Şimdi Ara

Fifa 15 Financial Takeover Çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Zannedersem başlıktanda anlaşılacağı üzere menejerlik oynayan arkadaşlar ne demek istediğimi anlamıştır. İnternette de araştırdım sadece benim değil birçok kişinin problemi haline gelmiş bir sorun. Belki içinizde çözen yada yöntemini bulan vardır diye sizlerle bu ciddi sıkıntıyı paylaşmak istedim. Bu arada LEVEL 9 , LEVEL 39 ve hatta LEVEL 65'de aktif durumdadır.

     Fifa 15 Financial Takeover Çalışmıyor!


    Daha önceden 3-4 kere kariyer modunda oynamıştım. Bunlardan 2 yada 3 ünde bu finanssal para sorunu yoktu. Yani ilk kariyere girdikten sonra 3-4 gün geçince Level 9 veya Level 39 aktifse parasal bir artış oluyordu. Fakat artık ne zaman bir takım alıp manejerlik için heves etsem kursağımda kalıyor. Parada bir artış olmuyor ve hiçbir takımda çalışmıyor. Originden gerekli güncellemeler çıktığında hepsini yapmama ve hatta dün oyunu tekrar silip yüklememe rağmen çalışmadı. Lütfen hile yada benzeri şeylerle gelmeyin. Bahsettiğim şey oyun içindeki ilgili bölümün hediyesini açınca aktif oluyor. Bilen bilir. Bu yüzden para hilesi gibi yöntemleri paylaşmayınız. Teşekkürler.

     Fifa 15 Financial Takeover Çalışmıyor!







  • Arkadaşım bende sadece 1 kere oldu kariyeri sildim yanlışlıkla tekrar yapamadım sen nasıl 2 3 kere yapabildin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi bir bilsem. 1 Kere olsa anlayacağım. Hani aktive ettim 1 kere çalıştı bir daha çalışmıyor diyeceğim. Ancak 3 kere farklı takımla aktif olunca. Sonrasını yemedi. Hani bir problem var ben mi bilmiyorum. Yoksa gerçekten 1-2 kullanımlık mı bu melet :(
  • Her aldığınız 1 kullanımlık olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.