Şimdi Ara

Eski masaüstü bilgisayar için ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,2007 yılından beri kullanmakta olduğum bilgisayarımın artık yetersiz geldiği için ekran kartını değiştirmek istiyorum.Bilgisayarımın işlemcisi İntel Core 2 CPU 6400 2,13 GHz 32 bit,3 GB ram,Ati Radeon HD 2600 Pro ekran kartına sahip.Bilgisayarla oyun oynamıyorum,sadece internetten film izleyip nette zaman geçiriyorum.Ekran kartı yetersiz geldiği için full hd 50 fps-60 fps videoları açmıyor.Sadece yüksek çözünürlükte videoları açacak ve 500 lirayı geçmeyecek ekran kartı tavsiye eder misiniz?Sizce bu bilgisayar işimi ne kadar zaman daha görür?Ekran kartı yerine komple yeni bir bilgisayar almam daha mı mantıklı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay86 -- 31 Mart 2019; 11:16:39 >



  • Yeni bilgisayar almanız daha mantıklı.
    yatırım yapmayınız bu makınaya.
  • 2000-2500 liraya kadar nasıl bir bilgisayar almamı tavsiye edersiniz?Markalı hazır kasa mı almalıyım yoksa toplatmak mı lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutay86

    2000-2500 liraya kadar nasıl bir bilgisayar almamı tavsiye edersiniz?Markalı hazır kasa mı almalıyım yoksa toplatmak mı lazım?
    toplama bılgısayara yapsanız daha güzel.
    misal itopya.com sinerji.com teknobiyotik.com ve vatanbılgısayar.
    ama bütçe su zmana gore az. olmadı 2 cı ele yonelınız. ekran kartları adam gıbıler 1000 tl o yüzden. bunun kasası var hdd sı var ssd sı var var oglu var. tabı bütçe meselesi. sistem tavsıyelerı bolumune konu acarsanız arkadaşlar yardımcı olurlar sıze. kolay gelsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.