Şimdi Ara

FIFA 10 inceleme videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
38.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar o kadar ovmuslerdı bana fıfayı pes den daha guzel olmus dıye bumu allahaskına guzel oyun pes fıfayı 10 a carpar herhalde..
    pes yapılmıs en ıyı futbol oyunudur kesınlıkle

    ha bu arada ıncelemeye lafım yok olaganustu olmus ellerıne saglık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkfpps -- 25 Kasım 2009; 10:56:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: earthofdevil

    arkadaslar o kadar ovmuslerdı bana fıfayı pes den daha guzel olmus dıye bumu allahaskına guzel oyun pes fıfayı 10 a carpar herhalde..
    pes yapılmıs en ıyı futbol oyunudur kesınlıkle

    ha bu arada ıncelemeye lafım yok olaganustu olmus ellerıne saglık


    Konsolda oyna sonra konuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: earthofdevil

    arkadaslar o kadar ovmuslerdı bana fıfayı pes den daha guzel olmus dıye bumu allahaskına guzel oyun pes fıfayı 10 a carpar herhalde..
    pes yapılmıs en ıyı futbol oyunudur kesınlıkle

    ha bu arada ıncelemeye lafım yok olaganustu olmus ellerıne saglık


    Hala Pes'mi Fifa'mı tartışması yapıyorsun, hayret valla.
    Senin için hangisi güzelse onu alıp oyna.Şu yaptığın yorum mükemmel zaten "pes fifayı 10 a çarpar" üstün körü yorum yapıyorsun.Fanlık yapıyorsun.
  • eline saglık arkadasım, ps3 gercekten mükemmel..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psychomax13

    ancak pc için çıkarılan fifa bence sınıfta kalıyor.

    PC de oyun oynamak iğrenç bir şey bence. PC de internete girersin, film izlersin, dizi izlersin, ödev yaparsın, iş yaparsın, download yaparsın olur biter. Sandalye başında 20cm ötedeki monitöre gözünü dikerek oyunlardaki saçma sorunlarla boğuşarak oynamak güzel bir şey değil. Bir çok konsol kullanıcısı sırf o oyun açılmıyor bu oyuna patch gelcek bekleyin gibisinden sorunlar yüzünden konsola geçti. Konsol gibisi yok. Tak BD yi DVD yi oyna işte. Önünde duran dümdüz klavye tuşlarına basmak filanda yok.
  • günaydın baravıa lcd t v hakında sorum olucak acil
  • FİFA 2010 MÜKEMMEL.PES 2010 DAN DAHA İYİ.
  • bu konsaol oyunu mu yani ps 3 mü yoksa pc mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dazed

    bu konsaol oyunu mu yani ps 3 mü yoksa pc mi ?

    sadece ps3 ve xbox 360
  • Pes'ten tezahurat eksiklikleri yuzunden sogudum mac atmosferini yasayamiyordum ama pes'in olayi cok farkli cok guzel oyun. yine de futbol beni bozuyor. Fifa 10 da almistim begenmemistim. bugun yine alacagim tekrar deneyecegim sansimi Fifa'da yoksa yine elimden cikaracagim : ) Sirf Tcell super lig icin aliyorum ama tezahurat falan yoktu dogru duzgun turkce hatirladigim kadariyla. lutfen sahaya yabanci madde atmayalim disinda bir sey duyamadim adam akilli. keske tezahuratlar olsa o zaman pes'i de hayatta birakmazdim iste.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 8 Aralık 2009; 13:56:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: g.adr

    Pes'ten tezahurat eksiklikleri yuzunden sogudum mac atmosferini yasayamiyordum ama pes'in olayi cok farkli cok guzel oyun. yine de futbol beni bozuyor. Fifa 10 da almistim begenmemistim. bugun yine alacagim tekrar deneyecegim sansimi Fifa'da yoksa yine elimden cikaracagim : ) Sirf Tcell super lig icin aliyorum ama tezahurat falan yoktu dogru duzgun turkce hatirladigim kadariyla. lutfen sahaya yabanci madde atmayalim disinda bir sey duyamadim adam akilli. keske tezahuratlar olsa o zaman pes'i de hayatta birakmazdim iste.


    Tezahuratlar FIFA 10'da mevcut. Tabi Galatasaray'ın var sanırım diğerkileri bilmiyorum ama Galatasaray'ın tezahurat çeşitliliği fazla. Ayrıca arkadaşla oynarken fark atıyordum 3-0 felan maç sonuna doğru paslaşırken "oley, oley, oley...." sesleri duydum paslaşma sırasında buda ilginç ve güzel bi ayrıntı .

    Ayrıca oyunu slowda oynayın, ve gerçek futbol gibi oynayın. PES gibi oynamayın yani al ver basit oynamayın. Gerçek futbol gibi oynayınca inanılmaz zevki çıkıyor oyunun ve futbolu bilen rahatlıkla oynuyor FIFA 10'u kontrolleri öğrenirse. Ben o kadar oynamama rağmen ilk defa FIFA 10 oynayan kuzenim beni 2-3 maçtada yenmişti, futbolla baya ilgili ve futbolu gerçekte çok iyi oynayan ve bilen birisiydi mesela.

