Şimdi Ara

Fenerbahçe Melo'ya resmen talip (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: san lorenzo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Snap!

    quote:

    Orijinalden alıntı: san lorenzo

    Yahu abi adamlar ne yüzsüz. Kim kendi çalıp kendi oynuyor gözüm? Juventus Genel Direktörünün dün yapmış olduğu açıklama tartışılıyor burada. Konu o yüzden açılmış. Ayrıca ne demek siz Melo'yu ne sanıyorsunuz? Adam kötü futbolcu mu? Siz Appiah gibi 2.sınıf Avrupa futbolcusuna dünya yıldızı diyordunuz Melo mu kötü oldu? Kaldı ki eleman kendi sevincini yaparken siz kalkıp Galatasaray taraftarını tahrik etmek için, Topuz önderliğinde hareketini tiye aldınız. Yani bu demek oluyor ki adam canınızı iyi yakmış bu yıl.

    Hadi sen gezme fazla buralarda burası Galatasaraylılara özel bir bölüm gidin Fenerbahçe kısmında takılın. Hadi bye...

    yav allah allah sen adamın ne yazdığını okumadınmı arkadaş? aslı astarı şüpheli haberi foruma koyanda sizsiniz sonra havalara girip ("melo fener'e gidecekmiş vay be , bir de fenerliler yazmaz mı istemiyoruz" "haber zaten asparagas, sanki melo fenere gitmek istiyor da fenerliler istemiyor")
    diye fenerbahçeyi aşağılama tavırlarına girende sizsiniz diyorum.
    melo iydir kötüdür beni ilgilendirmez arkadaşım bize öyle tip bir adam lazım değil haber asparagas ya da gerçek allah korusun bizden uzak olsun yeter anlatabiliyormuyum.
    topuzun hareketinede hiçbirşey diyemezsiniz çok zoruna gittiyse sizde hareket çekersiniz olur biter melo o hareketin patentinimi almış herkes istediği hareketi çeker ayrıca galatasaray bölümünde dolaştığım falan yok popüler konularda gördüm yazar geçerim onunda hesabını verecek değiliz heralde hade işine.

    Öyle bir tip adam bize lazım değil demek başka, bizde ne yapacak it gibi dolanır diye dalga geçmek başka. Mehmet Topuz'un hareketi zoruma niye gitsin? Sonuçta Allah'ın sopası yok hareket kendisine döndü, rezil olduğuyla kaldı. Mesele görgü meselesi, adap meselesi.

    Biz sizin gibi rakip seyirciyi tahrik edip ortalığı karıştırmak için hareket çekmeyiz dostum Galatasaraylılık farkı budur. Sizin sahanızda şampiyonluk kupası kaldırdık ötesi yok bunun ama yine de gidip seyirciyi tahrike kalkışmadık.

    İki takım arasındaki fark şudur;

    Galatasaray Taraftarı
    Fenerbahçe Taraftarı Vol.1
    Fenerbahçe Taraftarı Vol.2


    Gösterdiğin taraftar farklılığı kimin doğrularını baz alarak kimin yanlışlarını belirlediğinle ilgilidir. ve hangi açıdan baktığına bağlı olarak her iki taraf içinde değişkendir.
    Öyle bir tip adam bize lazım değil demek bir anlamda bizde ne yapacak it gibi dolanır anlamına gelir ama durup dururken bu tabiri kullanmam mutlaka bir sebebi vardır. sebep ise şu tabire cevaptır
    quote:

    "melo fener'e gidecekmiş vay be , bir de fenerliler yazmaz mı istemiyoruz diye"


    Kupa konusuna gelirsek şampiyon oldunuz ve bunuda hak ettiniz tabii ki kupayı kaldıracaksınız. ama taraftarı asıl çileden çıkaran şey sizin son maçtaki futbol anlayışınız. birtürlü yerden kalkmadınız adam gibi top oynayalım hakemde kararlarıyla olaya tuz biber ekti
    Ha genel anlamda demiyorum bak yanlış anlaşılmasın. şampiyonluğu hak ettiniz ona lafım yok. ama son maç çok yakışıksız geçti şampiyona yakışmadı olayların sebebi budur.




  • sana daha öncede söyledim burası Galatasaray taraftarlarına ait bir bölüm, o yazıyı yazan arkadaşta Galatasaraylılar arasında şakalaşma amaçlı yazmış o cümleyi.

    Kaldı ki; belki de onun civarındaki fenerbahçeliler melo'ya küfredip, fenerbahçe'ye gelme ihtimalini duyunca sevinen tipler olabilir. Benim etrafımda da böyle en az 3-4 tane tip var. Sonuçta herkesin "aynı takımları tutsalar dahi" taraftarlık anlayışları farklı oluyor. Bunun için kurduğu bir cümle yüzünden buradaki bütün Galatasaraylıları kızıdıracak kelimeler kullanmaya hakkın yok.

