Şimdi Ara

Faxion Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
10.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şunu da eklemek istiyorum;

    Sanırım bazı arkadaşlar lafı şuraya getirmek istiyor; "Bu incelemeyi yapan kişi oyundan anlamıyor; BSC sırf kız sesi duyulsun diye Beril'in eline bir metin tutuşturmuş, okutmuş, videoyu buraya koymuş."

    Biz böyle bir zihniyetle hareket etmedik; etmeyiz. Bir önceki mesajımda yazdığım gibi; Beril özellikle MMORPG türünde usta kademesine yükselmiş çok iyi bir oyuncudur. Bizzat gözlerimle gördüm, duydum, biliyorum. Önceki yaptığı işlerde sergilediği başarılardan ötürü bugün burada bizim ekibimizle aynı yolda yürüyor ve inşallah yürümeye devam edecektir.

    Eğer popülerlik icin bunu yapmak isteseydik eline bir Duke Nukem metni tutuşturur ve öyle yapardık bu işi; bu oyunla değil. Umarım ne demek istediğimizi anlamışsınızdır :)

    Teşekkür ederiz.

    Talha AYNACI
  • Merhaba arkadaşlar,

    Normalde tartışmalara girmeyi sevmem ama gereksiz muhabbetlerin uzamaması için bir iki şey yazmak istiyorum.

    Siteye ve dolayısıyla sizlere daha çok içerik sağlamak için yeni video editörlerini kadroya katıyoruz. Burda amaç daha fazla içerik çıkarıp, ilerde planladığımız bazı projelerin alt yapısını oluşturmak. Kadroya yeni katılan Beril'de yeni video editörlerimizden birisi. Kendisi MMORPG ve Free2Play konulardaki incelemeleri, rehberleri ve haberleriyle karşınızda olacak. Daha işin çok başında ve açıkcası inceleme şablonu konusunda da çok tecrübesiz. Fakat ben aldığım video editörlerini, her zaman ilk videolarında özgür bırakmayı tercih ediyorum. Yani ufak dokunuşlar dışında metinlerine ve sunum şablonlarına karışmayı tercih etimiyorum. Bunun amacı, zaten yeterince zor olan bir işi, en azından ilk videoda daha tanıdık bir hale getirmek. Bundan sonraki videolarında zaten bizim kendi şablonumuza yavaş yavaş Beril'i de adepte edeceğiz.

    Bunun dışında Beril'in oyun oynamadığını düşünenler var. Açıkcası haksızda değiller. Ben de Beril ile tanışana kadar buna pek inanmamıştım ama gerçekten uzunca saatlerini MMORPG üzerinden harcayan sağlam bir oyun tutkunu kendisi. Zaten ilerde hazırlayacağı rehberlerden de, ne kadar sıkı bir gamer olduğunu anlayacaksınız. Benim yüzüne bakmadığım Free2Play oyunları bile saatlerce oynayabiliyor. :)

    Neyse lafı daha fazla uzatmadan saadette gelecek olursak, Beril olsun, Gökhan olsun, Talha olsun ya da Ersin olsun, hepsi BSC'nin sizlere farklı içerik çıkarma çabalarının birer parçasıdır. Hiç bir zaman popülizm için iş yapmadık. İzlediğimiz yol, yaptığımız işler ortada. Bu yüzden lütfen eleştirirken, bizim en az sizler kadar oyun tutkunu kişiler olduğumuzu unutmayın. Oyun tutkunu editörler asla göstermelik iş yapmaz, onlar bizler gibi anca bölümsonucanavarları olur. :)

    İyi akşamlar hepinize,

    Erdinç İyikul
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • @n0.pRobLem
    Merhaba Talha Bey,

    Cevap için size de teşekkür ederim. Herhalde "bazı arkadaşlar" diyerek en çok beni kastettiniz ki tam olarak öyle edemek istemesem de laf bir yerden sonra oraya geliyor, haklısınız. Açıkçası editörün eline metin tutuşturulmuş da hazırlanmış gibi bir şey düşünmesem de, BSC'nin kız sesi duyulması için bahsi geçen editöre bir ayrıcalık tanıdığını düşündüm. Yani, eğer editör bayan olmasaydı ne olurdu gibi bir soru da şimdi aklıma geldi ve size sorayım o halde; Bu durumda yine editörünüze şans verir miydiniz?

