Şimdi Ara

Fitness Programı İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Vücudum çok kötü değil ama ben bunu daha iyi hale getirmek istiyorum. 3 ay önce bir spor salonuna yazıldım ama pek gittiğim söylenemez üniversite dolayısıyla zamanım pek olmadı ama havaların ısınmasıyla artık hergün spor yapmayı düşünüyorum ama fitness hakkında çok bilgim yok daha önce boks yaptım ama fitness programı hazırlamayı hatta aletlerin isimlerini bile tam bilmiyorum.Burada hazır program var ama hazır programların çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum gelişim açısından. Özel programda paralı ve ekstra para vermek istemiyorum.Burada bu işi iyi bilen insanların olduğunu biliyorum.Yaşım 19, kilom 72, boyum 1.80. Salon büyük her türlü alet var. Bana program konusunda yardım ederseniz sevinirim. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.



  • Ustad öncelikle şunu söyleyeyim programı bizim değil senin hazırlaman gerek.Ben sadece klasik yapılan programlardan bir taslak söyleyebilirim.Sen hepsini tek tek deneyip kendine göre en iyi hareketleri ve en iyi çalışma tekrarını oturtman lazım.
    Şu şekilde çalışabilirsin:
    Pazartesi:Omuz ve bacak antrenmanı
    Çarşamba:Göğüs ve biceps antrenmanı
    Cuma:Sırt ve Triceps antrenmanı gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acbn24 kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim hocam.
  • Ne demek görevimiz istersen sana hareketlerin isimlerini de verebilirim.Örneğin omuzda shoulder press,overhead press ve lateral rise yapabilirsin ama dediğim gibi tek tek deneyip kendine uygun olanı bulman gerek.Tekrar görüşmek üzere iyi çalışmalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor salonunda hoca sana program vermedi mi? Vermediyse iste verdiyse 1 ay kadar yap sonra tekrar iste. Bu arada sende bazı şeyleri kavrar bilgi edinirsin. Ondan sonra da zayıf bölgelere ağırlık vererek kendi programını yazacak duruma gelebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burakjanylmz kullanıcısına yanıt
    Vermedi ama verse bile bunlar kişiye özel programlar değil 100 kilodaki adama da aynısını veriyo 60 kilodaki adama da o yüzden onların çok etkili olduğunu düşünmüyorum.
  • Onlar zaten vücudu ağırlığa alıştırma programları. Onlardan alabileceğin tek verim kasların hamlığını atmak. İlk ay oryantasyon sürecidir. Tüm vücudu tek seferde azar azar çalıştırırsın programın amacı o. 3.aydan sonra bölgesele geçince kişisel program yaparsın. Bod****tr ye gir başlangıç programlarına bak ilk 1-2 ay uygula.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun yardımınız için konu kilitlenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.