Şimdi Ara

Fiat linea alacağım kullanıcı yorumları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
73.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yol tutusu denildigi kadar kotu degil. Servisi,parcasi ucuz ve cok. Ici uzun ama genis degil 3 kisi arkaya rahat rahat oturamaz,omuz mesafesi dar. Yakiti iyi,hesapli. O fiyata dusuk kilometrede alinicak en dolu araclardan. Ncap testine gelince,evet olmamasi akilda soru isareti birakiyor ama grande puntoyu bi ornek alabiliriz bence. Denildigi kadarda guvensiz hissettirecek bi arac degil,45 bin Tl'ye bos fluence varken hele

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Son mesajima neden cevap vermedin herseye muhalefet kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    1.6 multijet emotion plus 39.000 tl ve sıfır. Nerde satılıyor bilgi verebilirmisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea bence aveodan daha iyi bir araç.. Çok yakar diyorlar yakmaz, biraz tipsiz, biraz eni dar.. Alınır ve binilir..
  • Neredeyse 2,5 yıldır Linea Lounge kullanmaktayım. Sıfır aldım, memnunum. Burada çok bilmiş arkadaşlar vardır, her zaman olacaktır. Baz araca binipte atan çok olur. En güzeli kendiniz test edin ona göre karar verin..
  • http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/YENILINEA/Fiyatlar.aspx

    dediğin gibi bir model göremedim ben. Sıfır km 2014 model Actual Plus 1.4 Fire 77HP 37.380 fiyatından alabilirsiniz. maceraya gerek yok. al bin. milleti burada gereksiz tartışmaya sokma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidas26 -- 23 Mart 2015; 14:48:10 >
  • Şirket falan verse binerim de para falan vermem bu araca
  • adam 1.6 105 demiş, motoru zayıf demişler,1.2tsı 2.0 atmosferik falan tanımaz o yukuşta, yüksek viteste rampa tırmanılır
  • http://forum.donanimhaber.com/m_104014129/f_//tm.htm#104014776
    Bu konuyu okuduktan sonra o arabayı almak mı? İmkansız gibi birşey. Kimseyede tavsiye edilecek bir araç olmadığının kanıtı o verdiğim linkte mevcut aç bak gör.
  • Yaw arkadaş bu Libra o kadar kötüyse neden herkes almış şuan servisteyim 10 arabadan 2 si linea

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pog P kullanıcısına yanıt
    Tofaşın sattığı her 100 binek araçtan 72 si kiralamaya gidiyor. Yani normal bir kullanıcının fazla tercih ettiği bir araç değil. Bizim şirket kullanımında var mayıs ayında kiraları bitiyor ve citroen alacağız yerine. Ben otomatiğide dahil 2 dizel versiyonunu bir çok kez kullandım en fulünü dahi alsan araç hikaye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pog

    Lineayı kötüleyen arkadaşlar o zaman 40 bine araba önerisi versin bakalım.

    İstediğim basit, ucuz yedek parça, güçlü 2. el, dizel 2011 ve üzeri km de olacak. Linea'dan başka var mı ?

    Dacia stepway hariç.

    2008 model Honda City ya da sıfır Volvo V40 alınabilir. Şenersongur üstada göre.
  • Burda ayrıntılı şekilde adamlar anlatmış. İnceleyin derim.

    http://www.otomobiltavsiyem.com/fiat-linea-ozellikleri-incelemesi.html
  • İkinci elde alınacak en riski araçlardan birisidir Linea...

    Piyasa da tek kullanıcıdan alınacak Linea bulmak sayısal loto tutturmak gibi bir şey...

    Linea genel itibari ile Filo Kiralama şirketleri tarafından tercih edildiğinden, ve Filo kiralama şirketlerinin de araçlarını verdikleri firmalardaki personelin aracı otomobil değil de Eşşek yerine kullanması nedeniyle piyasada temiz Linea bulmak neredeyse imkansız...

    Temizleri genellikle 1.6 Multijet olanlar çünkü filo kiralama şirketleri çoğunlukla 1,3 MJ versiyonlarını tercih ediyorlar...
    Özellikle Beyaz Linea bulduysanız çok dikkat edin , her yerini kontrol ettirin...
  • Linealar çoğunlukla şirketlerde kayıtlı ve kayıt dışı kullanılmış oluyor. Araç alırken kendimin dikkat ettiği bir kaç maddeyi yazdım umarım faydalı olur.

