Şimdi Ara

eski ekran kartı - 4k led tv - hertz - 5.1 ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktan da anlaşılmayacağı gibi karışık bir sorunum var = )

    Şimdi donanımlarımı yazayım
    Gtx 260 ekran kartı olan masaüstü bilgisayarıma lg 40 inç 4k tv yi bağlayıp 1080p video izliyor ve 5.1 analog girişli ses sistemimden 5.1 ses alıyorum.aslında her şey yolunda, ancak filmlerde hareketli sahnelerde zor fark edilse de atlamalar oluşuyor.televizyonun info bilgisine göre hdmi dan 1080p 60hz görüntü geliyor. Aynı film dosyasını flash bellekle tv ye takıp izlediğimde atlamalar hiç yok, görüntü kusursuz. Üşenmeyip bu yöntemi kullanırım ancak bu sefer de ses sorunu ortaya çıkıyor, tv de sadece dijital ses çıkışı var. İnternette dönüştürücü gördüm adaptörlü bir şey ama 5.1 ses almada sorun yaşarım gibi geliyor, müzik dinlerken falan. Şimdi sorunumu nasıl çözebilirim, tv den çıkan sesi bilgisayara aktarabilir miyim, hdmi ters yönlü ses gönderir mi? Başka aparatlar var mı? Paraya kıyıp ekran kartı mı alayım,oyun oynamıyorum.
    Teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gtx 260 bu iş için süper bir ekran kartı tek yapman gereken video izlemek için K-LITE CODEC adlı media playerı kullanmak ancak yazılımı kurduktan sonra ayarlardan Hardware Decoder kısmından Nvidia Cuvid yada varsa cuda seçeneğini seçiceksin.

    Açıkçası bu şekilde GT 8800 ekran kartıyla bile hd film izlemek mümkün oluyor.

    Sonra tek yapman gereken yüksek çözünürlüklü filmleri TV nin karşısına geçip izlemek olucak
  • Teşekkürler, splash pro kullanıyorum oynatıcı olarak, aslında dediğim gibi video gayet güzel akıcı ancak yüksek aksiyom sahnelerinde tv nin flash bellekle verdiği performansı vermiyor, dediğiniz ayarı deneyeceğim ama sanırım tv nib kendi hertz değerlerine ulaşamayacağım, ses sorununu çözmeye çalışıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.