Şimdi Ara

Erlik'in ifşası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
12.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bursali46 B kullanıcısına yanıt
  • Lord De Seis kullanıcısına yanıt

    Forumda dolaşıyorsun google a erlik yazamıyor musun?

  • TheLordMan kullanıcısına yanıt

    Zafer Partisi'nin cumhurbaşkanı seçtirerek iktidara gelmeye ihtiyacı yok. Çünkü fikirlerinin iktidarda karşılık bulması ve iktidar-muhalefet mensuplarını başıboş bırakmaması yeterli sayılır. Özellikle son 1-2 ay içerisinde iktidara gelmeden iktidarı ve muhalefeti ne kadar olumlu yönde etkilediklerini gördük. Bu misyonu mecliste güçlü bir temsil ile daha kolay başarabilirler.


    O nedenle cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın karşısına Kılıçdaroğlu da çıksa ben kesinlikle Millet İttifakı adayına oy veririm. Ancak Zafer Partisi'nin tek başına ya da Memleket Partisi ile ittifak halinde mecliste temsil edilmesi gerektiğini düşündüğümden dolayı milletvekili seçimlerinde her şeye rağmen Zafer Partisi'ne oy vermeyi mantıklı görüyorum. Böylece hem yeni cumhurbaşkanı dolayısıyla mevcut iktidar değişmiş olur, hem de Zafer Partisi'nin barajı geçip meclise girmesi durumunda yeni iktidar eskisinden rol çalmaya kolay kolay cesaret edemez.





  • Erlik kim? Neden ben hariç herkes tanıyor?

  • Erlik değil o, Cevo denen şahıs. Devamında Erlik bunları zarflıyor ve olaylar zincirini görüyorsunuz.


    Cevo durup dururken kaşınmış, sen niye Eren Erdem gibi bir tipe güvenip ismini veriyorsun ki? Ben listenizde miyim değil miyim ayağına adını soyadını vermiş mal.


    Kaç gündür bunları izliyorum Jahrein, Erlik, Cevo falan bu PEKEKE artığı zihniyetin İBB ayağını eleştirdiği için yerden yere vuruluyorlar.



    Erlik'in eşgalini yerini yurdunu bulduğunu sanan bazı CHP'li denyolar hemen olayı medyascope ve terörist gruplarına bildiriyorlar.


    gördüğünüz gibi CHP militanların kucağında bir partidir.


    İyiki de İmamoğluna oy falan atmadım, bunların networklerine bak. Canan'ın cibiliyetini gören bilinçli insanın zaten eli oy atmaya gitmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 31 Mayıs 2022; 13:0:49 >
  • erlik=fuat avni


    aynı şeyin laciverti

  • Erlik'in iddiasına göre kendisinin bir tuzağıymış.


    2011 yılından beri twitterdayım sağcısından solcusuna pkklısından fetöcüsünü itirafçısından namussuzuna şerefsizine herkesi takip eder bilirim. O kaos'unu severim twitter'ın ama erlikin bu tuzağa düşürdüğü çoluk çocuğu ilk defa duyuyorum. Öyle bir vaveyla koparmış ki sanırsın reisi ya da kılıçdarı ifşalamış, onları tuzağa düşürmüş. Nihat doğan bile daha bilinen etkili bir isimdi ama o bile ucuzdu.


    Kısa keseceğim erlik videosunda şunu diyor:


    "chp beğenmediği türk evlatlarını pkkya infaz etmesi için liste halinde yolluyor"


    öncelikle buna inanıyorsanız sizin için cidden üzülüyorum. bir hayat edinin kendinize. ikinci olarak chp böyle bir şeyin kıyısından geçse ahaberinden dhaberine bhaberinden yeni şafağına milatından akitine kadar prını babalar gibi yapar işin içindeki tüm chplileri pkklı olarak lanse edip ömür boyu hapis verirlerdi. ama ilginçtir erlik'in fark ettiğini fark edememişler. garip. yoksa ?


    Peki bunları geçelim ve soralım erlik bu sonuca nasıl varıyor ? arkadaşlar neden ve sonuç ilişkisi kurabilmek önemlidir. erlik diyor ki pkklı hesaplar ifşalanan ismi hedef gösterdiler. Yine aynı konuşmada şunu da diyor "chpli bazı hesaplar bu isimleri paylaştılar pkklılar görsün diye sonra sildiler". Yani şöyle olmuş, chpli sazan ergenler erlik'i bulduk zannetmişler, nedense medyaskop üzerinden chpye iletmişler ve chp de infaz edilmesi için twitterdaki ergen trollerine "tiwit atın sonra silin ki pkklı hesaplar anlasın yeni öldüreceğimiz kişiyi". İlginç bir ilişki değil mi ? Erlik bunun bir sistem olduğunu ve devamlı kullanıldığını söylüyor. O halde neden medyaskop üzerinden geliyor akış chpye ? Chp neden direk kandili arayıp infaz emrini vermiyor da twitter trollerine twit attırıp sildiriyor ?


