Şimdi Ara

FIFA 14'ün En İyi 50 Futbolcusu Listelendi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dünyanın gelmiş geçmiş en pahalı oyuncusu 17. sırada, pele tarafından dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen içimizden biri cennet mahalleli neymar listede yok sneijder i falan hiç söylemiyorum bu liste çıkmadan güncellenir sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: betadragon

    Acaba Galatasaray oyunda yokmu drogba yoksa kesin listede olurdu sonuçta adamın geçmişi var


    :D:D gecmıse bakılıyosa pele maradona yapılsın en ıyı gobeklı felan:D
  • çok aşırı saçma. sırf takımları iyi diye listede olanlar var. modric nedir abi ? sneijder dan daha mı iyi bu herif ? sırf pahalı diye? ...
  • Fifa yine saçmalamış neymar yok bale 17. Sırada bu oyunu almam gider pes oynarım daha iyi
  • Falcao ya 90 fazla olmuş. Xavi de eskisi gibi değil 89 çok kaçmış. Bale 90 olabilirdi. Mario Gomez in Luis Suarezin önünde olmasıda yanlış. daha çok var ilk göze batan bunlar.
  • Zaten oyun her hafta güncelleniyor performanslara göre.Bunlar pekte bir anlam ifade etmiyor açıkcası.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Drogba 82-83 olacak, Sneijder de 84-85. Bütün 85 olanlar listede yok onu da dikkate alın. Neymar da 85 olabilir.
    Adamın teki de PES oynarım daha iyi diyor. Sabri'nin 85 olduğu oyundan mı bahsediyorsun arkadaşım? :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bunlar fifa 13 teki puanlara çok yakın hatta aynısı olabilir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Fifa yine saçmalamış neymar yok bale 17. Sırada bu oyunu almam gider pes oynarım daha iyi


    neymar kim dostum bale ingilterede yılın futbolcusu seçilmiş adam . neymar kendini ispanyada kanıtlasın sonra alırlar bu listeye
  • sırf sneijder v drogba galatasaray'da diye güçlerini düşürmüşler sneijder fifa 12'de 89 felandı tam hatırlayamadım drogba'da öyle bir şeydi.
  • Lütfen mesajı alıntılamayın. Mesajın başına adımı yazın yeter. Ben habere sık sık bakıyor olacağım. Yorumumum gereksiz yer kaplamasını istemiyorumç.

    Her şeyden önce herkes Şunu bilsin. Messi bu oyunun yüzü. Adamlar onu değilde beni mi en iyi yapacaklar(Messi Ronlado'dan veya Ronaldo Messi'den iyi demiyorum). Tahminim Pes'te Ronaldo'nun daha yüksek olacağı. Sonuçta Ronaldo'da Pes'in yüzü.

    Messi ve Ronaldo'yu karşılaştırmak bence anlamsız. Çünkü Messi'li Barça tam bir pas takımı. Adamlar bu sistem üzerinde kurulu. Bu pas aralığında finali de Messi getiriyor. Messi kaleye
    en fazla 34(istisnalar hariç) metreden alır. Ordan paslaşarak.(Xavi ve iniesta ile) gayet güzel goller de atar. Ama Ronaldo'lu Madrid ise atak üstüne kurulu ve yıldız oyuncuları satın almalarıyla ünlü. Belli yerlerde sadece pas verirler. Harika atak yaparlar golü bulurlar(Mesut ve Benzema ile).

    Oyuncuları kişisel olarak değerlendiirmek gerekirse. Fizik olarak Ronaldo'nun durumu ortada. Ronaldo'nun anatomisini izleyenler onun neler yapabildiğini bilir. 10 saniyenin altında 100 metre koşabilen biri. Messi ise fiziğini çok iyi kullanabilen biri. Hızını harika bir şekilde kontrol eder. Boyundan lazandığı çevikliğini harika kullanır. Buınun sayesinde defansı rahatça aşarak gol atar.

    Gelelim Neymar meselesine. Fifa 13'te Santos var mı hatırlamıyorum ama yapılan kadroların hemen güncellenemediği aşikar. Mesela adamlar oyuncuları yapıyor, bitiriyor. Sonra son dakika transferi oluyor. Sonra neden bu adam yok. Evet Neymar sezonun hemen sonunda transfer oldu bunu da biliyorum ama Neymar daha çok genç onu bir Messi gibi düşünemezsiniz. Neymar hız kontrolü konusunda Messi'den kötü.

