Şimdi Ara

Euroyu birim olarak düşünenler eğitim seviyelerini neden kıyaslamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İçki, araba fiyatlarını karşılaştıracağınıza biraz da kendinizi Almanlarla kıyaslasanız? Çoğunuz İngilizce adres bile tarif edemezsiniz, kitap okuma deseniz yılda 1 Toplasan 10 üniversite hariç gerisi liseden bozma, bunlardan mezun olunca iş bulacaklarını sananlar var bi de. Kafa yoksa devlet napsın arkadaş, herkes hakettiğini yaşıyor bu dünyada



  • Forumdaşım,

    İngilizce, Fransızca, biraz Almanca ve biraz Moğolca biliyorum. Zorda kalırsam Arapça bile konuşabiliyorum, çünkü aralarından doğup büyüdüm.
    Düşündüğünden çok daha fazla kitap okudum, ki aynı zamanda düşündüğünden çok daha fazla üniversitede de okudum.
    Muhtemelen haritada gösteremeyeceğin ülkelere, coğrafi bölgelere gittim.

    Bunlar dışında başka vasıflarım da var ve hepsinden önce, iktisat mezunu olmam geliyor.

    Senin belirttiğin kıstaslardan yola çıkarsak, sanırım ben ekonomi ve Almanya ile kıyas konularında doğru cümleler kuruyor olmalıyım.

    Eğer öyleyse ve ben de Euro kıyaslamasının doğru bir kıyaslama olduğunu söylüyorsam, senin bir daha yorum yapmaman ve ben ne dersem onu kabul etmen gerekmez mi?
  • Yorumlarının okumaya değer olduğunu gösterir, bu vasıfların. Forumda bir ayrım yapmak gerekiyor domatesin tanesi 5 euro diyenlerle 250 birimle araba alıyolar diyen tayfanın arasında bi zeka farkı göremiyorum ben. Seni not aldım artık gönül rahatlığıyla yazabilirsin bu konu hakkında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Meslek lisesi çıkışlıyım, teknisyenlik belgem var, daha sonra 4 yıllık lisans bitirip, tezli yükseğimi yaptım. Lise zamanında Dünya'nın ilk 100 klasiklerini okudum, daha sonra hala şu sıralar kitap okuyorum ve roman okumayı sevmem. En son okuduğum kitabın adını da yazayım; ''Dipten gelen dalga 1'' Ancak mesleğim ülkede tutulmadığı için başka sektöre yöneldim. İngilizce-Rusça ve sayarsanız Azerice biliyorum. Ailemde bir tane lise mezunu yok, herkes üniversite mezunu ve ya devlet kademesinde yada özel sektörde çalışıyor. Zaten kalabalık aile değiliz, herkesin bir çocuğu var veya olmayanda var.

    Ancak ülkenin rezalet yönetilişini tabi ki eleştirme hakkım var, çünkü rezalet yönetiliyoruz.


    Ama bunlar boş işler; okumamış veya tahsili düşük bir kişi, ülkenin rezalet yönetildiğinin farkında olup konuşma hakkına sahiptir, bu işin eğitimle alakası yok. Sonuçta bu ülkede çok iyi bir meslek sahibi olup, çok iyi para kazanman için, istisnalar dışında yandaş bir aileye, yolsuzluk yapan bir aileye ve kopya ile mezun eden bir üniversiteye ihtiyacın var. Son 7 yıl için kopya-öğretim görevlisi yardımı vs... gibi sebeplerle haksız üniversite mezunu olan kaç kişi var, hükümet cesursa bu işin üzerine bir gitsin bakalım...

    Copyright © 2010/2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.


    Euroyu birim olarak düşünenler eğitim seviyelerini neden kıyaslamıyor









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 2 Nisan 2018; 14:5:17 >




  • Bu da yeni türedi heralde. 10 taneden sonrası universite değil diyor , özür dilerim arkadaşlar 81 ile ben üniversite açtım. Haklısın devlet ne yapsın, eğitime yatırımı vs hep halk yapmak zorunda , hatta her çocuğu aileler kendi kendine yetiştirmeli devlet ne yapsın . İngilizce derslerini de özellikle uygulamalı olarak vermeyin, çocuklara grammar dayayın, temel becerilerini geliştirmeyin diyen ve buna yönelik müfredat hazırlayan hep vatandaş , zaten hep bizim suçumuz. Neyse blok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki iş bulunmuyorsa öyle dandik üniversiteleri neden açmışlar? Madem işe yaramıyor neden kapatmıyorlar onu da söyleseydin ya?
    Sonra ingilizce meselesi alakasız bir bölüm okuyup ingilizce bilmesi gerekiyor mu sanki? Adam sağlıkçıdır işini bilir yapar ingilizce adres tarif etmesi onun için bir zorunluluk sanki.
    Konuyu açan eleman herhalde üniversite kaçkını dediğimiz tiplerden. Kafasında bir şablon koymuş ona uymayanı beğenmiyor.
    Devlet ne yapsın derken de ne yapıyormuş hiç göremedik? O dediğin vasıflardakilere iyi şartlarda iş mi sağlıyor?
    Şu üniversiteler konusu ayrı bir komedi. Sanki memlekette insanca yaşamak için üniversite bitirmek gerekiyor ya. Mesleği olan çalışan biri neden rahat yaşamasın? Sonra herkes iyi üniversitelere gitse iyi üniversite denilenlerin bir kıymeti kalır mı? Peki eğitimsiz olanların kötü şartlarda yaşamak kaderi mi olacak? Bu adamların eleştiri hakkı olmuyor sanki. O insanları memnun etmezsen toplumda barış nasıl olacak?
    Konunun neresinden tutsak elimizde kalır.




  • işe yaramayan üniversite yok mu var ama öyle 10 tanesinden sonrasını geçin demek saçmalık olur. 85 milyon nüfus var ne bekliyorsun, eğitim kalitesini düşüren fazla açılan üniversite değil iyi yetişmemiş akademisyenler.
  • sağol kardeş
    günde 10 kitap okuyarak ülkemin gelişmesini sağlayacağım.
    Kur farkından oluşan fatura zamları için var mı önerin.
  • Aynen örnek olarakta konu sahibi yani sensin
  • imam o**** cemaat ne yapsın.

    Ama bir açıdan hak verdim; vatandaş kendi kendini geliştirseydi seçim sonuçları hatta seçime aday olanlar farklı kişiler olabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 3 Nisan 2018; 12:20:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.