots otomatik benzinli aracımda mesela 90-100 le giderken gaza hafif yüklenince vites küçültüyor devir yükseliyor o sırada hafif bir vuruntu hissediyorum sebebi ne olabilir araç 125.000 de neyine baktırmak gerek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • stef552 kullanıcısına yanıt

    Şanzıman yağınız değişti mi?

    *Evet kitapçıkta değişmez diyor ama kitapçığın son sayfasında "ekonomik kullanım ömrü yedi yıl"dır yazıyor. Yani körü körüne kitapçığa bağlı kalmanıza gerek yok. Şanzıman yağınızı ana iş kolu şanzıman olan servislerde değiştirin (bunun yağı değişmez diyenler iş yerini arkanıza bakmadan terk edin). Sorun ciddi oranda kaybolacaktır. Hala vuruntu hissediyorsanız; Selenoid valf'i değiştirerek sorunu tamamen ortadan kaldırabileceğinizi düşünüyorum.

  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt
    Öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim şanzıman yağını değiştirmedim ama ilk iş işini iyi yapan bir servise değiştirtmek olacak ,sonrasında durumu paylaşırım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • stef552 kullanıcısına yanıt
    Değerli arkadaşım. Önce aracınızı işinin ehli bir şanzımancıya gösterip çıkan sonuca göre hareket ediniz. Eğer şanzumanınızda sorun varsa yağ değişimi sonrası bu sorun daha belirgin hale gelecektir. Ne taraftasınız bilmiyorum ama İzmir için ref isim önerebilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elimde birtane 2016 ecobost benzinli ford kuga var. Aracın selective mi titanyum mu trendx mi olduğunu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?

     .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç fotoğraf veya donanım paylaşırsanız daha net bir şeyler söyleyebilirim. Ancak bu fotoğraftan gördüğüm ön cam ısıtmasından dolayı TrendX olmadığını söyleyebilirim. @onat daha iyi bilir

  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt

    Hocam alttan ısıtma, ayak sensörüyle bagaj açma, deri koltuk cam tavan anahtarsız kapı açma vs var selektive olabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,

    2013 civarı 2.0 4x4 versiyonlarından düşünüyorum. Kronik sorunu var mıdır? Kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

  • Arkadaşlar merhaba,


    2016, 1.5 Ecoboost, AWD, 182BG araç sahibiyim. Aracı yeni aldım daha önce 2015 Manuel olanından kullanıyordum. Sizlere şanzıman ile alakalı bir sorum var.


    Öncelikle arabam 46.000KM'de daha önce hiç şanzıman yağı değişilmemiş. Geçtiğimiz hafta triger değişimi ve motor kulağı değişimi yapıldı. Harici bir kazası veyahut ağır bakım geçmişi bulunmamaktadır.


    Arabayı ilk çalıştırdığımda vitesi D-R konumlarına getirdiğimde herhangi bir sarsıntı/vuruntu yaşamıyorum genelde, olsa da çok hafif vites atma hissi kadar oluyor ancak araçla bir süre gezip özellikle şanzıman ısındığında(tahminen) bu vuruntu ciddi boyutlara çıkıyor. Yolda giderken vites değiştirme konusunda hissettirdiği çok bir şey yok. Sadece bazen D konumunda iken erken vites atıp gaz hissini azaltıyor, gaza biraz yüklenince hemen vites küçültüyor ama bu da tabi yakıt sarfiyatına olumsuz yansıyor. Bu arabanın karakteristiği de olabilir tork konvertörlü sonuçta dediğim gibi aracı yeni aldım ve henüz alışma evresindeyim buna mukabil mesela S modunda aracın vites değiştirme ve gaz tepkilerinin saat gibi çalıştığını hissediyorum. Fakat işte bu bir yerde duraklayıp vitesi önce N akabinde D veya R konumuna getirdiğimde vites hareket eder hale gelmek için yaptığı geçişte vuruntu oluyor.Bu normal midir yoksa bir problem midir ?





  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt

    2.0 motor kullanan olmadı mı hiç yahu? :)

  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Bu sayfa 2013 yılında çıkan 2.kasa Kugalar için kurulmuş bir sayfadır. Mk2 Kuga'larda 2.0 litre motor neredeyse yok denecek kadar azdır. Dolayısıyla Sizin satın almayı düşündüğünüz modelin Mk1 kasa Kuga olduğunu zannediyorum. Anca Mk1 kuga hakkında bildiklerim sınırlı!

    Bu sayfa artık pek aktif değil! Bu sayfayı oluşturanlar Facebook'da tüm kuga modellerinin konuşulduğu Ford Kuga Türkiye sayfasını oluşturdular. Facebook hesabınız varsa aşağıda linki olan sayfaya üye olup, sorularınıza kolayca cevap bulabilirsiniz.

    İyi günler.


     .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.
     .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.Ford Kuga - Türkiyefacebook
    Ford Kuga sahiplerinin araçları ile ilgili bilgileri ,yenilikleri, sorunları paylaşabildikleri ortak bir platformdur. Genel kurallarımız; 1-Grup yararına uygun her türlü paylaşım yapılabilir ancak;...
    https://www.facebook.com/groups/fordkugaturkey
  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt

    MK2 ile ilgileniyorum ama dediğiniz gibi 2.0 olduğu için pek alıcısı olmamış sanırım, Facebook sayfasında da yazdım ama oradan da cevap veren olmadı.Teşekkürler cevap için

  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt

    Belki bu "sessizlikten" sonra 1,5 litre ecoboost motorlu araç bakarsınız :)

    Yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun.

  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt

    Güzel dilekleriniz için teşekkürler ancak öncelikle kendi aracımı satmam lazım. Bakalım nasibimizde ne var.

    Bana yüksek torklu araç lazım, o yüzden dizel şart.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 16 Mart 2023; 9:10:9 >
  • arkadaşlar merhaba,

    araç 2015 1.5 ecoboost


    söyle ki motor soğukken çalıştırmada bir zincir sesi geliyor. bakım vs yaptırdım sorun çözülmedi, triger de 2 sene önce 45 bin km de değişti yaştan, şuan 65bin km de.


    önceleri daha uzun sürüyordu ama şuan 5-10 sn gibi bir zamanda kesiliyor. özellikle soğuk havalarda yapıyor.


    başına böyle bir şey

    gelen yorumu olan varsa bekliyorum.

  • merhabalar,

    aks ile ilgili problem yaşayan oldu mu (40-60 km lerde titreşim oluyor )

  • 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.