Şimdi Ara

Footstar Dünya Yıldızı Olmak Senin Elinde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba


    Footstar gerçek zamanlı futbolcu ve menajer olabildiğimiz, türkçe dil seçeneğine sahip yazı tabanlı bir oyundur.


    Oyunumuza 17 yaşında bir yıldız olarak başlıyoruz, mevkimizi ismimizi seçiyoruz ve en doğru antrenmanı vererek en iyisi olmaya hatta milli takımlarda top koşturmaya çalışıyoruz. Daha sonraları ise isterseniz FsFan alarak lig takımları ile Milli takımların başına geçiyoruz ve gerçek oyunculara taktikler vererek diğer menajerleri alt etmeye çalışıyoruz.


    Oyunda bir sezon yani bir yıl 112 gün uzunluğunda. Yani 112 günde bir yaş aldığımız uzun soluklu bir oyun. Topluluk olarak aktif ve maçlara hazır gelecek oyunculara ihtiyacımız var. Bu yüzden Futbolu ve bu tarz oyunları seven hocalarımızı oyunumuza bekliyoruz.


    17 yaşından itibaren süreç uzun derseniz ki tavsiye etmem 17-25 yaş aralığında bir oyuncu seçerek dahil olabiliyorsunuz.


    Türkiye Süper Ligimizin ve ülkemizin aktif bir şekilde diğer ülkelerle sahada rekabet etmesi için sizlere ihtiyacımız var. Mevcut noktada ne yazık ki gerçekte olduğu gibi yönetemeyen bir TFF Başkanı olduğundan Süper Ligimizde aktif menajer ve oyuncu sayısı azaldığından ülke olarak sıralamalarda geriye doğru gitmeye devam etmekteyiz. Neredeyse arap ülkeleri bir olup yeni bir jenerasyon ile bizleri geçecek.


    Eski rekabet ve aktif dolu günlerimize dönmek için sizleri bekliyoruz. Ülkemize sahip çıkarak hem oyuncu kariyer yolcuğunda hem Milli takım yolculuğunda gerekli mücadeleyi hep birlikte yapacağız.


    Oldukça basit ve fazla zaman ayırması gerekmeyen aktif olunduğu zaman keyifli hale gelen bir platform. İlerleyen süreçte Süper Ligdeki menajer sayımızı artırdığımız zaman medya anlamında da ilerleyip röportajlar yaparak medya konusunda da ilerleyerek daha keyifli hale getireceğiz.


    Oyunda ki ismim Nihat İlhan

    Kocaelispor menajeriyim.


    Katılacak arkadaşlarımız burada isimlerini belirttiğinde kendileriyle iletişime geçeceğim. Kulübümüzün kapısı sizlere açıktır.


    www.footstar.org








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.