Şimdi Ara

Farklı boyutlarda farklı marka ramler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda 2. el ram alacağım fakat şöyle bir soru takıldı aklıma. Bende 2x1 gb kingston 800mhz ram var. Forumdan alacağım ram 2gb 800mhz geil marka tek slot soğutmalı bir ram. Bunlar çalışırken herhangi bir uyuşmalık yaşatır mı ? Tükettikleri güçler farklıysa veya marka farklılığından dolayı aradaki ufak farklılıklardan dolayı uyuşmazlık olur mu ?


    Benim araştırmama göre aynı marka farklı boyutlarda (Örneğin 1 gb ile 2 gb) ramlar sorun çıkartmıyorlarmış fakat farklı markalar sorun çıkartır mı bunun cevabını bulamadım.

    Şimdiden teşekkürler.



  • http://forum.donanimhaber.com/m_41290523/tm.htm benim başıma geliyor böyle bir sorun aynı almaya bak sen bence.
  • konuyu açtıktan hemen sonra gördüm sizin konunuzu. Garip bir durum aslında sorun oluşturmaması gerek. Ama tedbirli davranmakta fayda var.

    Teşekkürler ilginiz için.Ama yine de bilen biri bu konuda bizi aydınlatabilirse güzel olur.Hangi durumlarda uyuşmazlık olur vs. gibi bilgilendirirse sevinirim.
  • en garanti aynı markayı almaktır. 2GB alacağına elindeki ramlaerin aynısı 2x1GB alsan daha iyi olur. frekansı ve gecikme sürelerinin tutması gerek yoksa uyuşmazlık olması yüksek ihtimaldir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Mukteda

    en garanti aynı markayı almaktır. 2GB alacağına elindeki ramlaerin aynısı 2x1GB alsan daha iyi olur. frekansı ve gecikme sürelerinin tutması gerek yoksa uyuşmazlık olması yüksek ihtimaldir


    frekansları tutuyor fakat internette hiç bir üründe gecikme süreleri yazılmamış ramlarin.
  • frekans tutmasa dahi düşük olanın frekansında çalışır önemli olan gecikme süreleri. üretici sitesinden bakabilirsin. türkiye sitelerine bakma çoğusu güncel değil. global veya usa location larını seçebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.