    Sabri. Herkes onun hakkını yediğini düşünüyorum. Adam atak yapmalı mı tartışılır(:D) ama sağ bek ve sağ açıkta kendini yırttığını bilirim. Sabri hızlı, inatçı bir oyuncu ama tuhaf bir kişiliği olduğuna katılıyorum. Sabri 85 olmalı mı bilmem ama 80'den çok uzak olmamalı(72 falan olmamalı). Yalnız - yersem sadece bu kısımadan yiyeceğim herhalde. :D :D :D

    Bale. Tottenham'dan çıkma dünya'nın en pahal futbolcusu ünvanını kısa süre önce alan kişi. Belki bu yüzden 17. sırada olabilir. Kendini Madrid'de gösterirse önümüzdeki yıl çok yüksekte görebiliriz.

    Sneijder ve Drogba'nın listede yer almaması takımlarla ilişkili olabilir(Bu arada bunu Galatasaraylı olarak söylüyorum). Öncelik Real Barça Münih'te vs. de olduğu için 85 olsalar dahi girememiş olabilirler. Sonuçta çok fazla iyi takım var.

    Benim görüşüm bu şeklide. Beğenmek veya beğenmemek sizde kalmış.

    Daha önceki yorumumda da söylemiş olduğum gibi lütfen mesajı alıntılamayın. Mesajın başına adımı yazın yeter. Ben habere sık sık bakıyor olacağım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Neymar hakkında ekleme yapmak istiyorum. Neymar'ın bu listede olmaması tabi ki de tuhaf. Ama bu hatanın(?) düzeleceğine inanıyorum. Ama Neymar'ın da 90 olmaz diye düşünüyorum. Çünkü o yanlış değilsem 21 yaşında Messi 26 Ronaldo 29 yaşında(Rakamlardan emin değilim). Neymar kendini şimdiki halinden çok daha iyi geliştirecektir. Bir kaç yıl sonra onu 92 şeklinde görebileceğimizi düşünüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • HoLyZz! Sabri 85 doğru ama orda 98 üzerinden puanlama veriliyor biraz araştırda gel (pese iyi demiyorum) bu tür ergenler bir gitse fifa oynanış atmosfer yönünden pesten daha iyi fifada puanlamayı yanlış yapmışlar neymar ilk 50 içinde olmalı bale kesinlikle ilk 10 içinde olmalı ve nani ilk 50 olmalı ( nani benim fikrim değişebilir)
  • Geçen seneye göre adamların değeri baya düşmüş reus daha iyi olabilirdi
  • Bizden 1 tane adam olmaz mı arkadaş. Neyse ben orjinal almayarak gerekli cevabı veririm FİFA'ya
  • Bizde o oyuncularla baş edebilecek oyuncumu var varsa bile Türkiye'den çıkması çok zor Almanya alt yapısından çıkıyor onlarda alman vatandaşlığı seçtikleri için! gerçi hakları sonuçta onlar yetiştiriyor bizde o listeye girecek çok nadir oyuncular oluyor onlarda artık kaç milyonda bir denk gelir orası meçhul bu futbol yapısı ile daha çok beklersiniz o listede Türk oyuncu görmeyi. Kimse gocunmasın ama gerçeği kabul etmek gerekiyor bu yayınlanan listedeki oyuncular ile Türk oyuncular arasında uçurumlar var bir birinizi kandırmayın şu olabilirdi Türk oyuncuları ilgisini çekmek için araya bir kişi sıkıştıra bilirlerdi ama bu Futboldaki şike olayı ve arsız kişilerin rezaletleri yüzünden Türk duruşu lekelendi belkide o yüzden bunu bile yapmamış olabilirler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • türk oyuncu diyorsunuz listenin sonundaki adamın piyasa değeri 45 milyon euro. kaldı ki arda 24 milyon euro civarı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu liste hicde onemli diyil menejer modu oynayanlar bilir, basladiginizdan 2 sezon sonra hic tanimadiginiz adamlarin overalli 90 oluyor. Bunu bence duzeltmeleri lazim yani yavas yavas gelismeleri lazim oyle daha gercekci olur. Yoksa 2+3 sezon sonra herkes Bale oluyor.
  • çoğu hücumsal oyuncular geriden pek yok listede



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 9 Mayıs 2014; 21:38:04 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.