Şimdi Ara

Football Manager 2023 [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
20
Favori
31.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Defansif oyun kurucu destek rolü verdiğim oyuncunun uzaktan şutları 17 old.dan (sergio oliveira -GS) aynı zamanda bol bol uzaktan şut da çekmesini istiyorum ama defansif oyun kurucu rolünde bireysel talimatlarda otomatikmen uzaktan daha az şut çek komutu çıkıyor ve değiştirilemiyor. Bunda oyuncunun profili ve karakteristiğiyle çelişiyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı? Mecburen Sergio'ya orta saha destek ya da hücum görevi veriyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rivaldo10 R kullanıcısına yanıt

    Tercih ettiği hareketlerde varsa çeker. Taktikten önce çalışıyor bu tür özellikler.

  • Hoffenheim için çok iyi 2 tane stopere ihtiyacım var. Mevcuttakilerin hava topu ıskalamalarından gına geldi artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene motor oldukça iyi olmuş.


    oyunu uygun fiyatlı almak isteyen (sıfır) bana dm atabilir.

  • Arkadaşlar merhaba game pass normal sürümünü alırsak fm23 oynanilir miyiz yoksa game pass ultimate versiyonu mu almalıyız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu lanet oyunun derdi asla bitmiyor. İki hafta önce biraz oynadım bugün tekrar açmaya çalıştığımda veriler eşitleniyor bölümünde kalıyor. Yaşayan çözebilen var mı acaba?


    Edit: İşe yaramayacak bir sürü saçma tavsiyeleri (bilgisayarın fişini çek üfle geri tak seviyesinde) denedikten sonra bunların en dandiğini yani silip tekrar yüklemeyi deniyorum. Berbat internetimle ancak sabaha inmiş olur. Zor da olsa sorunları giderilmiş ve oynanıyor durumda olan oyun nasıl 2 hafta sonra yine sorun çıkartır anlamıyorum. Bugüne kadar hiçbir oyunda bu kadar çok teknik sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum orijinal oyunları geçtim korsan oynadıklarımda bile bu kadar sorun yaşamadım. Onlarda en azından herkesin yaşadığı belli başlı sorunlar oluyor ve bunlar için hem çözümler hem de çözümleri anlatan videolar oluyor. Bunda en çok yaşanan sorunları bile ancak inceleme sayfasında ağlayan diğerlerinin yorumlarından görebiliyorsunuz. Ne İngilizce ne Türkçe işe yarayan bir destek bulamıyorsunuz. Bulduklarınız şöyle başlıyor "Acaba bilgisayarınızın güç kablosunu fişe taktınız mı?" bilmem taktım mı ki? En son format atıp Windows 11'e geçirtecek kadar illallah ettirmişti ve zor da olsa çözülmüştü şimdi yepisyeni bambaşka bir hatayla geliyor. Gerçekten artık tiksinti geldi ismini gördüğümde bir kusma hissiyatı vuku buluyor. İnatçılığım ve bozuk şeyleri tamir etmeye karşı olan karşı konulamaz hislerim yüzünden kaç günüme mal olursa olsun bu sorunu çözeceğim, sorunun çözüldüğünden emin olduğumda da açılan oyunu kapatıp bir daha oynamamak üzere sileceğim. Umarım bir gün kırılır da crackli şekilde sorunsuz oynama şerefine nail olurum. Sorunsuz oynayan küçük azınlık arkadaşlara da keyifli oynamalar diliyorum.


    Edit: Sorunun nasıl çözüldüğünü söyliyim, öncelikle sorun oyunda filan değil GamePass'te aynı şekilde Death Stranding'te de yaşadım. Veriler eşitleniyor kısmında kaldığında görev yöneticisinden Oyun hizmetleri game services ve oyunun kendisiyle alakalı şeyleri kapatıyoruz açılmakta olan oyun kapandığında tekrar uygulamadan açtırıyoruz ve açılıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 2 Aralık 2022; 16:9:34 >




  • mami_3r3n kullanıcısına yanıt

    bende normal sürüm var ve oynayabiliyorum. Sadece pc ama, xbox'ta da oynamak için ultimate almak gerekebilir.

  • sabazios S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam iyi oyunlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Football Manager 2023 [ANA KONU]

    Merhaba. Bu kiralık sözleşme detaylarını bir türlü anlayamadım. 1`de ve 4`de galatasaray ın aylık 319 vereceği yazarken 2`de ve 3`de oynatılırsa 91 oynatılmazsa 91 yazıyor. Bu durumda hangisi doğru? Bir şey anlayan var mı?

    Aşağıda 5`de ise Benfica`dan aylık 158 alacağı yazıyor. Yani bu durumda;

    - Galatasaray da oynatılırsa ya da oynatılmazsa ne kadar aylık alacak?

    - Oynatılma yüzdesi ne anlama geliyor?

    - Sonuçta bu oyuncunun galatasaray a maliyeti aylık ne kadar?

    - 7`de yazan ne anlama geliyor?



    Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rivaldo10 -- 1 Aralık 2022; 10:14:12 >




  • rivaldo10 R kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar, çok emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım.


    (Öncelikle ayarlardan futbolcu maaşlarını aylık değil yıllık göster derseniz sanki kafada daha iyi oturacaktır rakamlar. Sürekli sağdan soldan bu şekilde duymaya alışkınız çünkü, aylık olunca hesabı zor oluyor.)


