Şimdi Ara

Fifa 14'ün PC Sürümünde Ignite Motoru Bulunmayacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fifa kendini tek zannetti herhalde, zamanında nasıl pesi bırakıp fifaya geçtiysek şimdide fifayı bırakıp pese geçeriz...Bu birazda bilinçsiz oyuncuların suçu , fanboy olmayıp kaliteli yapımları tercih etseler neler oynayacaz nelerde ama bu halimizle onlar bizle oynuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spooky61

    PS3 var Xbox 360 var.PS4 ve xboxone da alacağım.Oyunlar full orjinal.Kopyacı ve emek hırsızı değilim.filmlerim bluray.müziklerim ttnet mp3 çok cuzi.windows 8 almadım.orjinal 7 var.8 i beğenmedim.Param var huzurum var.Param yoksa hiç birşey almam.Mühendisim çalışıyorum.Herşeyimi orjinal alıyorum.

    İŞTE YILIN GÖRGÜSÜZLÜK ÖDÜLÜ SPOOKY'e GİDİYOR...




  • EA'den ne beklersin?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spooky61

    PS3 var Xbox 360 var.PS4 ve xboxone da alacağım.Oyunlar full orjinal.Kopyacı ve emek hırsızı değilim.filmlerim bluray.müziklerim ttnet mp3 çok cuzi.windows 8 almadım.orjinal 7 var.8 i beğenmedim.Param var huzurum var.Param yoksa hiç birşey almam.Mühendisim çalışıyorum.Herşeyimi orjinal alıyorum.

    ''Biz sana mühendis olamazsın demedik ADAM olamazsın dedik'' hikayesindeki mühendis bu galiba :)
  • pc arkadaşlar yanlış anlamayın ama işte biz bundan bahsediyorduk oyun şirketleri konsol tarafında yani tamam başka oyunlarda böyle bir şey olur mu bilmem ama şunu da unutmayın oyunun pcde daha iyi gözükmesini engellemek , oyunun konsolda daha iyi olmasını sağlamak için , kısacası para için her şeyi yapacaklar..yani yeni nesil konsollardaki oyunlar en güçlü pahalı pclerle aynı kalite olursa şaşırmayın derim :) pes inde fifa gibi olmasa da konsola biraz daha iyi çıkacağını düşünüyorum ..yani demek istiyorlar ki oyun konsolda oynanır , para konsoldan kazanılır o kadar...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fifa kendini tek zannetti herhalde, zamanında nasıl pesi bırakıp fifaya geçtiysek şimdide fifayı bırakıp pese geçeriz...Bu birazda bilinçsiz oyuncuların suçu , fanboy olmayıp kaliteli yapımları tercih etseler neler oynayacaz nelerde ama bu halimizle onlar bizle oynuyor.satış politikasını da unutmamak lazım tabi
  • oyun pc de oynanır aslında.
    konsolda yapımcılar çok kazanılır yaptıkları sistemden dolayı
    o yüzden oyun konsola yapılır
    konsol = oyuncuları kısıtlamak.
    konsollara verilen önem pc ye verilseydi korsanın sayısı azalırdı

    bu arada mühendisler aç geziyor
    arkadaş ne mühendisisin? kaldırım falan mı?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konsolların mimarisini pc ye benzettiler.Oyunları pc ye uyarlarken kolay olcak dediler.Böyle olursa ne işe yararki