    Bir futbolcuyu beğenmeye, hatta sevmeye bilirsin ama ona ihtiyacım yok derken "it gibi" tabiri kullanılmaz. Şayet kullanırsan bu benzetmeye değil hakarete girer. Böyle benzetme olmaz. Son maçta futbolcularımızı yerden kalkmamakla itham ediyorsunuz. 2-1 kazandığınız Aslantepe'de ki play-off maçında futbolcularınızın (başta; Selçuk şahin, Volkan, Stoch, Caner Erkin ve pek tabi M.Topuz olmak üzere) zaman geçirmek için yapmadığı kalmadı. Ama biz laf söyledik mi? Hayır... Çünkü zaman geçirme kavramı futbolun içinde olan bir şey. Kaldı ki bizde zaman geçirmekle itham ettiğiniz Elmander cidden sakatlık geçirdi ve Avrupa kupasında da oynamama ihtimali var.

    Kısacası canım kardeşim olayların sebebi zaman geçirme bahanesi değil "hazımsızlık"tır. Ve tabi sizin yöneticileriniz ile güzide başkanınızın provakatif söylemleridir. Olayların sebebi zaman geçirme olsaydı bile bunun karşılığı millete ait olan binaları, polis araçlarını, camileri ateşe vermek değildir.




  • Sezon bittikten sonra böyle bir sürü haber duyarsınız, yoksa gazeteler nasıl satılacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StillB0rN

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    Samandıra ve Kadıköy'de köpek kulübesi yok fos haber.

    Mehmet topuz nerde kalıyor?

    Sen git bi duş ve abdest al.
  • Emreyi bağrına basan taraftar it dedikleri adamın iti olurlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Snap!

    quote:

    Orijinalden alıntı: Grider

    quote:

    Orijinalden alıntı: Snap!

    quote:

    Orijinalden alıntı: Grider

    quote:

    Orijinalden alıntı: Snap!

    quote:

    Orijinalden alıntı: Grider

    aslında melo'nun sevinci fenerlilerin pek umrunda değildi ama melo fazla ısırınca birilerinin canları acıdı

    melo fener'e gidecekmiş vay be , bir de fenerliler yazmaz mı istemiyoruz diye
    haber zaten asparagas, sanki melo fenere gitmek istiyor da fenerliler istemiyor

    Vay bee ne meloymuş arkadaş siz bu adamı ne sanıyorsunuz ya. İstesek istiyoruz deriz ama o adam bize uymaz arkadaş ortalıkta başıboş dolaşır sokak itine döner bu size neden bu kadar anlaşılmaz geliyor anlamadım.

    sanki melo fenere gitmek istiyormuşta bilmemne demişsinde konuyu açan sizsiniz cinconlu kardeşim kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz oh mis

    Aykut hoca başımızda olsun yeter bize başkanı içerde futbolcuları terk etmiş bi takıma final oynattı önümüzdeki sene şartlar farklı olacak melo size çok lazım olacak bağlayın kaçmasın pire torbasını

    adamın sevinci kimseyi ilgilendirmez ama canınızı çok yaktı ki bu konuyu üsteliyor fenerliler.
    melo'nun klasik gol sevincine karşılık verip arena'da saygısızlık yapan mehmet topuz isimli futbolcunuz var unutma
    bu köpek mevzusu çok uzadı ki bunun sebebi mehmet topuz bunu herkes anlayabilir umarım
    ama size en çok "koyan" nokta topuz'un o hareketinden sonra melo'nun kadıköydeki mükemmel cevabı

    ya bırakın allah aşkına şu rezilliğin neresi benim canımı yakacak ben anca kepazeliğine gülerim bunun. Siz bu adamın köpek hareketlerinde pirim verip gaz aldığınızı görünce mehmet topuzda gönderme yaptı yani abartılacak birşey yok ortada ama belliki size baya dokunmuş. ayrıca köpek mevzusu sizin futbolcunuzun lakabından geliyor bunu unutmayın.

     Fenerbahçe Melo'ya resmen talip


    lakabı pitbull ona göre sevincini yapıyor ayrıca benim yorumladığım adamın sevinci değil size ne nasıl sevinirse sevinir o fenerlileri ya da beşiktaşlıları ilgilendirmez adamın gol sevinci o şekilde kimseyi ilgilendirmez ne diye uğraşıldı bu kadar adamın gol sevinciyle? sonuçta fenere beşiktaşa özel bi hareket değil her gol sevinci böyle.
    ama mehmet topuz arena'da o hareketi yapınca ve biz haklı olduğumuz bir konuda savunma yapınca suçlu oluyoruz. topuz ne diye öyle bi hareket yapıyor ki ? ortamı geren mehmet topuz, melonun sevinci değil sonuçta. bu kavga nedense kadıköyde Galatasaray kupayı alıp Melo'da mehmete hak ettiği karşılığı verince alevlendi.
    Arena'da galip geldin diye Melo'ya o şekilde gönderme yapmana gerek yok çünkü adam fenerlilere karşı bi gönderme vs yapmamıştı durduk yere mehmet topuz ortamı gerdi anlatmaya çalıştığım bu.
    Ama neyseki kupayı kadıköyde aldıkta o hareketi yapan başta mehmet topuz olmak üzere birileri hak ettiğini buldu.