    Sonuç olarak ben BSC'ye güveniyorum ve şahsı (sizin kadar) da tanımıyorum. Umarım ben yanılırım ve BSC için hayırlı olur. Hepinize teşekkür ederim.
  • @By_e

    Erdinç Bey, siz de (istemeyerek de olsa) konuya dahil olduğunuza göre editörünüze çok güveniyorsunuz ki bana artık söz söylemek düşmez. Hepiniz fikir birliği içindesiniz. Bir önceki mesajda belirttiğim gibi umarım yanılırım. Ancak, her zaman yaptığımız gibi sizi (ilk incelemelerinizden beri) nasıl sevdik ve olumlu-olumsuz eleştriler yaptı isek bundan sonraki editörler için de aynısını yaparız, hiç merak etmeyin. Ama sevmediğim ve hoşlanmadığım bir şeyi de açıkça belirtir, (Levent Beyin (Polater) tabiri ile) acamasızca eleştiririm.

    Tekrar teşekkür ederim.
    Sevgiler...
  • @By_e

    Erdinç Bey, siz de (istemeyerek de olsa) konuya dahil olduğunuza göre editörünüze çok güveniyorsunuz ki bana artık söz söylemek düşmez. Hepiniz fikir birliği içindesiniz. Bir önceki mesajda belirttiğim gibi umarım yanılırım. Ancak, her zaman yaptığımız gibi sizi (ilk incelemelerinizden beri) nasıl sevdik ve olumlu-olumsuz eleştriler yaptı isek bundan sonraki editörler için de aynısını yaparız, hiç merak etmeyin. Ama sevmediğim ve hoşlanmadığım bir şeyi de açıkça belirtir, (Levent Beyin (Polater) tabiri ile) acamasızca eleştiririm.

    Tekrar teşekkür ederim.
    Sevgiler...
  • DH'de bir bayan var olağanüstü bir durum beyler.
  • bsc misafirleri kimdir ya? ne oldukları belirsiz boş boş ötüyolar ortada.bence tam bi gereksizsiniz.eleştirmekten çok aşşağılama yapıyorsunuz
  • erdinç iyikul ve yöneticiler işin içine girdiğine göre güvenleri var demektir ilk inceleme olmasından dolayı belki heyecandan olabilir ve ayrıca talha aynacının ilk incelemeside benzerdi fakat talhada ilk inceleme olmasına rağmen duygu vardı yok diyen yalan söyler

    fakat arkadaşlar berilde duygu yok ha ben olmayacak yada yapmasın demiyorum onun kararı ne bana ne de burdaki başka birine düşer bsc yönetiminin işidir

    ilerleyen incelemelerde de görecek ve umarım yanıldığımı söyleyeceğim

    benim orda eleştirdiğim nokta sadece masal gibi okuyo mesajlarıma dikkat ederseniz

    ayrıca @n0.pRobLem mümkünse pm den bi kaç link atabilirmisin yaptığı incelemelerden izlemek istiyorumda
  • elinize sağlık beril hanım.
    bir bayanın oyun oynaması beni her zaman etkilemiştir :)
  • Oyun iğrenç ama bayan sesi duymak güzel olmuş.

    Teşekkürler, güzel inceleme.
  • Ben zaten annlamıştım metinin için helo kity online diyordu bunu gerek Erdinç gerek Talha gerekse Ersin abilerimizin oynıyacanı zanetmiyorum ayrıca site editörlerini birbirinini böyle koruması taktire şayan ama bazı kişilerin ortaçağdan kalmışcasına kadınlar okuma yazma öğrenemez gibi kadınlar oyun oynayamaz diye tepki vermesi oldukça üzücü hatta bu adamların elerinde meşale ile dirgen olabilir dikkat alışı artık kadınlara her sektöre giriyorlar vede girecekte gibiler şimdi altada yazıyım
    Yorumlar sizi etkilemesin etkileyecekse iyi yorumlar etkilesin unutmayı lafla peynir gemisi yürümediği gibi durmazda
  • Şu bsc misafirlerik girişlerini kaldırsanızda herkes rahat etse ?1 inceleme için triplere girdi herif
  • şu +6 yorum alan BSC misafirine sözüm öle eşekli falan konuşacaksan delikanlı olda adınla gir misafir gibi girme başka yeri bilmem ama senin gibi konuşan misafir evime gelse başka bişeyi değil onu camdan atarım
  • Cabal Online için bir inceleme yapsanız güzel olmaz mı :)
  • güzel inceleme olmuş boşa vakit kaybından bizi kurtarmış
  • @AnseLmo82
    Benim üyeliğim yok onun için ismimle giremem.
    Delikanlılığı senden öğrenecek halim yok bu 1.
    İkincisi sana direk ismini belirterek eşek demedim. Ben lafı ortaya attım; üzerine alınması gerekenler alındı. Sen niye üzerine alındın da savunma moduna geçtin merak ediyorum.
    Yarası olan gocunur.
    "Camdan aşağı at beni in aşağı tut beni." :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.