Şimdi Ara

FIFA 14 Demosu Yarın Geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uncy

    İyi gelsin de bi oynayalım


    Origin olmadan oynayamazsın origin üzerinden çıkcak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayansame

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Fadeout<br><br>Fifa 11 PC'ye konsollardaki Fifa 10 olarak çıkmıştı ama 1 yıl sonra Fifa 12 PC dahil bütün platformlara aynı özelliklerde çıktı...Büyük ihtimal yeni konsolların cazibesini kaybetmemesi ignite engine'i 1 yıl beklememiz gerekecek...Fifa 15 ile birlikte PC'de ignite engine'i de görürüz umarım...</blockquote><br><br>Özür dilerim amacım tartışma ortamı yaratmak değil ama, pc deki fifanın konsoldakiyle aynı olduğunu hiç bir zaman düşünemedim. Keşke öyle olsaydı ama değil, x360 sabihiyim oradaki fifayla pc de ki, bam başka, görüntü ses ışık vs her şey aynı,,, ama oynanabilirlik konsolda daha iyi,daha akıcı,,sahanın derinliği bile bir başka konsolda . EA hala pc yi önemsemiyor, en basit örneği kötü serverları. 3 oyundan biri delaylı!


    çok uzun süre hem pc de hemde ps3 de fifa 13 oynadım, ben arada hiçbir fark görmedim ama xbox ile arasında fark varsa bilmem.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Yarın PS3 De Deneyelim bir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vermillion03

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: hayansame<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Fadeout<br><br>Fifa 11 PC'ye konsollardaki Fifa 10 olarak çıkmıştı ama 1 yıl sonra Fifa 12 PC dahil bütün platformlara aynı özelliklerde çıktı...Büyük ihtimal yeni konsolların cazibesini kaybetmemesi ignite engine'i 1 yıl beklememiz gerekecek...Fifa 15 ile birlikte PC'de ignite engine'i de görürüz umarım...</blockquote><br><br>Özür dilerim amacım tartışma ortamı yaratmak değil ama, pc deki fifanın konsoldakiyle aynı olduğunu hiç bir zaman düşünemedim. Keşke öyle olsaydı ama değil, x360 sabihiyim oradaki fifayla pc de ki, bam başka, görüntü ses ışık vs her şey aynı,,, ama oynanabilirlik konsolda daha iyi,daha akıcı,,sahanın derinliği bile bir başka konsolda . EA hala pc yi önemsemiyor, en basit örneği kötü serverları. 3 oyundan biri delaylı!</blockquote><br><br>çok uzun süre hem pc de hemde ps3 de fifa 13 oynadım, ben arada hiçbir fark görmedim ama xbox ile arasında fark varsa bilmem.


    aynen ps3 de yok amam xbox oynanış farkı var herkez öye söylüyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Ps4 çıkışını beklemek lazım.Sonuçta kimse fifa 13 copy paste oyuna para vermek istemez.


    Demosu PC de, tam sürümü PS4 te ;)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sevgılı EA
    Infınıty oyun motorunu pc donanımlarını kaldıramayacıgı soylemıstın ya.. Hatta o yuzden eskı oyun motoruyla fıfayı pcye getırecegını soylemıstın... Iyıde senın dagıtıcılıgını ustlendıgın Crysıs3 pcler nasıl kaldırdı?? Ha bıde Frostbite 3 unutmamak lazım. Battıfıeld 4 ıcın ıstenılen sıstem gereksınımlerı gordum.. Istedıgın bu sıstemle Infınıty oyun motoru zorlanıyorsa bu senın ayıbındır. Yok bu ıstenılen sıstem Infınıty kaldırıyorsa, sırf konsol sattırmak ıcın boyle bır yola gırdıysen Altın dıskı odulunu sonuna kadar hakedıyorsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hadi bakalım bekliyoruz
  • Demo Cikti Almanyada Oynuyorum suan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.