Şimdi Ara

Erşan Kuneri | Cem Yılmaz | NETFLIX | 13 Mayıs 2022 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
6
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konsept olarak güzel düşünülmüş ancak içerikler çok zayıf kalmış.Argo ile küfür kullanımını karıştırıp seviyeyi düşürmüşler ne yazıkki.Komik sahneler var ancak öyle yıllarca konuşulacak bir yapımda değil.Bana göre zorlama hikayeler olmuş ve Cem yılmaz'da açıkçası neyi nereye koyacağını çok şaşırmış.Oyunculuklar güzel ancak içerikler çok zayıf olunca izle-at serilerinden birisi oluyor.Yani kendi sevenleri tarafından izlenir,gülünür-eğlenilir ancak çabuk unutulur.Cem Yılmaz ise Av mevsimi filmindeki muhteşem oyunculuğu sonrası zaten büyük düşüşte.Erşan Kuneri yapımındada bu düşüş bariz belli oluyor yine.

  • Kooperatif kemal bölümü efsane bu arada acıp acıp tekrar izlemelik 

  • hapis hayatı mı değiştirdi naptı erşanı?


    ne goradaki ne arogdaki erşan değil bu. karakomik filmlerdeki bir bölümdeki karakter olmuş bu, adını unuttum.


    neyse 2'den devam

  • Özgü® kullanıcısına yanıt

    Bern Erman ve Ebenin avını da beğendim ya ama en iyisi Kemal'di ya...

  • ilk 4 bölümü bitirdim. nedense kooperatif kemali çok beğenmedim ama "kötü mal" (4.bölüm) çok güzeldi. hele o helenanın ilk sahnesi çok komikti.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 17 Mayıs 2022; 22:8:3 >
  • nette bulamadım arkadaşlar netflix harici link var mıdır ? Özelden de gönderebilirsiniz burada sıkıntı olacaksa.

  • cem kapı kapı youtube kanallarını gezerken yancısı da twitter da millete laf sokma peşine düşmüş 


    zaferalgoztwitter
    “@saucecover Gibinin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek😜🙏”
    https://twitter.com/zaferalgoz/status/1526688331332997120?s=20&t=FM5hWZtvE87sb1ZYH6n59A
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    her cem yılmaz filminde zafer algöz ile can yılmaz'ı görmekten gına geldi. dangalak zafer, GİBİ'yi eziklemiş. ulan o adamlar çok daha düşük bütçeyle sizden daha güzel iş çıkartmışlar. kıskançlığını karşı tarafı ezikleyerek atmak istiyorsun.

  • "Cem Yılmaz dizi işini kotarabilir mi?" diye sormuştum ama içime pek sinmedi dizi olarak. Filmvari diyecektim ama üstte bir arkadaş demiş zaten.

    Dizideki karakterleri kafamda ikiye ayırdım. Birincisi gerçek hayatta gerçekten karikatürize olan tipler: Feride gibi. İlk bölümde "Felsefeye Giriş" sahnesi tek bölümlük bir karikatürize olaydı, güzeldi. İkincisiyse Cem Yılmaz'ın kendisinin yaratıp klişeleştirdiği tipler. 6. bölümdeki Ezgi Mola'nın oynadığı tip örneğin. En başından sıktıran bir tipti. Öyle ki, 6. bölümün yarısında kapattım. Fundamentals'ta Graham Bell'in karısının aynısı.

    Dizinin başında bahsettiğim birinci tiplere gülüyordum ama dizide her bölümde klişeleştirilince "evet abi, anladım. Devam edelim haydi" diye Feride'nin sahnelerinin geçmesini bekledim.

    En son 6. bölümde sıkıldım kapattım.

    Kooperatif Kemal iyiydi hakikaten, Kötü Mal'da kadın ölürken kanlarıyla harita çizmeleri gülümsetti. Şu "ekmek teknesinin yanı/karşısı" esprisini de kullanmasa olmaz mıydı yav. Cem Yılmaz nedense çok kullanıyor o espriyi. İlk kez Fundamentals'ta mı kullanmıştı? 10 sene olacak o "ekmek teknesi" esprisinin üzerinden herhalde. Sırıtamıyorum bile artık o espriye.