    Allahım pitbullun köpek olmadığının kafasını yaşayan birine laf anlatmaya çalışıyorum. arkadaş o zaman topuzda istediği gibi sevinir niye celelleniyorsunuz? kendi kendinizi komik yapıyorsunuz.

    verecek cevabın kalmayınca saçmalıyorsun mehmet topuz sene başından itibaren o sevinci yapsa tamam haklısın ama arenada yenince meloya yönelik bi hareket yaptı ortamı gerdi bunu neden anlamamakta güçlük çekiyorsun? O hareket melo'ya yönelik değilmiydi? arenada 1 kere galip gelince kendinizi şampiyon ilan ettiniz. melo'da karşılığını kadıköyde görecekler diye söyledi maç sonunda biz o kupayı orada alacağız dedi. dediğini yaptı ve topuz da fenerbahçe de gerekeni buldu. Bunu anlamak zor değil.
    Tekrar altını çiziyorum Melo'nun sevincinden bahsetmiyorum hangi sevinç olursa olsun bi maçtan sonra yok yere kimse o kişiye yönelik hareket yapamaz/yapmamalıdır. Sanane kardeşim adamın sevincinden? Şimdi sen bana o zaman sanane topuz'un sevincinden diyeceksin ama aradaki farkı anlatmaya çalışıyorum. Birisi normal gol sevinci yapıyor , diğeri galip geldi diye öbürüyle arenada dalga geçiyor ortalık gerilir tabi.
    Dediğim gibi herkes hak ettiğini buldu layığıyla.




  • Arkadaslar fener her zaman kendi basina bela olan futbolculari alarak onundeki engelleri kaldirmak istemistir :) Bunu unutmayin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StillB0rN

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    Samandıra ve Kadıköy'de köpek kulübesi yok fos haber.

    Mehmet topuz nerde kalıyor?

    offffffffff
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StillB0rN

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    Samandıra ve Kadıköy'de köpek kulübesi yok fos haber.

    Mehmet topuz nerde kalıyor?

    Pis ayar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StillB0rN

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    Samandıra ve Kadıköy'de köpek kulübesi yok fos haber.

    Mehmet topuz nerde kalıyor?

    H-H-H HEADSHOT!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    Yok o değil de bir de bu haberi sanki resmi bir habermiş gibi gerçek gibi algılayıp 'Fener bizim oyuncumuza yavşıyor' havası verenleri görmek de baya komik oluyor.

     Fenerbahçe Melo'ya resmen talip

     Fenerbahçe Melo'ya resmen talip

     Fenerbahçe Melo'ya resmen talip



    http://www.ofansif.com/basin-yayin/spor-haberleri/ardayla-15-dakika-goruseyim.fenerli-yaparim/7688.aspx

    Aklıma gelmeyenleri sen düşün.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypothetical

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    Yok o değil de bir de bu haberi sanki resmi bir habermiş gibi gerçek gibi algılayıp 'Fener bizim oyuncumuza yavşıyor' havası verenleri görmek de baya komik oluyor.

     Fenerbahçe Melo'ya resmen talip

     Fenerbahçe Melo'ya resmen talip

     Fenerbahçe Melo'ya resmen talip



    http://www.ofansif.com/basin-yayin/spor-haberleri/ardayla-15-dakika-goruseyim.fenerli-yaparim/7688.aspx

    Aklıma gelmeyenleri sen düşün.

    İyi güldüm.
    Emre Fenerbahçe'li ve biz Emre'yi Newcastle'dan transfer ettik diye biliyorum

    Stoch konusunda ise Twente maçından sonra takibe alınmış bir futbolcu. O transferde FB değil gs bir anda sıvıştı araya ama avucunu yaladı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BéTo

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    resim çıkmamış:
     Fenerbahçe Melo'ya resmen talip


    Arkadaki stat bile sizin, biz orda şampiyonluğu kutluyoruz sen hala sıvıyorsun

    Şampiyonluğu mu kutluyorlar başka bir şey mi yapıyorlar o resimde belli değil.

    Bir Lefter'in 10 numarasını kim giyiyor bakın bir de Kral Metin'in.

    11 gün geçti, hala acısı geçmemiş. Çok doğal, anlıyorum.

