Şimdi Ara

Far Cry 5 GameStop Üzerinde Listelendi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok güzel bir haber. Far cry serisi açık dünyası, fizikleri, crafting sistemiyle benzersiz bir seri. Arkadaşların dediklerine de katılıyorum. Vahşi batı teması far cry serisine yakışacaktır. Avustralyada geçen bir oyun da iyi olabilir.
  • Şaka mı? RDR' ile aynı dönemde diyosun hem de ilginç
    quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Vahşi batı tarzını far cry tarzı ile birleştirirlerse efsane bir açık dünya vahşi batı oyunu olur :D
  • Arkadaş Far cry 3 efsaneydi yaa,Atmosferi olsun,Karakterleri olsun,Düşmanları olsun tarzı çok iyiydi ve geriyordu adamı..FC4'te bu himalaya evrenini pek kullanamadılar bence, Bilmiyorum doğası hep aynı,Aynı ağaçları görmekten gına gelmişti..Ayrıyeten fizikler ve vuruş hissi,Sürüşler FC3'e göre gerilemiş gibi geldi..FC4'te adama pompalıyla bi vuruyorduk adam 3 metre uçuyordu varmı böyle birşey yaa..O oyunda anladım FC serisini sömürmeye başladıklarını..İnşallah bu oyunda şu mekanikleri,fizikleri daha çok geliştirirlerde ortaya iyi bir oyun çıkar..FC3'Ün havasını veren gerçektende hayatta kalma mücadelesi yaşıyor olmamızdı,4'te böyle değildik,tek tabanca değildik hep birilerinin ayak işlerini yapıyorduk..Yeni FC yapacaklarsa ilk önce gerçekten o mücadeleyi vermemize değecek bir amacımız olmasına dikkat etmeleri gerek..FC4 bittiğinde şimdi ben ne oynadım deyip kapattım..İçimde en ufak bir özlem bile yok,Ama FC3'ü hep oynamak isterim,Şimdi söylerken bile canım çekti.




  • Bende bu habere sevindim açıkçası. Fizikleri, atmosferi,açık dünyası, crafting sistemiyle bence benzersiz bir oyun Far cry serisi. Son 2 oyunda hikaye olarak hiçbirşey sunmadılar umarım bunda güzel bir hikaye olur. Ayrıca vahşi batı teması olmalı diyen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum, Avustralya da olabilir tabi.
  • Umarım köklü değişiklikler ve güzel bir senaryo yaparlar yoksa bu serininde cıvkı çıkmıştı özellikle Primal ile noktayı koydular artık mekanikler kabak tadı verdi bir nevi Assasin's Creed oldu.Ben asıl uzun zamandır duyurmadıkları AC'yi merak ediyorum.Watch Dogs 2 ile istedikleri zaman çok güzel oyunlar yapabildiklerini gösterdiler ve artık abartı reklamlardan uzak durum güven tazeliyorlar bakalım neler çıkacak merakla bekliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Yine BSC Misafiri yine rezillik...

    Ben hızlı çıkarmaları yanlısı değilim. Buradaki çoğu kişi de buna karşı zaten. Ama dediğin bir kesim de yok değil. Ben oyunu hakkıyla yapmaları yanlısıyım. Bazı insanlar bazı şeylerin suyunu çıkarmayı seviyor çünkü.
  • Ben Özellikle Far Cry 2 yi sevmiştim. Tamam kendini tekrar eden bir yapısı vardı ama müzikleri hikayesi atmosferi benim gözümde çok iyidi. 2. Oyun hakkında görüşlerinizi de belirtebilirsiniz çevremde oynayan pek olmadığı için tartışmaya hevesliyim :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Farcry Primal oldukça başarılıydı bence. Atmosferi çok iyi kurgulanmış ve oyuna yedirilmişti. Yiğidin hakkını teslim etmek lazım. Üstelik özgün de bir fikirdi. Tebriği hak ettiler bence. Bir arkadaş vahşi batı temasından bahsetmiş mesela, bu da harika bir fikir.
  • Far Cry 3'ten beri aynı dinamikleri kullanıyorlar. Artık birşeylerin değişmesi gerekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • far cry 3 harikaydı umarım onun tadını veren bir oyun yaparlar yada daha iyisini tabi :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HayvanGenli

    Ben Özellikle Far Cry 2 yi sevmiştim. Tamam kendini tekrar eden bir yapısı vardı ama müzikleri hikayesi atmosferi benim gözümde çok iyidi. 2. Oyun hakkında görüşlerinizi de belirtebilirsiniz çevremde oynayan pek olmadığı için tartışmaya hevesliyim :)


    senaryo olarak serideki en iyisiydi. atmofer olarak çok harikaydı ama oynanabilirliği baya baya baya kötüydü.. saymakla bitmez yani. güzel oluşturulmuş bir düşünce nasıl yerlebir edilirin en açık örneklerindne birisi fc2 idi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.