    Erlik videosunda chpyi:

    1. fetöcü
    2. pkklı
    3. muhalifleri infaz ettiren
    4. alman vakıflarının yönettiği
    5. batı fonlarıyla medya imparatorluğu kurmuş


    ve aklınıza gelebilecek ne kadar pislik oluşum varsa merkezi ilan ediyor. Olum adam alenen "CHP PKKYA İNFAZ LİSTELERİ YOLLUYOR" diyor.


    AKP hakkında da video yapıyormuş. Diyebiliyor mu bazı dokunulmaz isimlere "pkklı" diye ? Fetöcülerin kucağında diyebiliyor mu ? PKK türk şehirlerini işgal etmiş binlerce şehit vermişiz trtde öcalanın kardeşi konuşmuş öcalanın mektubu okunmuş...vs Ama chp pkklı ?


    Bu kadar iyi niyetli eleştiri ne bileyim bence biraz sertleşmesi gerekiyor.


    Bu kafa ve yarattığı algıyı biliyoruz "muhalefet akpden farksız o halde akpye vermeye devam edelim ya da akpye verelim daha iyi". Örneği de iki üzerimdeki yazı. Sorun şu ki insanlar bunu görecek kadar akıllı mı gerçekten de ? Erlik'in dandik bir videoda kim olduğu hakkında burada eminim kimsenin tek bir fikrinin bile olmadığı bir iki ergen yüzünden koca bir partiyi PKK 'ya Muhalif İnfaz ettiriyor noktasında eleştirmesinin absürtlüğüne bakıp "ne alaka abi?" diyecek kadar aklı başında mısınız ?





  • antylwa kullanıcısına yanıt

    İbret alarak okudum yazını. Kendinizi niye bu kadar zeki görüyor bu millet ben anlamadım, bu nasıl ego ? Yazdıklarına bi bak, tamamen algı ama ben bilerek yaptığını düşünmüyorum. Tamamen birbirinden kopuk şeyler. Adamın videosunu izledim, adam chp infaz listesi yolluyor demiyor. Ayrıca o zaman chp niye kandili direk aramıyor kısmında patladım. Bunları utanmadan uzun uzun inanarak yazıyorsunuz bi de.

  • Ülkenin her yanı sarılmış, kurtarıcı denilen partilerin durumu da kimliği de ortada, Allah yardımcımız olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp gençlik kolları da gelmiş..

  • RedPyro kullanıcısına yanıt

    Algı mı ? Erlik diyor ki açıklanan isimler PKK'nın infaz listelerine girdi. Demedi mi ? Dedi. Sonra defalarca şu resmi göstermedi mi ? Gösterdi. Bu resmi bana açıklar mısın ? Ne anladığını gerçekten çok merak ediyorum. Algıymış. Eğer Erlik'in anlattıklarından bunu anlamadıysan demek istediğini tam olarak anlamamışsın bence hocam.


    Not: CHP gençlik kolları var medyaskop'un yanında. Görmeme ihtimalinize karşı.


    Erlik'in ifşası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antylwa -- 31 Mayıs 2022; 12:45:58 >




  • antylwa kullanıcısına yanıt
    Tamam da bu sonuç. 1+1 gibi açıklayalım. Pkk ile sürekli ugrasan birisini ifsalarsan, pkk ya hedef göstermiş olursun . Sen bunu cilalayip parlatip, CHP pkk ya liste veriyora getiriyorsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim lan bu terlik? Akp trolleri bitti şimdi de zafer trolleriyle uğraşıyoruz, gerçi bu iki kesim aynı amaca hizmet ediyor ya neyse. Siz takılın jahrein gibi terlik gibi sosyal medya maymunlarının peşine 5 yıl daha akp gütsün sizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt

    Ümit ÖZDAĞ Cavs ve Erlik denen tipler başarılı olmuşa benziyor desene.



    Neyse gidin AKP'ye verin madem kimse yok.

  • nForcer N kullanıcısına yanıt

    Ben Erlik Jaho gibi tiplerin Millet ittifakından kim olursa olsun aday olan kişiye karşı propaganda yapacaklarına o kadar eminim ki.

  • RedPyro kullanıcısına yanıt

    Erlik'İn kendisi diyor yanlız CHP PKK'lılara infaz listesi gönderiyor diye. Başkası demiyor.

  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

    Partin 20 yıldır 1 tane seçim kazanamamış. Ekonomi ölmüş, ülke bitmiş ona rağmen çıkıp doğru düzgün propaganda bile yapamıyorsunuz. Milyonlarca adam ülkeye sokulurken gıkınız çıkmamış, bu da yetmezmiş gibi bunları ülkeye alan baş aktörü masaya oturtmuş masacılık oynanıyor. Parlementer sistemi getireceğiz diye yola çıktıklarından birisi de bu sistemi yıkan adam :)) 5 tane oy alabilen masaya oturuyor. Bu seçimi alsanız bile adamlar kaybettiği için alacaksınız, kendiniz kazandığınız için değil.


    Ama bütün bunlara rağmen siz değil başkası güdülüyor. Güdük necmiye dönmüşssünüz haberiniz yok, bi kafanızı kaldırın adama gülerler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 31 Mayıs 2022; 13:24:15 >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

    İsveç değil Norveç


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "chp de en az akp kadar mezhepçidir"


    bu forumda okuduğum en aptalca yorumlar arasında top 10'a girer

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.