Şimdi Ara

FIFA 14'ten Oyun İçi Oynanış Videosu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grafıksel olarak yakın detaya gırmedıgı surece, kaldıkı kım yakın detayda oynar fıfa 13ten tek farkı seyırcıler artık karton degıl.
  • bu oyun fifa 14 değil takip ettiyseniz daha önceki videolarda diego costa tıpkısının aynısıydı videonun 1.20 dk.sında gol atıyor ve benzemiyor bu oyun fifa 13...
  • ploff - 13.6.2013 16:51:45
    Pesci olduğun her halinden belli normal oyunu takip eden bir insan Ignite Engine ile taraftarların değiştiğini Ignite Engine'in de yeni nesil konsollara geldiğini bilir . Ignite Engine ile daha oynanış videosu yayınlanmadı o yüzden bir şey bilemezsin . Ve burada oynamadan fifa'yı kötülemeye çalışan arkadaşlarımız oyunu sanki test etmiş gibi konuşuyor . Siz konuşun oyun çıktıktan sonra görecem ben sizin halinizi ;)
  • Beğenmezseniz gidin pesinizi oynayın ve oyun hakkında bir şey bilmeden şurada yorum yapmayın . Pes sanki hersene yenilik yapıyorduda .
  • Bence oyunun akış hızı artmış bu güzel olmuş.Gol attıktan sonra kameranın yakınlaşması kötü olmuş.Oyunu durdurduğumuzda o büyük resimler fena değil.EA yenilikler arasında top fiziği falan dedi.Bu oynanış 2 dakika kısa bir sürede çekilmiş.Bundan ne kadar analiz çıkarılabilir ki.Bence oyunun gameplay'ı çıkana kadar beklemek en iyisi bu.
  • Bence güzel olmuş.Fifa 13 oynayan farkı epey algılayacaktır.Koşu animasyonları düzelmiş çarpışma motoru ve first touch daha iyi gibi.Pes'den gelenler daha rahat alışacaklar bu sefer :) Tabi tam oynamadan net birşeyler söylemek zor.Ama heyecanla bekliyoruz :)

    Zaten her sene mutlaka önceki sene ile bir fark yok aynısı gibi tabirler duymamak mümkün değil ama ben bu oyunu görüpte halen fifa 13 oynamaya devam edecek birisi olur mu zannetmiyorum.Mutlaka bir sürü değişiklik yapılmıştır hem oynanım hem grafik hem modlar hem online birçok yenilik olmuştur.Bunları görüpte fifa 13'ü oynamaya devam edermiyim zannetmiyorum.

    Futbol oyunlarında bence her zaman son çıkan oynanır.
  • ya arkadaş adamların ayaklarında tutkal mı var, dönerken ve pas alırken bu kadar mı yapışır vücuda top. o kadar top oynadım, binlerce maç izledim ama topu böyle kontrol eden görmedim. top kontrolünü biraz düzgün yapsalar olmaz mı.
  • bana pesci demişsiniz ben hayatımda pes oymnamadım zaten fifa 13 ü orjınal olarak oynuyorum şu anda ben görüntüyü gördüm görüntü olarak fifa 13 ten pek farkı yok ben sadece diego costanın golü attığı bölüme kadar bakabildim sonra tekrar baktığımda fifa 14 olduğunu anladım ayrıca ignite engine ni yeni nesil konsollara geldiğini biliyorum hatta pcde fifa 13 kullanan biri olduğum için üzülüyorum hatta oyunu bu senede orjinal alacağım peki siz hemen pesci diye yargılıyorsunuz peki siz oyunu orjinal olarak oynuyormusunuz onu açıklayın?
  • FIFA14'ü sadece Türkiye Ligi için alacağım. Yoksa bence FIFA13'ten farkı yok.
  • Denemeden bilemeyiz ama bence çok güzel olmuş . Zaten bir futbol oyununda yapılabilecek yenilikler kısıtlıdır . Adamlar her sene fiziği geliştiriyorlar . Bu nesile desteklerini kesmemeleri sevindirici , Ignite Engine ise süper .
  • En ufak bir değişiklik olmazmı 13 e geçerken böyle diyenlere kızıyordum bugün ben böyle diyorum en ufak bir estetiklik gözle görülür bir animasyon gelişimi olmazmı yok
  • fifa serisindeki fark izlemekle değil 1 ay oynamakla fark edilir,fifa 12-13 arasında da fark yoktu güya ama bambaşka oyunlar.
  • Fifa 14: Hatalar düzeltildi,Oyun daha akıcı hale getirildi, Top kontrolleri , paslar, şutlar iyileştirildi. Grafikte ufak yenilikler yapıldı.

