Şimdi Ara

Ev hattını türk telekom fibere çevirmek mantıklı mı? (Telekomdan değiştirme talebi geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam şu anda vdsl kullanıyoruz. Fibere çevirmek %99 mantıklıdır gibi geliyor ama mesela fibere geçince netspeed,turknet vs fiber kampanyalarına geçebiliyor muyuz yoksa ttelekom fiber tariflerine mi geçmemiz gerekiyor.


    Yada mesela superonline fiber gelsin diyebiliyor muyuz?


    Not: Dilekçe verip telekoma geçebiliyormuşuz şu anda.




  • Aynı hızlarda VDSL den Fiber'e geçmenin avantajı ; Download ve upload aynı anda kullanılırken ping sorunu oluşmuyor. Fakat xDsl de aynı senaryoda ping sorunu yaşanıyor.

    Türk Telekom fiber de sanırım 8 Mbps upload veriyor halen.

    1+ yıldır Turk Telekom fiber altyapı üzerinden Türk.net fiber 100 Mbps/8 Mbps kullanılabiliyor. Benim tercihim Türk.net olurdu.
  • İki firmanında kendi fiber hatları farklı olacağından hizmet kaliteside epey fark edebiliyor. Elbette vdslden fibere geçtiğinizde daha yüksek hızlı internet sahibi daha stabil bağlantıya sahip oluyorsunuz üsteki arkadaşında dediği gibi download ve upload yaptığınızda hat şişmiyor.


    Türk telekomun bildiğim kadarıyla dönüşüm yapıldıktan sonra modem ücretini almıyor diye biliyorum elbette onun için güzel kampanyaları bulunuyor dilerseniz çağrı merkezini arayıp detaylı bir bilgi alabilirsiniz hali hazırda taahütnameniz var ise.


    Başka internet firmalarında pop noktasına uzaklığınız çok önemlidir hocam ne kadar yakınsanız o kadar düşük ping alıyorsunuz yurt içi olsun yurt dışı olsun. Elbette türk telekom fiber altyapısı olacağından dolayı altyapısını kullanan firmalarada geçebilirsiniz.

  • turkcell fiber gelsin diyemiyorsunuz turkcellin fiberi ile türk telekomun fiberi ayrı malesef, türk telekom altyapısını paylaştığı tüm firmalara geçebiliyorsunuz, fibere geçmek kaliteli bir hizmet için daha mantıklı ben geçtim cidden çile çekiyormuşum vdslde, geçtikten sonra internetim artık kopmadı vdsldeyken günde 4-5 kez koptuğu oluyordu, bir dosya yüklerken veya görüntülü görüşme yaparken internet kafayı yiyiordu artık o hiç olmuyor, fiberde benim gözümde tek problem kablosu biraz sorun çok güzel bir yere konumlandırıp birdaha hiç kıpırdatmamak çok narin kablosu var tavsiyem geçmeniz yönünde kalite farkını geçince görürsünüz kendi gözünüz ile ilk başta taahhütsüz firmalardan deneyin eğer memnun kalırsanız ordan devam edin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 17 Ocak 2024; 14:30:6 >
  • TT Fiber altyapısında Türknet kullanıyorum 100 mbps download 25 mbps upload var.

  • turk telekom fiberi üzerinden vodafone 500 mbps pkaet

    Ev hattını türk telekom fibere çevirmek mantıklı mı? (Telekomdan değiştirme talebi geldi)


    Ev hattını türk telekom fibere çevirmek mantıklı mı? (Telekomdan değiştirme talebi geldi)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.