Şimdi Ara

FIFA 2009 BUG'lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Oyunu 2 gündür oynuyorum. Gerçi son karşılaştığım bug'dan sonra şu an ara vermek zorunda kaldım ama bazı çok temel hatalarla karşılaştığımdan bunları ayrı bir başlıkta paylaşalım istedim. Benim şu ana kadar gördüklerim:

    - Sanırım kimsenin henüz başına gelmemiş ama şu an hangi takımı seçersem seçeyim sahaya 1 kaleci ve 4 savunma oyuncusu ile çıkıyor. Orta saha ve forvet oyuncuları yok. İnanmayan olursa screenshot koyabilirim. Ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Save dosyamı silip oyunu yeniden başlatacağım.

    - Defans arkasına atılan uzun toplara koşan forvet oyuncusu zaman zaman topa hızla koşmayı bırakıp yan yan kaymaya başlıyor. Bu da haliyle çok sinir bozucu. Demoda vardı, oyunda da var.

    Kendim karşılaşmadığım sarı ve kırmızı kart problemleri ve online oyunda da bazı buglar varmış ama görmeden bir şey diyemem.



  • PS3te bunları yaşayan hiç kimseyi duymadım daha önce şahsen yaşasam bile oynamaya ara vermem,100 küsür lira veriyoruz değil mi

    Bu arada elbetteki ss isteriz
  • Oyuncuların yana kayması problemini yaşayan çok var. Easports forum'larında da gördüm bahsedildiğini sıkça. Orada patch'in ne zaman çıkacağı tartışılmaya başlanmış bile.

    Diğer problem, oyuncuların eksik çıkması, "reset all squads" deyince düzeldi. Ondan önce her takımın ortasaha ve forvet kısımları boş, yerlerinde "-"li sayılar duruyordu. Şu an screenshot alamıyorum arıtk o yüzden.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: magiccan

    Oyuncuların yana kayması problemini yaşayan çok var. Easports forum'larında da gördüm bahsedildiğini sıkça. Orada patch'in ne zaman çıkacağı tartışılmaya başlanmış bile.



    Evet oyuncuların kayması yana kayması kadar sinir eden bir şey yok tam gole gidiyorum adam ters dönüyor tüm atak rezil oluyor...Ayrıca kaleciler geçen sene kadar olmasada çok salakça hareket ediyorlar...Mesela online oynarken adam kendi kalesine pas attı...Ama kaleci topa koşmadı...Top neredeyse penaltı noktasında durmasına rağmen kaleci olduğu yerde duruyordu.Bende taa orta sahadan koştum gol attım adam kesin kahrolmuştur ama yapacak bir şey yok...




  • aynı sorunlar 2008 dede vardı kalecinin donup kalması özellikle ve kaybolan oyuncular banada oldu.
  • ps3 te de bu sorunların olacağını sanmıyorum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ataskiran

    ps3 te de bu sorunların olacağını sanmıyorum..


    Sanmamanızı anlıyorum da oluyor :)
  • Kayma problemi demoda da vardı ve çok sinir bozucuydu,umarım yamayla halledilecek kadar ufak bir hatadır..
  • aynı sorunlar 2008'de de vardı diyorsanız ve düzelmediyse muhtemelen 2009'da da oyuncular kaybolacaktır.
  • bende hic oyle bug'lar yok :S ilginc ...
  • Aynı zamanda yapımcıların bir de hakemlerle yapmaları lazım bu oyunu.Avantaj sistemi bu kadar mı iğrenç kullanılır.Adam kayıp düşürüyor arkadaki oyuncum da topu almış kaleciyle karşı karşıya...Tam şut çekeceğim , hakem faul veriyor..Herhalde avantaj kuralını bilmiyor bu adamlar.

    Bazen kartları orantısız veriyormuş gibi geldi ama o konuda emin değilim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BoSS_228

    Aynı zamanda yapımcıların bir de hakemlerle yapmaları lazım bu oyunu.Avantaj sistemi bu kadar mı iğrenç kullanılır.Adam kayıp düşürüyor arkadaki oyuncum da topu almış kaleciyle karşı karşıya...Tam şut çekeceğim , hakem faul veriyor..Herhalde avantaj kuralını bilmiyor bu adamlar.

    Bazen kartları orantısız veriyormuş gibi geldi ama o konuda emin değilim.

    rezalet bir hakem görmek istiyosan pes 09 oyna, fifa daki hakem pes in yanında Pierluigi Collina kalır




  • benim sevmedigim bir yan bu oyunda avantaja birakmamasi yani bazi zaman kaleci ile karsi karsiya kaliyom ama yinede onceki faulu caliyor buna cok sinirleniyorum
  • Pes 09'un daha beterdi ya avantaj olayı (demo). Ama iki oyunda da var bu sorun. Hadi avantajı geçtim, en ufak pozisyonda "düt" :D Hoca kartlık durum yoksa orta sahayı arada görmezden geliver olmuyor düt düt maçtan soğuyor insan.
  • fifa full u almadim ama demoda bende rastladim buglara. yuh dedim. adamlar sahaya cikarken ara video gosteriyor ya, daha disari cikmamisken hani koridordan disari dogru yuruyorlar ya iste orada. kafalarinda kollarinda bir sacmaliklar oluyordu.
  • kart sorunu ıle dun arkadasla demosunu oynarken karsılastım. arkadas robben ıle faul yaptı hakem geldı ılk sarısını yememıs olan baptistaya 2. sarıdan kırmızıyı cıkardı fakat oyuna dondugumuzde 11 kısı de sahadaydı :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BoSS_228

    Aynı zamanda yapımcıların bir de hakemlerle yapmaları lazım bu oyunu.Avantaj sistemi bu kadar mı iğrenç kullanılır.Adam kayıp düşürüyor arkadaki oyuncum da topu almış kaleciyle karşı karşıya...Tam şut çekeceğim , hakem faul veriyor..Herhalde avantaj kuralını bilmiyor bu adamlar.

    Bazen kartları orantısız veriyormuş gibi geldi ama o konuda emin değilim.



    aynen böyle 6 pozisyonumu yedi hakem




  • Arkadaslar FIFA da online oynamaya calısıyorum surekli The Ea Servers are Not Available At This Time. Please try again later diyor. Maintenance mı var. Yoksa sadece bende mi oluyor acaba?
  • Arkadaşlar bugün fifa ' da online yaparken top fiziğinde bug oldu ...Rakip benim kaleme şut çekti kaleci topu uzaklaştırmak için vurdu ama ne uzaklaştırma...Top benim kaleciden karşı takımın ceza sahasına indi bende koştum gol attım ( tabi kaleci yine baktı)...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: solidfrost

    kart sorunu ıle dun arkadasla demosunu oynarken karsılastım. arkadas robben ıle faul yaptı hakem geldı ılk sarısını yememıs olan baptistaya 2. sarıdan kırmızıyı cıkardı fakat oyuna dondugumuzde 11 kısı de sahadaydı :D


  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.