Şimdi Ara

EPSON WORKFORCE PRO SERİSİ YAZICILAR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
8
Favori
19.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Doldurulabilir oto reset çipli kartuş kullanıyorum. Sürekli olmasa bile, ara ara kartuş tanınmadı hatası veriyor. 4-5 kere tak çıkar yaptıktan sonra, orijinal mürekkep kullanmıyorsunuz, devam et filan diyor. Bu normal mi acaba? Sizde durum nedir? Epson WF-7610 ve photoink claire mürekkep kullanıyorum. Oto reset kartuşları cescesor'den aldım.

  • Merhabalar öncelikle konu çok faydalı olmuş emeği geçenlere teşekkürler.


    workforce Pro Wf-C5790Dwf bu yazıcıyı almayı düşünüyorum kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirimiyim..

  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    Kullanmamaya bağlı değil. Sürekli kullanılan bir makina. Dye mürekkep kullandım.çıktı sayımız da biraz fazla. Muhtemelen kafanın zarar gördüğünü düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seri1618 S kullanıcısına yanıt

    Merhabalar yazıcınız kaç binde idi acaba teşekkürler

  • ShaDoW_17 S kullanıcısına yanıt

    250 bin civarı galiba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seri1618 S kullanıcısına yanıt

    Yanıt için teşekkür ederim umarım sorununuza çözüm bulabilirsiniz 250 bin güzel bi rakam bende bu yazıcıyı almayı düşünüyordum sanırım alacağım tekrar teşekkürler

  • Yazılımı kurduktan sonra ethernet kartı çalışmıyor sanırım sizlerde de bu şekilde mi oldu acaba

  • Workforce pro 5620 yazıcıma doldurulabilir kartuş aldım. Kartuşları doldurup taktım ama bu sefer hiç yazmamaya başladı. Kartuştan mürekkebi çekmiyor. Bütün kartuşların hava tıpasını çıkardım yine değişmedi. Ne yapabilirim?

  • Firmanın teknik servisi ile görüştüm. Kartuş hava yaptıysa, hortumlarda hava yapmıştır. Kafa temizliği yapın kendiliğinden düzelir dedi. WF 7610 da 3-4 kafa temizleme sonrası düzelmişti. Bunda belki 10-12 kafa temizliği yaptırdım 3 gün içinde hala durum aynı. Nasıl çözebilirim? Kartuşdan şırınga ile hava çekemiyorum, şırınga ile uymuyor başı.

  • Orijinal kartuşları taktım nozüller çıkıyor, doldurulan kartuşları takınca boş kağıt veriyor. Sanırım kartuştan mürekkebi çekemiyor. Çözemedim hala sorunu. Yardımcı olabilecek var mı?

  • Sorunu çözdüm, bu sorunu yaşayan arkadaşlar için yazayım.


    Cescesor teknik servisi, 1 defa kafa temizleme yap dedi. 1 defa yapınca olmuyordu. BitmeyenKartuş sitesinde en az 3 kere yapın yazıyordu. 3 kere üstüste yaptım ve düzeldi. Sabah 1-akşam 1 hatta öğlende yapınca düzelmedi. Ardarda 3 kere yapmaktan korktum biraz ama sorun çözüldü.

  • Arkadaşlar 5790 tek kafayla en fazla ne kadar baskı alınabiliyor acaba bizim makine şu an 120binde nereye kadar kullanacağız bilmiyorum. Tecrübesi olan arkadaş varsa paylaşırsa çok sevinirim. Birde kafa ömrü dolduktan sonra bunun kafasını kendimiz değişebilir miyiz yoksa illa teknik servisle mi iletişime geçmemiz gerekiyor?


    Bu arada Bende yaşadığımız bir sorunu aktarmak isterim yaşayan olursa faydası dokunması açısından. Bu makinalar yazılımla mürekkepleri sürekli %100 göründüğü için siyah mürekkebi doldurmayı unutmuşum ve bitmiş. Bunun sonucunda belki 10 defadan fazla kafa temizliği yaptım ama siyah mürekkebi çekmedi makine içine bir türlü. Birinin tavsiyesi üzerine wicreset programını indirip Inkcharge yaptım ve düzeldi.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.