    Pes 14: Fox engine motoru ile yapıldı. Odunsu oyunculardan arınıp gerçekçi oyuncu hareketleri katıldı.
    Taraftar ve atmosfer etkisi oyuna çok iyi yansıtıldı.

    Sonuç: Konaminin geçte olsa aklı başına geldi. Ea sports ignite ile fark yaratmak istiyor. Pes Fifa'nın altında ezilmekten kurtuldu denilenebilir.
  • Fark yok bile
  • aynı oyun.fifa 11.5
  • fifa of duty 14...
  • Bunda s d a w ile oynanmıyo mu ? Bir ara fifa 10 almıştım r felan vardı bıraktım o gün bugündür pes oynarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snipercover

    Fifa 14: Hatalar düzeltildi,Oyun daha akıcı hale getirildi, Top kontrolleri , paslar, şutlar iyileştirildi. Grafikte ufak yenilikler yapıldı.

    Pes 14: Fox engine motoru ile yapıldı. Odunsu oyunculardan arınıp gerçekçi oyuncu hareketleri katıldı.
    Taraftar ve atmosfer etkisi oyuna çok iyi yansıtıldı.

    Sonuç: Konaminin geçte olsa aklı başına geldi. Ea sports ignite ile fark yaratmak istiyor. Pes Fifa'nın altında ezilmekten kurtuldu denilenebilir.


    Oyunlar çıkmadan önce yapımcı şirket hep iyi şeyler söyler mutlaka.Bu yüzden henüz hiçbir şey diyemeyiz.Pes dibe vurmuştu umarım dediğin gibi ayaklanır ve fifa'nın altında çok fazla kalmaz.Ama bir senede fifa'yı yakalayabilir mi ona şüpheliyim doğrusu.Çok çalışmaları gerekiyor.Üzerinde durmaları gereken tek şey oynanabilirlik.Grafik bir şekilde konsolların gücüne göre ayarlanıyor zaten.Artık daha gerçekci bir yapıya bürünmesi gerekiyor eğerki fifa'yı yakalamak istiyorlarsa yada tamamen arcade havada kalıp bu yönde geliştirmeliler.Umudum az ama umarım oyuncular için iyi olan sonuçlar çıkar.

    Her iki oyun içinde tam olarak oynayıp hatalarını görene kadar yorum yapmak pekte doğru olmayacaktır.Ama şu anki görüntüsüyle fifa'yı beğendim diyebilirim.




  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ben 3 senedir Fifa oyuncusuyum. Pes'in geç kalmış atağını bi anda iyi şekilde yapması iyi oldu. Ancak önyargı oluşturduğu ıcın oyuncularda bunla beraber epey bi yenilikte getirmeleri lazım. Birde artık pes fanlarının Fifa'ya laf atıp kendi oyunlarına söz söyletmemeleri birçok oyuncuyu sinirlendiriyordu. Artık savunacakları bir yapım gelmesiyle bizlerde rahatlıycaz gibi :) Fifa 14 yine alırım ben zaten online alt yapısı çok kuvvetlendirildi. Ultimate team, Pro season, 2vs 3vs3 vs maçlar , season vs birçok seçenek. Ayrıca lisans farkıylada Fifa zaten 2 adım öne geçmiş oluyor. Fifa sadece momentum denilen zırvalıgı bır duzeltebilse satışları çok çok daha yükseltecektir.
  • Demek istediğim şu an hiçbir şey belli değil.Pesin oynanış videosu bile yok henüz.Bu yüzden kesin yorumlar yapmakta doğru olmayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.