Şimdi Ara

Ford Connect Blackline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuan sahip olduğum 75 ps deluxe aracımı satıp blackline modelini almak istiyorum.Blackline serisinde neler farklı fiyat ne kadar bilgi verebilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavibereli234 -- 11 Mayıs 2013; 12:20:19 >



  • mavibereli234 kullanıcısına yanıt
    Abi al.. Mutlaka al.. Kesin al... 95'likten sonra jete mi bindim diyeceksin... Ben bayılıyorum blackline serisine.. Bizde gümüş grisi var 2013 model mayıs çıkışlı ve muazzam bi araba.. Yakıt önemli değil dersen 110'luk tavsiye ederim ama az yaksın güzel gitsin dersen 90'lık iyidir.. Koltuk döşemelerinde turuncu çizgili detaylar var, direksiyonun derisi dikiş rengi turuncu, göz önünde, göze çarpıcı siyah detaylar var bunlar blackline olmayanlar da sarı olan kısımlar.. Vites arttırma, düşürme ikazı var.. Far, cam karartma var.. Pianoblack panjur var.. Say say bitmez ki be abi ya.. Alınır, yaşanır, güle güle de binilir bence...

    Ama ısrarla "mars turuncu" rengini tavsiye ediyorum.. Mükemmel sportif duruyor.. "aytozu grisi" çok ağır kalıyor, blackline "mars turuncu" ile güzel...




  • Onur Taşdelen O kullanıcısına yanıt
    Ben avalon gri düşünmüştüm aslında
  • mavibereli234 kullanıcısına yanıt
    Aslında şöyle bir durum var, mutlaka benden büyüksünüzdür hatta çok çok büyüksünüzdür (19 yaşındayım bu arada ben).. Mars turuncu dememin sebebi çok sportif duruyor ve beni benden alıyor.. Aslında araç konusunda renge pek önem vermem çok uçuk olmadığı müddetçe, sadece bazı markaların modellerine çok yakıştırdığım renkler var, blackline için mars turuncu bunun bi örneği mesela... Belkide biraz da yaşımdan kaynaklanıyor olabilir hani gençlik merakına sportif olsun şekil dursun falan gibi?..

    Ama eminim ki abi avalon gri çok yakışacaktır, en azından gümüş griden çok çok daha güzel duruyor... Saygılarımı sunarım




  • Onur Taşdelen O kullanıcısına yanıt
    Şuan ki aracım aytozu gri ve hiç memnun değilim.Bu rengi alacağıma keşke 2 hafta daha bekleyip fırtına gri rengin gelmesini bekleseydim diyorum.Mars turuncu aslında hep kafamdaki renk diyebilirim fakat çok dikkat çeker diye düşünüyorum.Bu yüzden avalon gri düşünüyorum.
  • mavibereli234 kullanıcısına yanıt
    İşte, çok dikkat çekiyor... Griyi de zaten ben yalnızca imzamdaki araca, birde C kasa Vectra'ya yakıştırıyorum yoksa gri arabaya binme huyum yok pek..
  • Ağustos ayında babamın ne kadar Blackline al demesine rağmet 110Silver aldım. Blackline serisinde tek hoşuma giden şey, Ön karartılmış farları. Ama hem iç hemde dış güzelliği diyorsan Silver'i tavsiye ederim ;) yada 110 GLx serilerini.
  • Blackline ya da silverline da isofix var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brody77 -- 4 Ağustos 2018; 15:46:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.