    Zafer Algöz'ün şive yaptığı her işe bayılıyorum. Verin şu adama şiveyi, şivenin ortamını. Güzel iş yapıyor herif. Kooperatif Kemal'deki muhtarı, Yahşi Batı'daki Şerif Lloyd'u, Ali Baba ve 7 Cüceler'deki Kenan Memedov'u çok beğeniyorum. Adama Pek Yakında'daki gibi bu filmdeki film yapımcısı gibi roller, modern bir karakter yaramıyor yav. Tabii bu benim şahsi fikrim.

    Çağlar Çorumlu her sahnesiyle keyif verdi. Güldür Güldür'ü hiç izlemedim ama onun dışında izlediğim hangi film varsa hepsinde "adam yapıyor" dedim. Uraz isimli abimizden ve Ayhun Uşuk'tan da sıkılmadım.

    Cem Yılmaz üstadın yılbaşında yayınlanan son stand-up'ı komediden çok hasbihaldi, kahkaha attırmadı. Adam bir iki saat derdini anlattı. Reyizin tahtı iyi sallandı bu sene.

    Yine de 10 üzerinde 6-7 veririm be. 7 biraz çok gibi, 6.5 diyelim. Şimdi mesajı gönderdikten sonra imdb'ye bakacağım kaç vermişler diye.


    Edit: 7.2 imiş imdb puanı, az biraz tutturmuşuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 18 Mayıs 2022; 19:55:31 >




  • 5.bölüm Faqbadi'de gülmekten gözümden yaş geldi. Ulan cem yılmaz  


    tamah ettim gümüşe, gönül verdim düzüşe  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 18 Mayıs 2022; 21:17:53 >
  • İlk defa cem yılmazın bir işi için bu kadar pr, reklam kovaladığını gördüm. Tv de çıkmadığı kanal kalmadı derken youtube da aynı şekildeymiş. Ben beğenmedim işi ya. Gibi bazı yerlerde çok güldürdü mesela bazı yerlerde de mesaj veriyordu, mimik oynattırmıyordu ama genel olarak beğenmiştim. Abi kuneri çok kötü geldi bana. Hele ilk bölüm, onun aynısını gani müjde yaptı, film çok kötüydü ama o bile bundan iyidir. Bir de cem yılmaz abi her işi izlenir, iyidir, kredisi çok işinden çıkılmalı. Beğenmeyenlere karşı aşırı bir tepki gördüm sosyal medyada. Cemin kendisi bile milleti alıntılayıp cevap veriyor. E kardeşim eleştiriye açık siyasiler, devlet adamları isterken iyi de eleştiri size yapılınca bu tepkiler niye?

    Neyse puan 5.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    kıskandığını sanmam ya zafer algöz tam tiyatrocu sonuçta takılmıştır öyle :D kıvanç kılınç eh işte bi tiyatrocu. feyyaz zaten oyuncu sayılmaz rahat bi komedyen sadece. çok alakasız bi örnek gibi olacak ama jerry seinfield da iyi bir komedyen olmasına rağmen oyunculuğu feci kötüydü. oyunculuk açığını rahatlığıyla kapatıyordu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 19 Mayıs 2022; 13:35:9 >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    seviye zaten hep oralardaydı da netflix yoktu :D bence de hikayelerin çoğu biraz fazla zorlama. senaryo genç kitleye göre yazılmış ama espiriler falan bi tık geriden geliyor belli bir kesim için. türkiye ortalamasına göre bir iş yaptıklarını unutmayalım  

  • benim en güldüğüm 7 oldu, er-man

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlama büyüsü sahnesi güzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer olmamış, boş vakit gecirmek izlenilebilir fakat aralardaki bazi espriler dışında %90 mimik oynamıyor. Ersan kuneri derken çok şey beklemiştim. Eski erşan kuneri olsaymış keske..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fat304h kullanıcısına yanıt

    yani beklentiler pornayla alakalı olduğu için biraz şaşırttı herkesi. bence fena değil ama daha iyi olailirmiş

  • Netflix ile anlasma yapmis yaptigi anlasmaya uydurmasyon zorlama senaryolar yazmak zorunda kalmis gibiydi.
    Oyunculuklar da kötüydü 1-2 si hariç..Ozellikle Cem Yilmaz'in oyunculuğu berbat.. Şaka seviyesi ise yerlerde kufurden ibaret hic bir zeka piriltisi göremedik..Olmamis..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem Yılmaz'dan beş para etmez bir yapım daha.gülümsemedim bile.Ciddi zaman kaybı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.