Şimdi Ara

Exper Leptob Kitlenme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 yıl önce exper leptop aldım.Tam 4 kere servise gönderdim çünkü herhangi bir işlem yaparken leptob kitleniyor.Fanlar duruyor.Maus filan çalışmıyor.Öle kalıyor power tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum.Servise ilk gönderdiğimde HDD arızalı dediler HDD değişip gönderdiler fayda etmedi.İkinci gönderdiğimde bios güncelleyip format atıp gönderdiler yine fayda etmedi.Üçüncü gönderimimde anakart değişikliği talep ettik ve arıza bulamayıp 64 bit sisteme 32 bit yükleyip gönderdiler dalga geçer gibi yine fayda etmedi.Dördüncü gönderimimde ise leptobun yenisini gönderdiler.Yeni leptobumda hiç bir sorun olmadı taki 3 gün önce artık okadar yavaşladıki kesinlikle windows kapanmıyor ve açılışta 10 ile 15 dk açılmıyordu.Mecbur windows home premıum yükledim driverleri yuklerken aynı eski leptopdaki kitlenme oldu.Naptıysam sorunu bulamadım.Ultimate sp1 win 7 attım yine kitlenme gitmedi.Bu sefer win 8.1 yükledim yine kitleniyor.Tüm sürücülerimi büyük titizlikle en son sürümlerini yükledim olmadı.Cd ile gelen driverleri yükledim olmadı.Hd tune kullandım HDD sorun yok.Sıcaklığa baktım işlemciler 60 geçmiyor sobalı odada kullandığım halde.Aklınıza gelicek gelmicek herşeyi denedim ama hiçbir sorun yok.Bu kitlenmenin sebebini bulamıyorum.Buraya yazmamdaki amac balki unuttuğum gözden kaçırdığım birşey olabilir diye yazdım.Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler.







  • Valla dostum sanırım önerebileceğimden fazlasını denemişsin. Ben uğraşmayı bırak biryerlere şikayet et derim. Hatta bunu da gönder servise pes etme, yine al yenisini. Gerçi içindeki yazılımı değiştirdiğin için garanti dışına çıkmış mıdır bilmiyorum, ama bunca sorundan sonra direk para iadesi de talep edebilirsin sanıyorum.
  • ben servıse bulunduğum ılcedeki exper servisi ile gönderıyordum bulunduğum ılcedeki servis format attığımı bılıyordu format atmak garantıyı bıtırmıyor.Vallaha bıktım bana kalırsa kronik bir arıza.
  • kroniktir o
  • gir direk sikayetvar.com'dan sikayet yaz, bu bilgisayarı da ver para iadesi talep et. olmazsa tüketici haklarına gidersin.
  • Takıldığı zaman dvd yi açmaya çalışşana bi
  • şikayet vara yazdım servisime gonder bakalım dıyolar.Dedim aynı sorundan 4 kere gonderdım yapabıldınız sankı dedım daha cevap yok.Dvd acmak hıc aklıma gelmedı:D 20 saat once birsey yaptım 20 saatır kitlenmedi online oyun açıktı ful bide.Eğer kitlenmezse ne yaptığımı sölücem.
  • 1 senede cozemedığım sorunu 1 snyede çözdüm :D Ben anlamadım bu işten birşey denetim masası/aygıt yöneticisi'den disk sürücülerinden HDD sağ tıklatıp özellikler dedim ordan ilkelerde ilk yazının tıkını kaldırdım ve sorun çözüldü:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.