Şimdi Ara

ETHERNET KABLOSU TAKINCA PC KENDİNİ YÜKE SOKUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar 2 gün önce pc ye format attım bugün pc de aşırı bi cızırtı sesi var ses hem hoparlörden hem kasanın içinden geliyor maose u oynatınca cızırtı sesi daha deyişik geliyor biraz kurcalayınca fark ettim pc hiçbir program açık deyilken yükde ekran kartı 30 derece yerine 60 derecelerde işlemci ninde 4 çekirdekden 2 si % 35 %40 yük altında pc den ethernet kablosunu çıkardığım gibi cızırtı gidiyor ve pc yük altından kurtulmuş oluyor dereceler normale dönüyor problem neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim ve anakart ım Msı z77a gd65 anakart ın kasanın arkasından dışardaki usb girişlerinin olduğu kısımda kırmızı bi uyarı ışığı da yanıyor



  • format atarken hdd yi biçimlendirdin mi? yoksa direkmi kurdun? sorun devam ederken, ctr+alt+del yapıp, görev yöneticisini açıp, bi masa üstü caps al, işlemciyi en çok ne kullanıyor bi görelim.
  • Muhteremin söylediği gibi resimleri alırsanız çok daha faydası olur ancak sizin ethernet kartı miadını doldurmuşa benziyor. Garantisi mevcuttur umuyorum. Ayrıntılı resimlerden sonra tekrar değerlenirmeye alınmalı. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.