    Öncelikle almak istediğiniz aracın şaşi numarası ile ruhsattaki şaşi numarasının aynı olduğundan emin olun. Sonra aracın şaşilerine bakın. Aracın şaşilerinde işlem olmaması çok önemlidir. Çünkü aracın iskeleti, aracın temeli şaşidir. Motor arıza yaparsa en kötü çıkma motor takar arızayı giderirsiniz ama şaşi'de sorun olursa sıkıntı büyük.
    Araçta boya olması çok önemli değil. Mesela park yerinden çıkarken çamurluğu sürtmüştür boyanması sorun değil ya da eski model bir aracın boyasında güneş yanıkları olmuştur komple ince boya atılmıştır bunlarda sorun değil önemli olan şaşiler ''ama'' araçta malesef araçta bulunan boya değer kaybı ya da araç satışının geçikmesine yol açabiliyor.
    Aracı mutlaka alanında uzman bir expertize götürmenizi tavsiye ediyorum ama expertize götürmeden aracın kaportasındaki birleşim noktalarına bakın. İşlem varsa bir eğim bir hata gözünüze çarpabilir. Bu da expertize götürmeden önce aklınızda bir fikir oluşmasına yardımcı olabilir.
    Aracın kaportasına baktıktan sonra lastiklerine bakın. En kötü lastik takımı 1000 tl. Satıcının lastikler iyi demesine inanmayın. Adam lastikler iyi diyor ama kime göre iyi; bana göre mi adama göre mi yoksa herhangi bir standarta göre mi iyi belirtmiyor.
    Sonra aracın kilometresine bakın. Daha sonra kilometre sayacında yazan kilometrenin doğru olup olmadığını anlamak için sürücü koltuğunun döşemesine bakın. Koltuk kılıfı varsa mutlaka tüm koltuk kılıflarını çıkartın ve koltuk döşemelerindeki yıpranmaya bakın. 100bin km'deki aracın sürücü koltuk döşemesindeki yıpranmayla 200bin km'deki döşemenin yıpranması bir olmaz. Özellikle koltuk döşemesine bakın diyorum çünkü vites topuzu, pedallar vb. yıpranan parçaları çok kolaylıkla değiştirebiliyorlar. Gerçi sürücü koltuğunu da çıkma alan var ama neyse o çok önemli değil. Temel olarak koltuk döşemesi sonra pedallar vites topuzu direksiyon vb. parçalar orjinal km' yi anlamada fikir verebilir.
    Aracın motoruna bakmadan önce aracın bakımlarının ne zaman yapıldığını sorun. Mümkünse servis bakımlı araçlara bakın. Aracın motor sağlığı ve ömrü için bakımlar çok önemli. Aracın bakımları arasında en çok masraf çıkaran baskı balata, triger kayısı değişimi gibi bakımların ne zaman yapıldığını sorun.
    Aracın motoruna bakmaya başladığınızda yağ kaçağı olup olmadığına bakın. Çünkü yağ kaçakları büyük bir sorunun habercisi olabilir. Çok temizlenmiş motorlarada şüpheyle yaklaşın çünkü belki satıcı aracın yağ kaçaklarını gizlemek için aşırı bir temizlik yapmış olabilir.
    Aracı test sürüşüne çıktığınızda araçta çekiş kaybı ya da güçten düşme olmadığından emin olun. Çekiş kaybı ve güçten düşme başit ateşleme sisteminen kaynaklanan bir problem olabilirken, çok ciddi sorunların ve masraflarında habercisi olabilir.
    Çalıntı mı ? kontrol edin.Trafik Şube Müdürlüğü?nden yada internet sitesinden otomobilin borçsuz ve hilesiz olduğunun teyidini alın. Rent a car şirketlerinin kullandığı araçlar oto pazarlarında sıkça satılıyor. Otomobilin geçmişini araştırmadan bir anlaşmaya varmayın, kapora vermeyin.




  • Gayet güzel yakıtı ekonomik hacim olarak tatmin edici ve piyasasi cok hizli olan bir araçtır. Arabayi bilmeden kötü yorum yapanlar otobusle dolmusla ise gidip gelenler bence .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar dostumhttps://www.aracisaretleri.com/fiat-linea-nasil-araba-alinir-mi-kullanici-yorumlari/ bu adreste gördüğüm kadarıyla 10 numara araba dir. fiyati çok ekonomiktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.