Şimdi Ara

Euro Truck Simulatör 2 Kabin içi fps düşüşü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Euro Truck Simulatör 2 Kabin içi fps düşüşü

    Merhaba, oyunu oynarken şu durumda 30-33 fps alıyorum fakat 2. kameraya geçtiğimde 45-50 ya da yine aynı durumda fakat ışıkları kapattığımda 45-50 fps alıyorum sanırım bu kabinin içine vuran kırmızı loş ışıktan dolayı ama o ışık da olsun istiyorum, hem bu ışığın olması hem de +40 en azından fps alabilceğim bir tavsiyeniz var mıdır bir de oyunlarda laptop un işlemci bölgesi sanırım orası çok sıcak oluyo parmağımı uzun süre tutamıyorum ama diğer bölgeler o kadar sıcak olmuyo, işlemcime çok yük biniyor olabilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim.








  • Laptopa temizlik yaparsanız iyi gelebilir.

    Öte yandan yan aynalar FPS'i etkiliyor. Ya yan aynaların görüntü kalitesi ve görüş uzaklığını düşürün ya da koltuk ayarından aynalar görünmeyecek şekilde ayarlayın.

  • Laptop un özellikleri neler? Belki sistemin yetmiyordur yani ya ayar düşüreceksin ya yeni bir sistem alacaksın. Sistemin yetiyorsa sorunun throttle olabilir yani sıcaklıktan dolayı gpu ya da cpu frekans kısıyor olabilir fan temizliği ve termal macun yenilemek iyi olur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sorunu kökten çözmek adına, 4070 li sistem toplayama karar verdim, 4070 li güzel bir sistem tavsiye edebilirmisiniz. 50k ya kadar çıkabilirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.