    Aslanım ben şampiyonluğa üzülmedim. Bizim bu seneki durumumuzda kim olsa bırak son maçta şampiyonluğu kaçırmayı ligin bitminine 10 hafta kala lige havlu atardı. Siz kendi halinize yanın ki bu kadar darbe almış bir takımdan şampiyonluğu zor bela yarım puan ile alıyorsunuz.

    9 puan fark + genel averaj + ikili averaj önde olarakşampiyon olduk. sizin gibi 1 golle değil.

    Ayrıca eboue orda melo'ya düşündüğün şeyi yapmıyor. çok telegol izliyorsun.

    di mi ah keşke 33.haftada play-off var demeseydiler

    ayrıca telegol'ü neden izliyim hepsi FB düşmanı gs yalakası.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    quote:

    Orijinalden alıntı: BéTo

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    resim çıkmamış:
     Fenerbahçe Melo'ya resmen talip


    Arkadaki stat bile sizin, biz orda şampiyonluğu kutluyoruz sen hala sıvıyorsun

    Şampiyonluğu mu kutluyorlar başka bir şey mi yapıyorlar o resimde belli değil.

    Bir Lefter'in 10 numarasını kim giyiyor bakın bir de Kral Metin'in.

    11 gün geçti, hala acısı geçmemiş. Çok doğal, anlıyorum.

    Aslanım ben şampiyonluğa üzülmedim. Bizim bu seneki durumumuzda kim olsa bırak son maçta şampiyonluğu kaçırmayı ligin bitminine 10 hafta kala lige havlu atardı. Siz kendi halinize yanın ki bu kadar darbe almış bir takımdan şampiyonluğu zor bela yarım puan ile alıyorsunuz.

    9 puan fark + genel averaj + ikili averaj önde olarakşampiyon olduk. sizin gibi 1 golle değil.

    Ayrıca eboue orda melo'ya düşündüğün şeyi yapmıyor. çok telegol izliyorsun.

    di mi ah keşke 33.haftada play-off var demeseydiler

    ayrıca telegol'ü neden izliyim hepsi FB düşmanı gs yalakası.

    Gs yalakası mı :d bence gene en düzgün yayınlardan birini yapıo. (gerçi kötüde kötünün iyisi) Ordaki rıza kaptana fb ile ilgili kötü bişeyden bahsedin adam deliriyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    quote:

    Orijinalden alıntı: BéTo

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    resim çıkmamış:
     Fenerbahçe Melo'ya resmen talip


    Arkadaki stat bile sizin, biz orda şampiyonluğu kutluyoruz sen hala sıvıyorsun

    Şampiyonluğu mu kutluyorlar başka bir şey mi yapıyorlar o resimde belli değil.

    Bir Lefter'in 10 numarasını kim giyiyor bakın bir de Kral Metin'in.

    11 gün geçti, hala acısı geçmemiş. Çok doğal, anlıyorum.

    Aslanım ben şampiyonluğa üzülmedim. Bizim bu seneki durumumuzda kim olsa bırak son maçta şampiyonluğu kaçırmayı ligin bitminine 10 hafta kala lige havlu atardı. Siz kendi halinize yanın ki bu kadar darbe almış bir takımdan şampiyonluğu zor bela yarım puan ile alıyorsunuz.

    9 puan fark + genel averaj + ikili averaj önde olarakşampiyon olduk. sizin gibi 1 golle değil.

    Ayrıca eboue orda melo'ya düşündüğün şeyi yapmıyor. çok telegol izliyorsun.

    di mi ah keşke 33.haftada play-off var demeseydiler

    ayrıca telegol'ü neden izliyim hepsi FB düşmanı gs yalakası.

    yani play off olduğu için fb maçları tınlamadı pek diyosun he?




  • Hayir bizimkisi Melo yani en azindan altina yapmiyor digeri resmen bos buldugu alani kirletiyor, Kendi tabirleri ile simdi 2 klube yaptirsalar bile bir tanesi cok koku yapicagi icin digeri rahatsiz olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FearMachine

    quote:

    Orijinalden alıntı: İmamın Oğlu

    Bence Melo fenere gelmez. Adam sanki doğuştan GS li

    Bunu hangi akla hizmet söylüyorsun ne gördünde böyle diyorsun merak ettim doğrusu:)

    Adam fenerden nefret ettiğini açık açık söylüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StillB0rN

    quote:

    Orijinalden alıntı: qLv

    Samandıra ve Kadıköy'de köpek kulübesi yok fos haber.

    Mehmet topuz nerde kalıyor?

     Fenerbahçe Melo'ya resmen talip
  • Emre ile Melo aynı takımda olursa katliam çıkar ayaklar kollar havada uçuşur.

    Şaka bir yana bu haberin sırf ortamı kızıştırmak için yapıldığı belli.Birde ciddiye alıp yorum yazmışsınız o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.