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fifa serisini son 3 senedir ps3 alan birisi olarak bu haber üstüne ps3 için almayacağım ama Pc ye ignite motoruyla çıksaydı kesin alırdım EA kendi bilir bu işten zarar gören kendisi olacak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sadece gülmekle yetiniyorum.Allah belanı versin bat ulan ea bat.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC oyunculuğunun hali bu işte...
  • 3 Senedır Fıfayı pcye orjınal alıyordum. Demekkı bu sene orjınal almayacagım. Bu kadar basıt.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yaaa işte böyle,gidersin o kadar para basarsın,ekran kartı ram işlemci vs alırsın,ea sports bir açıklama yapar susar kalırsın.
  • Ne yapalım 2 senedır orjınal aldıgım oyunu bu sene rakıp fırmadan alırım veya hıc almam veya gıder ps4 alırım bunlar sorun deıl ama bukadar aç gozlu bukadar aç bır fırma daha gormedım ha bırde kon-solcu arkadaslar dıyorkı fıfa 13 konsollarda cok satmıs pcde korsanı cokmus ben fıfa13 u sıngle modda oynayıp zevk alacak adama sasarım fıfanın olayı heyacanı zaten onlınesınde neyın kafasındasınız kon-solcu kardesler.. ha bu arada yenı nesılde ps4 le ben konsolcu olucam da sızler gıbı pc kulalnıcılarına satasmam ınsallah neme lazım hanı konsol alınca tılsım mılsım gelıp deısmezsek sızler gıbı :)))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PSAC

    pc arkadaşlar yanlış anlamayın ama işte biz bundan bahsediyorduk oyun şirketleri konsol tarafında yani tamam başka oyunlarda böyle bir şey olur mu bilmem ama şunu da unutmayın oyunun pcde daha iyi gözükmesini engellemek , oyunun konsolda daha iyi olmasını sağlamak için , kısacası para için her şeyi yapacaklar..yani yeni nesil konsollardaki oyunlar en güçlü pahalı pclerle aynı kalite olursa şaşırmayın derim :) pes inde fifa gibi olmasa da konsola biraz daha iyi çıkacağını düşünüyorum ..yani demek istiyorlar ki oyun konsolda oynanır , para konsoldan kazanılır o kadar...

    valla dostum fifa da forma dalgalanması görücez diye pc oyuncularının koşa koşa gidip xbox alıcaklarını sanmıyorum. Son iki senedir fifa pc ye önem verdi ama şimdi yine özlerine dönmüş gibiler. Şimdi konami ea'nin hamlesini gördü oynayış fizik motoru ve grafikleri fifa 14 kalitesinde pc ye getirirse yine lider olur. Oyunun şunda oynanır bunda oynanır gibi insanları bir kalıba sokmak yanlış olur. Her detaya dikkat eden çözünürlüğü ve performansı ön planda tutan adam oyunu pc de oynar. Yok oyunu ve donanımı bir hobi olarak değilde eğlence odaklı gören binbir türlü ayarla uğraşmak istemeyen adam gider konsol alır. Kalite olayına gelince konsol ilk sene pc ler ile aynı kaliteyi verebilir ama pc odaklı oyun geliştiren firmalar crytek, dice gibi pc donanımlarının gelişmesiyle çıkaracakları oyunlar konsola baya fark atar hatta bf4 pc ve konsol sürümleri arasında da baya fark olur gibime geliyor.




  • @FantasyFiRe haklısın dostum ben sadece bunu fifa da yapıyorlarsa neden diğer oyunlarda da yapmasınlar dedim tamam fifa kadar olmaz ama yinede bana oyunlar konsolda daha iyi olacak gibi geliyor.. en azından belli bir süre tabi güçlü pclerle eşitte olabilir.. yoksa pc başka bir dünya ve oyun şirketleri pc ye gereken önem verseler ortada konsol diye bir cihaz kalmaz yani. pc teknolojisiyle konsolları yok eder . yeni nesilde oyun satmak için oyunu konsolda daha iyi yaparlarsa aynı fifa gibi paraya para demezler bu benim fikrim .. cevat bilmem ama geri kalan bütün firmalar konsol tarafında .. ancak cevo bile konsol pc arasında fark olmasını ve bunun satışlara yansımasını istemez yani ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSAC -- 22 Mayıs 2013; 22:08:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PSAC

