Şimdi Ara

Ethereum (ETH) 5.700$ Olabilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kaynak: https://kriptohayat.com/ethereum-eth-5-700-olabilir


    Ethereum (ETH) projesi, pandemi süreçindeki performansı ile göz dolduruyor. Pandemi başında 80 $ ile fiyatlanan kripto para şu anda 2.900$ ı görerek yaklaşık 36 kat artış göstermiş bulunmakta.


    Bu süreçte Bitcoin yükselirken Ethereum’da bu yükselişe her daim eşlik etti. Hatta pandemi sürecinde Bitcoin 18 kat artış gösterirken, Ethereum Bitcoin’i 2 ye katlayarak bu artışını zirveye taşıdı. Tarihsel zirve fiyatı olan 0.1 BTC = 1 ETH fiyatı görmemizin ise en kısa zamanda görüleceği beklentisi piyasada hakim olmaya başladı.


    Analizin yapıldığı tarihte yani 1 Mayıs’ta 2.900$ seviyesini görerek rekor kıran Ethereum’u temel analiz yaparak inceleyeceğiz.


    Bir önceki analizimizde Ethereum 1475$ iken yaptığımız analizimizde Ethereum’un 2.000$ ı görebileceğinden bahsetmiştik. Bu seviyeler çok kalmadan geçildi ve yeni hedeflere doğru yol alımına başlandı.


    Önceki yazımızda bahsettiğimiz gibi Ethereum yeni güncellemeleri ile birlikte ve kripto piyasasının yükselişi ile birlikte fiyatını yükseltmeye devam eden Ethereum’da bizi neler bekliyor gelin birlikte inceleyelim.


    Eth 2.0


    Ethereum EIP-1559 güncellemesi ile birlikte Ethereum ağını rahatlacak olan bu güncelleme ile birlikte Eth 2.0’a geçiş mümkün olacak. EIP – 1159 güncellemesinin 14 Temmuz itibariyle yapılacağı öngörülmektedir.


    Bu güncelleme ile Eth 2.0’a geçiş kolaylaşacak ve Ethereum madencilik işlemleri bitecek. Çevre dostu olan yeni algoritmaya geçiş ile birlikte Ethereum ortalama yıllık %5 – %7 faiz getirisine sahip olacaktır. Aynı zamanda bu geçiş ile birlikte enflasyonist baskıdan kurtulacak olan Ethereum’da işlem ücretleri yakılacak ve Ethereum arzı azaltılacaktır.


    merkezsiz finans


    Merkezsiz finans (DeFi) Ethereum’un belkemiğini oluşturmaya devam ediyor. Bir çok uygulamanın Ethereum ağını benimsemesi ve teminat olarak Ethereum’u güvenli liman olarak görüp parasal işlemlerini buradan yapması, Ethereum’u Bitcoin’den daha önemli bir konuma taşıyor.


    Gizlilik konusunda sorunlarını çözen ve kullanıcılarına her seçeneği sunan kripto paranın ilerleyen süreçte yeni sektörlerde benimsenmesi ise fiyatını yukarı taşıyacaktır. Şu anda Finans sektöründe ağır basan Ethereum’un ilerleyen süreçte tüm sektörlerde benimsenmesi ise kaçınılmaz gibi görünüyor.



    kriptohayat.com








  • bugun tarıhı ıle 2400 dolar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.