    Oynarkende değişik şeyler deneyin yani dediğim gibi bişeye sabit kalmayın gerçek futbol gibi oynayın oyunu. Ne bileyim tersteki adamı görün, kanat değiştirin, sürekli aynı şeye sabit kalmayın bi sürü aksiyon var oyunda zaten. Oyun stiliniz neyse ona göre Custom Tactics'ten ayar yapın. Kısa paslarla oynarsanız ona göre passing'i short felan yaparsınız, yoksa long yaparsınız felan ona göre oyuncular sahada diziliyor ve taktiğe göre oynuyor yapay zeka takımınızda. Ben kısa pasları genelde tercih ediyorum short yaptım oyuncular ona göre birbirine yakın felan duruyor mesela diğer ayarlara görede nasıl yaparsanız ona göre davranıyorlar buda önemli bi ayrıntı oyunda...




  • Galatasaray'da tezahuratlar cok onemli benim icin : ) Pes'te tek sevdigim boca juniors taraftarinin tezahuratlariydi o da zaten 1 tane. butun oyuna ozenmisler sesleri ve mac sunumunu pas gecmisler. pes dedirttiler bana da sinirden. Pes 2009 da atari oyunu gibiydi sirf arkadaslar oynuyor diye oynuyordum. menuler menu degildi grafikler dandikti oyuncular salakti. Pes 2010 baya baya guzel kral bir oyun ama dedigim gibi ben tcell super lig istiyorum ve tezahurat istiyorum. disaridan tezahurat eklenince oyuna o tezahurat soylenmeye basliyor sonra cat diye kesiliyor falan sonradan eklendigi cok belli oluyor. Oynanisindan nefret etmeme ragmen 2. bir sans verecegim fifaya bakalim. Grafik olarak pes'in yanina yaklasamaz ama lisanslar ve tezahuratlarin daha fazla olacagini dusunmem beni tekrar fifaya yoneltti. bu sefer insallah aramiz kotu olmayacak : )
  • İncelemeye gerek yok ama yinede tşk , fifa ps3te çıktığı anda tartışmasız alınır
  • FPS'de Modern Warfare neyse, futbolda da Fifa odur.Bu yıl ile beraber artık PES tarihe gömüldü.Çok çalışması lazım Konaminin...
  • Beyler ben fifayı da pesi de severim ama fifanın oynayışı daha gerçekçi gibi fifayı çok oynama fırsatım olmadı pes kadar ama peste hala depar atıp tüm sahayı dolaşıp cristiano ronaldoyla gol atıyorsun fifada bu kadar değil yani bilmiyorum ama pes daha çok böyle eğlence oyunuyken fifa daha futbol simulasyonu havasında gibi.
  • ps3 ü geçen hafta aldım.yanında fifa10 verdiler.oyundan gayet memnunum bir sürü artısı var.multiplayerda başkasıyla oynamak ya da multiplayerde farklı iki takım olup karşılıklı oynamak gibi.yanlız live seasonu henüz çözmüş değilim bunu çözen kişiler bana da yardım ederse sevinirim.oyunun görüntüleri süper.spiker dili değiştirme olayı da olması gayet iyi. pc de kötü fakat ps3 süper.futbol özlemim bu sayede bitmiş oldu.teşekkürler fifa10:):)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XenonMan58

    pc grafikleri bilerek kötü ne olacaksa sanki böyle yapınca...fifanın lisansını pes e koy pes yer fifayı...


    Lisans meselesinde Fifa'nın pese karşı avantajı var bu doğrudur.Fakat Fifa ile Pes in oyun yapıları tamamen farklıdır.Eğer sen hernangi birini seviyorsan öbürüne çamur atmamalısın.Fifanın çeşitli modları öne çıkar Pes ise arkadaşınızla kapışacağınız tarzda bir oyundur fakat bir arkadaşın da dediği gibi Pes 2010 da ki Rooney,Tevez,Messi,Ronaldo,Kaka gibi oyuncularla herkesi geçip gol atma olayının gerçekçilikle ne alakası vardır?Açıkçası arkadaşlarla kapışacaksak bile takım oyunuyla oynayarak Fifa'da kazanmak,Pes te 8-7 biten maçları kazanmaktan iyidir.Fakat ne yazıkki herkes senin gibi önyargılı bu ülkede.Pes yapıyorduk arkadaşa Fifa yapalım diyorum hayır der.Fakat bir oynayınca mest olur.Lütfen böyle öznel konularda yorum yapma.




  • pes fifa dan hem görsel hem oynayış açısından çok fazla önde olduğunu düşünüyorum
  • benim bi sorum olacak..Kontrolleri analogtan değilde yön tuşlarına yapmaya alışmışım yıllardır..Uğraştım ama xbox'ta yapamadım..Nasıl değiştirebilceğimi bilşen birisi yardımcı olursa çok memnun olurum..
  • ah bir cevap verseniz :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.