Şimdi Ara

Fiyat Performans Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zincir marketlerden alınmış, eski bir mouse'um var ve teklemeye başladı.


    Bunun yerine 700-800 TL'yi aşmayacak şekilde düzgün uzun ömürlü lazer mouse istiyorum (lazer olması şart değil ama olursa daha iyi olur)





  • fiyat performans olarak philips mauselere bakabilrsin 300-400 e bile baya iyi mausları var. logitechler ise hemen bozuluyor fiyat performans mausu yok. a4 tech ise baya bozmuş eskisi gibi değil.

  • Bloody markasını forumlarda pek konusunu görmesem de underrated olduklarını düşünüyorum. Öyle ki 3-4 senedir Bloody V9MA modelini kullanıyorum. Baktığınızda 60 ips, 20g,1000hz bir mouse. Ama gelin görün ki senelerdir ne tekleme, ne scroll sıkıntısı ne çift basma problemi vs gibi hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Her gün de en az 2-3 maç olacak şekilde de cs oynarız. İyi de denilebilecek bir puan seviyesindeyim. Bunu yeğenime verip kendime daha dün yine 442 TL'ye Bloody L65 Max Rgb modelini aldım. Aslında daha iyileri de var, fakat el ölçülerime ve de bir önceki mouse ölçülerine bu uyuyor diye aldım. Tabi L65 V9Ma modeline göre epey hafif alışmak çok zor olacak gibi duruyor. Bir de L65 modelinde skatezler ptfe plastik. V9MA modelinde metal xglide skatezler vardı. Ne bir aşında ne de başka bir şey. Metal skatezlerin daha iyi olduğunu düşünüyorum.


    Klavye olarak ta Logitech'in sürekli çift basma kronik sorunlarından sonra Rampage membran bir klavye aldım. Onu da aşağı-yukarı 2-3 senedir kullanıyorum. Vakti ile 100 TL'ye almıştım. Herhangi bir problem yaşamadım. Klavyede anti-ghosting tuşlar var. Şu an Amazon'da uygun diye 679 TL'ye de HyperX Alloy Core Rgb model membran klavye aldım. Yalnız Rampage modelinden hissiyat ve kullanılabilirlik olarak daha düşük buldum. Klavyede tuşlar arası mesafe çok düşük. Tuşların hepsi dipdibe pozisyonda. Klavye bir de epey ağır. Oyun sırasında eliniz ile çekiştirip pozisyonunu değiştirmek isteseniz zor oluyor. Ayrıca, hafif te olsa yay sesi ve hissi alıyorsunuz. Özellik ile space ve enter tuşlarında. Onun için de iade talebi oluşturdum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 1 Aralık 2023; 16:29:21 >




  • techniquest35 kullanıcısına yanıt

    Zamanında A9 kullanmıştım fiyatına göre çok güzeldi lakin büyük geldiği için satmıştım bende, Bloody ürünleri iyidir fiyatlarına göre.


    Bu güne kadar kaç defa fare değiştirdim bilmiyorum sayısını ilk pc topladığımdan beri belki 10'dan fazladır yaklaşık 10 senede, Lakin değiştirmediğim iki üç parçadan biri klavyem, Logitech G105 modelini aldığımdan beri aynı memnuniyetle kullanmaktayım.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    G105 membran bir klavye belki deo sebepten bir sıkıntı oluşmamış olabilir. Zamanında 3-4 farklı Logitech mekanik klavye kullanmış ve hepsinde de bir süre sonra sorun yaşamış biriyim. Ya harfleri 3-4 kere yazma ya shift sorunu ya space çift basma vs vs. Bu tür ekipmanlar ergonomik olarak size uyuyor ise bence gerisi önemli derecede ne kadar iyi oynadığınıza bağlı değişiyor. Ucuz ve membran ekipmanlar ile gayet iyi oyun oynadığımı düşünüyorum. Millet ne pahalı ekipmanlar kullanıyor da doğru düzgün mantılı oyun oynayamıyor. Özellik ile fps oyunları az biraz matematiksel düşünmeyi ve ters psikolojiyi sever.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.