    Buna göre:


    1.GS'nin oyuncuya ödediği ücret. (sizde aylık gösterimde şu an. 319.000 x 12 = 3.828.000 yapıyor ama haberlerde 2.3 milyon € diye çıkmıştı, neden bilmiyorum.)


    2. ve 3. GS'nin Benfica'ya ödeyeceği kiralama ücreti. Oynatsan da oynatmasan da 91bin ödeyeceksin diyor yani. Yıllık 1 M € civarı yapıyor. Bu rakam haberlerdekilerle tutarlı. (Ben genç oyuncuları kiralık gönderirken, oynatılmadığı zaman ödenecek rakamı yüksek tutuyorum ki adamı oynatsınlar. Tabi kiralık alırken de ona göre ayar yapıyorum)


    4. ve 6. Bu bölüm çok bir şey ifade etmiyor bana. Zaten ne ödeneceği belli, GS adama 1.numaradaki rakamı ödeyecek, eğer bir şekilde oyuncunun kiralık sözleşmesi iptal olursa da Benfica'ya dönecek ve 6.numaradaki rakamı kazanacak. Pek gerekli bir bilgi değil, biraz kafa karıştırıcı duruyor ya da ben yanlış biliyorum.


    5. Benfica'nın oyuncuyla olan mevcut sözleşmesine göre ödemesi gereken tutar. Şu an için oyuncunun yıllık ödemesi GS tarafından yapıldığı için bu tutar mevcut yıl için Benfica tarafından ödenmeyecek. Yıl sonunda Benfica'ya döndüğünde bu tutara oynamaya devam edecek yani.


    7. Bu da GS'nin kiralarken koydurduğu opsiyon. 20 maç oynatırsanız 2,5 M € bedelle kadroya katabilirsiniz. Zorunlu satın alma opsiyonu olsaydı o bölümde bir yerlerde "Zorunlu" ibaresi oluyordu diye hatırlıyorum geçen seneden.



    Ben bu şekilde biliyor ve oynuyorum. Yanlışım varsa bilen birileri düzeltirse sevinirim :) İyi oyunlar...





  • sabazios S kullanıcısına yanıt

    İlk madde için bu anlaşmada var mı bilmem ama bazen oyunda olmayan ekstra ödemeleri bu şekilde katıyorlar.

  • Galatasaray için önereceğiniz taktik var mıdır acaba? Dikey tikitaka veya kontratak pek uygun olmuyor gibi. Icardiyi en verimli olduğu rollerde oynatmak istiyorum ama ne ona ne de Oliviera Torreira Mertens gibi oyunculara uygun roller biçebileceğim bir taktik bulamadım. Dikey tikitakada forvete verilen bireysel emirlerde "sert oyna" gibi bir emir var sanırım ve değiştiremedim her seferinde bundan şikayetçi oluyor bu gidişle Ocak ayında ben gitmek istiyorum diyip gidecek kıvama geldi, halbuki çok iyi şuanki durumda bile her maç en az 1 tane atıyor. (Yerli sınırı olmadan oynuyorum)


    Ek olarak Ali Turap Bülbül'ü bulamıyorum çıkmıyor hiçbir şekilde? Hamza Beknaz pek iyi yapılmamış, Baran Aksaka'nın kararlılığı "2" geldi. Jankat da as kaleci olabilir mi emin değilim. Kadro planlaması olarak 1 as oyuncu arkasına da sık sık oyuna aldığım genç bir oyuncu şeklinde oynamayı seviyorum. Yusuf demir bunun için mükemmel, diğer mevkiler için de bu şekilde önerileriniz varsa alırım. Örneği ocakta Gomisi veya Seferi gönderip, Eren Aydın oynar mı gibi (profiline bakmadım şimdi aklıma geldi).





  • Arkadaşlar Asistan Manager oyun içinde değiştirilmesi gereken oyuncuları bildirip tamam dediğimzide değiştiriyordu. Bunun ayarımı kapalı yoksa benim asistan manager'de mi sorun var.
    Birde Maç ekranında oyuncuların sahaya dizilişini ve oyun içinde ki rating durumlarını göreceğim ekrana nasıl bir ayar çekebilirim. Maç sırasında ekranda bir sürü ıvır sızır var bunları sadeleştiremiyormuyuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son gelen güncelleme de maç motoru biraz kasmaya başladı onun dışında nasıl buldunuz son gelen güncelleme ile maç motorunu ben sevdim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu capsi seviyorum Football Manager 2023 [ANA KONU] 


    Football Manager 2023 [ANA KONU]
  • Bu sene henüz bir kariyere başlayamadım. Fenerbahçe’yi almak istiyorum her yıl olduğu gibi ama biraz çekiniyorum.
    Uzun soluklu Tr’de kariyer yapan varsa sormak istediklerim var;
    - 4 büyükler yine transfer yapmayıp yıllarca aynı takım ile mi devam editor? Örneğin 5 yıl sonra Gs’nin forveti hala Diagne, kalecisi Okan veya Muslera mı olarak devam ediyor?
    - Oyunun zorluk seviyesi ne durumda? Yine yıllarca arka arkaya kolayca şampiyon olunabiliyor mu?
    - Yabancı sınırı dışında ilk 11’de genç oynatma zorunluluğu vs gibi saçma kurallar var mı yine?

    Bunlarla ilgili bilgi veren olursa çok sevinirim :) teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 400 tl'ye oyunu edinmek isteyen mesaj atabilir.

  • Fm2014'ten sonra yeni PC ile yeni seriye başlıyorum bugün.
    Bakalım neler değişmiş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    İnmedi 😔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.