Şimdi Ara

**Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es** (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.293
Cevap
4
Favori
167.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kupaya cok az kaldı. haydi eses'im kalelerde eselim.
  • elimde eskişehirspor tarafından bir bilet var.galatasaray 2. yada 3.kategori ile takas etmek istiyorum.ilgilenenler mesaj atabilirler.
  •  **Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA_emir07

    O KUPA BU ŞEHRE GELECEK

    Gelemedi


    siz de bu sene dördüncü yıldızı takacaktınız??? taraftarlar, önlerindeki maçları kazanacaklarını düşünerek, hem şehri hem de takımı havaya sokmak adına bu tarz sloganlar üretirler. bunun dalga geçilecek bir tarafı yok. ne deseydik maçtan önce? "GS top oynamadan, balık bir gol atacak, sonra da yerden kalkmayacak" mı deseydik?
  • Penalti hakemin belkide goremedigi pozisyondu ama selcugun 2 kere topa degilde arkadan oyuncuya taktigi celmeler benim bildigim sari karttir ki hakemin gözünün önünde olmuş bir durumdur... Ben bizzat macta bulunduğum için söylüyorum. Sabrinin eli kolu durmadı hakeme hadi len dedigini bile dusunuyorum.. Ayrıca Hakem daha once klupte basketbol takımında oynamış... Biz kimseyi suçlamıyoruz. Bunlar taraftarın suçu yani sizin yada bizim suçumuz değil bunlar pis işler... Biz sizleri seviniyorsunuz diye birsey demiyoruz yanlış anlamayın gidip kendi alanınızda sevinin ama bu kadar goz onunde alenen yapilan bazı seyler sizleri bir bakıma sevindirirken bizleri üzüyor bu yüzdende soyledikleriniz bizleri kırıyor. Bu olayların kendinize yapıldığını düşünün... Kimse kimseyi rencide edemez hakkı yoktur. Gelipte bu alanda başka takım taraftarının yazması hoş degil.sadece Es-Es tayfası kalırsa bizi mutlu edersiniz.

    Burayı başka forumlarda ki gibi yapmayalım. Taraftar olalım holigan değil. Seviniyosanız kendinize sevinin. Biz kimsenin forum konusuna gelipte kimseye hakaret etmiyorsak yensekte yenilsekte bu bizim efendiliğimiz olarak kalsın edenide bizler uyarırız gördüğümüz sürece.

    Ayrıca kendi şehrinin takımını tutmayan kendi şehrine birşeyler katmaya calismayan ona destek vermeyen kişiler kalkıpta sevinmesin kendine destek vermeyen başkasına hiç veremez. Anca onun sevinci ile sevinir kendini avutur. Biz kendimize destek vererek kendi sevincimizi yaşıyoruz. Bu da en büyük mutluluk bence spor olarak...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA_emir07

    O KUPA BU ŞEHRE GELECEK

    Gelemedi


    evet bugun gelemedi, ama illaki birgun hem o kupa hem de lig sampiyonlugu gelecek. biz alıskınız beklemeye, sen kendi isine bak sevgili gs'li kardesim. buraya gelip "gelemedi" yazıp ne gibi bir cevap duymayı bekliyorsun?

    sokakta anasına avradına sovdurulmeye alısık adam, geliyor aynı muammeleyi burada da gormek icin "ne tahrik yapsam da bulassam" diye dusunuyor. git kupanı kutla, sevin kendi capında.
  • Nerede görsem, rakip takım konularında milleti tahrik etme peşindesin. Biraz büyü.
  • A Eskişehirspor Ankara ekibi önünde ilk yarıda daha etkiliydi. Bu yarıda goller peş peşe geldi. Funes Mori ve Mirkan gollere imza atarlarken konuk ekip ilk 45 dakikada tel tel döküldü. Ikinci yarıda ise sıkça yapılan oyuncu değişiklikleri oyun kalitesini düşürdü.


    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, PTT 1. Lig takımlarından Osmanlıspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazanıp hafta sonu başlayacak olan Spor Toto Süper lig maçları öncesinde moral depolamış oldu.

    ESKİŞEHİRLİ HAKEMLER YÖNETTİ
    Eskişehir Atatürk Stadı`ndaki karşılaşmayı Oktay Taş ile yardımcıları Kaan Bingül ve Gürcan Dönmez hakem üçlüsü yönetirken Kadir Özgöde ise 4. hakem olarak görev aldı. Maçta Eskişehirspor`da, Boffin, Tarık, Ergün Teber, Birol, Sezgin, Lawal, Hürriyet, Erman, Erkan, Mirkan ve Funes Mori forma giyerken konuk ekipte ise, Ahmet, Görkem, Ahmet, Bilal Aziz, Sapara, Erdal, Bakary Soro, Tısdell, Mehmet Yıldız, Muhammet Reis, Ragıp ter döktü.
    Eskişehirspor`da, 40. dakikada Mirkan`ın yerine Andaç girerken 63. dakikada, Boffin çıktı Sinan girdi. Lawal yerini Berkay`a, Erman çıkarken Causiç, Erkan`da Serdar`a formayı teslim etti. 69. dakikada bu defa Sezgin yerini Erkut`a bıraktı. 74. dakikada da, Hürriyet, Funes Mori ve Ergün yerlerini Kaan, Serdar ve Fatih Ceylan`a bıraktılar.

