Şimdi Ara

F57 hata kodu ve tamir serüveni öneri gerekiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar burada yazılanları okuduktan sonra bugün aynı hata için eve servis çağırdım. Hem güncel fiyatı öğrenmiş olun hem de belki bir faydam dokunur diye paylaşıyorum.

    F57 için direk motor değişecek dedi yetkili servis. Motor ücreti 695 + 90TL de servis ücreti ödemeniz gerekiyor dedi. Cihaz zaten 2012 yılında satın alınmış. Bizim ayrıca deterjan karıştırıcıda da sorun vardı gelmişken onu da sorduk. Onun ayrı bır kartı olduğunu onun değişim ücretinin de 1500TL'ye mal olacağını söyledi. Zaten kendisi de 2012 çıkışlı ürüne bu değişimi yapacağıma ben de sıfırını alsam mı diye düşünürdüm dedi uzunca muhabbetin sonunda.. Daha önceden BOSCH, SIEMENS kullandık ama şimdi f/p olarak düşündüğümüz Grundig'e yöneldik. Halıhazırda bulaşık makinesini kullanıyoruz memnunuz. Yedek parça ücreti vs daha kolay olacaktır..

    Umarım faydam olur iyi akşamlar herkese.




  • F57 sorunu cozulur arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siemens çamaşır makinem bir süre önce f57 hata kodu vermesiyle benim de maceram başlamış oldu. Motor kartının tamiri maalesef mümkün değil veya ben tamir ederim diyen fahiş fiyatlar istiyor. Söz konusu motor kartını çıkma veya 2.el hiç bir yerde bulamadım maalesef. Şimdilik dımdızlak kaldım öylece ortada. Servis çağırsam 1000.- TL'den başlıyor fiyatları. Ne yapacağım şaşırmış bir durumda yeni makinelere bakıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lazpanyol

    F57 sorunu cozulur arkadaslar
    Hocam yardım lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.