    @FantasyFiRe haklısın dostum ben sadece bunu fifa da yapıyorlarsa neden diğer oyunlarda da yapmasınlar dedim tamam fifa kadar olmaz ama yinede bana oyunlar konsolda daha iyi olacak gibi geliyor.. en azından belli bir süre tabi güçlü pclerle eşitte olabilir.. yoksa pc başka bir dünya ve oyun şirketleri pc ye gereken önem verseler ortada konsol diye bir cihaz kalmaz yani. pc teknolojisiyle konsolları yok eder . yeni nesilde oyun satmak için oyunu konsolda daha iyi yaparlarsa aynı fifa gibi paraya para demezler bu benim fikrim .. cevat bilmem ama geri kalan bütün firmalar konsol tarafında .. ancak cevo bile konsol pc arasında fark olmasını ve bunun satışlara yansımasını istemez yani ..

    konsol oyunlarının pc den daha iyi olabileceği ihitimali bana düşük geliyor. Sebebide şu pc cephesinde firmaları frenleyen konsol donanımlarının yetersiz kalmasıydı. Adamlar haklı olarak parayı en fazla konsol oyunlarından kazandıkları için oyunları konsol sistemlerinin çalıştırabileceği en üst seviyeye göre yapıyorlardı. Şimdi konsollar mimari ve donanımsal olarak pcler ile nerdeyse aynılar bu sayede konsol oyunlarının geliştiği oranda pc oyunları da gelişecek ve önce konsola çıkan bir oyunun sonradan pc ye çıkması optimizasyon ve kalite kaybı olmadan yapılabilecek. Yani yeni neslin gelmesi hem konsol severlere hemde pc oyuncularının işine yarar bence. Hangi firma olursa olsun hem pc hem de konsol platformuna mümkün olan en iyi kalitede oyunu çıkarıp iki taraftanda para kazanmak ister ama birçok firma para kazanma politikasını ön planda tuttuğu için hep pc yi ikinci plana attı sadece çok az sayıdaki firma adının yıllık en fazla kazanan olarak anılması yerine kalite odaklı anılmasını istediği için pc'yi ön planda tuttu bunun en bariz örneği de Crytek. Crytek veya dice gibi firmalar yine oyunları pc odaklı geliştirmeye devam edeceklerdir ama şu önümüzdeki 2 sene kadar pc ve konsol arasında crysis 3 de veya bf3 de olduğu gibi bariz fark ortadan kalkar sonrasıysa malum pc yavaş yavaş fark atmaya başlar o da bir elin parmaklarını geçmeyecek firmalar sayesinde 3-4 sende bir gelecek olan yeni bir crysis beklentisi içinde ardından firmaların geneli yavaştan "ee artık eskidi bu nesil değştirsek fena olmaz hani" kıvamına gelirler sonra hoş geldin ps5 hoş geldin xbox cart curt. Sonuç olarak ne pc oyunculuğu biter nede konsol oyunculuğu bunu aynı şuna benzetebilirsin ve çok da yerinde olur PC=MotoGp Konsol=Superbike. PC de tüm yeni grafik motorları ve donanımlar denenir eksiklerine bakılır ve daha sonra bu teknolojiler konsola daha fazla insana hitap etmek daha fazla kazanmak için konsola gelir. Tabi bu söylediğim her oyun için geçerli değil konsolun excleri hariç onlar farklı bi dünya ama genelde durum bu bana göre.




  • PC'nin yanında en azından bir konsol bulunmasını savunan biri olarak eğer ciddi bir görsel fark varsa oyunu konsola alırım.

    Ama benim anlamadığım "konsolcu adamın grafikle alakası olmaz, biz eğlencemize bakarız"cıların burada grafiği savunur hale gelmesidir. Demek ki bazıları işine gelmeyince bol keseden sallıyormuş, bunu görmüş olduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 23 Mayıs 2013; 1:18:08 >
  • Türkiye ligi + yeni grafik motoru haberi süper olmuştu... Ama EA PC oyuncularını sallamadığını göstermiş oldu.
  • FİFA 14 PS3 için IGNITE motoru destekliyor mu teşekkür ederim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.