    GOLLER ERKEN GELDİ
    Siyah-kırmızılı takım, 6. dakikada Funes Mori`nin attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sürdüren Eskişehirspor 25. dakikada Mirkan, 27. dakikada Funes Mori`nin attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.Konuk ekip Osmanlıspor`un golünü ise 56. dakikada Dilaver attı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve özel maçı Eskişehirspor 3-1`lik skorla kazandı.

    TELLO TRİBÜNDE
    Geçtiğimiz sezonlarda siyah kırmızılı formayı giyen ve yeni sezonda Şanlıurfaspor fornasını giyecek olan Tello
    dün Atatürk Stadında oynanan Eskişehirspor- Osmanlıspor
    arasındaki maçı takip etti. Ayrıca riske edilmeyen
    Ömer Şişmanoğlu, Ahmet Çörekçi ve Özgür Çek`in
    yanı sıra henüz sezona hazır olmayan Diego,
    Aytaç ve Akaminko gibi isimlerde
    kadroda yoklardı.

    GOLCÜLER KONUŞTU
    Eskişehirspor`un yeni transferinden
    Funes Mori ile Mirkan Aydın boş geçmedi. Her iki
    isim dün atılan 3 gole imzalarını koyarken Funes
    iki, Mirkan ise bir gol attı. Mirkan golünü
    attıktan sonra sakatlanıp yerini Andaç`a bırakmak zorunda kaldı.

    TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ
    Eskişehirspor`un Ankara temsilcisi Osmanlıspor ile oynadığı özel maça taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Ücretsiz olan maça yaklaşık 4 Bin taraftar
    geldi. Maçı Gençlerbirliği ve Antalyaspor
    ekiplerinde çalışan Teknik Direktör
    Fuat Çapa`da takip etti.




  • Bugün Lig başlıyor Konyasporla oynayacağız inşallah güzel başlar güzel bir lig dönemi geçiririz .
  • istanbula oyuncu yetiştiren, istanbul takımlarının rezerv takımı olan, ama şehirde yok anti istanbulmuş gibi zırvalarla dolaşan, bi oluşumuz artık. utanıyorum hemde çok utanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26birkan

    istanbula oyuncu yetiştiren, istanbul takımlarının rezerv takımı olan, ama şehirde yok anti istanbulmuş gibi zırvalarla dolaşan, bi oluşumuz artık. utanıyorum hemde çok utanıyorum

    Sonuna kadar haklisin hocam. Para icin tum takimi satacaklar cevap sadece para yok. Hoscan bunlari bilmeden mi geldi... bile bile lades degil. Rezerv olmayi haketmeyen ama olan bir takimiz.. Sadece Erkan ve Diego gitmek istemedi sagolsunlar. Diger herkes gideyim biraz daha para kazanayim derdinde tabi bu iş profesyonellik isi ama oynamadigin takimda para alamazsin... Bknz Sezer Ozturk...
  •  **Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**



    Biz Yunan takımımıyız arkadaş
  • http://www.milliyet.com.tr/besiktas-eskisehirspor-a-takildi--besiktas-eskisehirspor-1946837-skorerhaber/ Beşiktaş takılmış esese. Başlığa bak. Asıl eses takıldı bjkye. Gol verilmedi, penaltı verilmedi.
  • Balıkesir'i yenelim de bi 3 puan görelim artık. Takım nereye gidiyor böyle...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Lightning

    Balıkesir'i yenelim de bi 3 puan görelim artık. Takım nereye gidiyor böyle...

    Aynen, şanssızlığı üstümüzden atmamız gerekiyor. Umarım taraftar desteği iyi olur bu maçta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sudolfin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Lightning

    Balıkesir'i yenelim de bi 3 puan görelim artık. Takım nereye gidiyor böyle...

    Aynen, şanssızlığı üstümüzden atmamız gerekiyor. Umarım taraftar desteği iyi olur bu maçta.

    zaten bu maçı da alamazsak işler iyice sarpa saracak...
  • Yine bariz bir ofsayttan gol yedik. Onun dışında eleştirilecek çok fazla şey var takımda. Daha çok başında olsak da 2.lige depar atıyoruz. Umarım taraftar maçlara gitmeye devam eder geri çekilmez. Zaten stadın bu halini görmek bile beni üzüyor. 15bin kişiyle ikinci ligde maç yapıyorduk bugün 5 bin kişi var mıydı acaba?
  • Gol 1 metre ofsayt, bunu görmeyen nasıl hakemlik yapıyor ilginç.

    Size gelirsek, defans hattınız berbat. Defans hattı bu kadar kötü olan takımın ligte kalması mucize olur.
    Balıkesirden sonra ligin en zayıf 2. halkası şuan siz gözüküyorsunuz. Gidişatınız kötü.
  • balıkesir mac kadrosu =

    Boffin

    K.Ahmet-------------Berkay-------------Birol-------------Kaan
    (ptt 1. lig)-----------(almanya 2.lig)---------(ptt 1.lig)-------(2. lig b)

    Erkan-------------Causıc-------------Lawal-------------Sissoko
    --------------------(ptt 1.lig)----------(ptt 1.lig)-------------(ispanya 2.lig)

    Mirkan ------------- Mori
    (almanya 4.lig)


    ilk 11 imizin gecen sezon oynadıgı seviye bu.

    ikinci lig kadrosu kurarsan ikinci lige dusersin. bu kadar basit.
  • şükür ilk haftadan sonra ilk 3 puanımızı alabildik. bu dönüm nooktaı olsun inşallah. takım genel anlamda kötü oynamadı Erciyes maçında. sevdiğim bir yönü var takımın; 90. dakikaya kadar bırakmıyorlar maçı...
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.