Şimdi Ara

EnPara ve iGaranti'nin AppStore & iTunes İndirim Kampanyasıyla Neler Alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Şu anda hem Enpara'nın hem de iGaranti'nin yıl sonuna kadar Apple Strore ve iTunes'dan yapılacak alışverişlerde geçerli indirim kampanyası var. Enpara aylık maksimum 25 TL kazanacak kadar %50 indirim uyguluyor, yani para iadesi yapıyor. iGaranti ise alt limit olmaksızın yapılacak harcamanın 20 TL'sini iade ediyor. Yani 20TL ve altında yapılan alışverişlerde ücretin tamamını iade ettiğinden alışveriş bedavaya gelmiş oluyor. Bu açıdan 20TL ve altındaki alışverişler için iGaranti daha karlı görünüyor.

    Enpara'nın kampanyası uzun süredir devam ediyor ama ilgilenip de inceleyemedim bu fırsatla neler alınabilir diye Appstore'dan ya da iTunes'tan. iGaranti ise yakın zaman önce başladı sanırım. Hem Enpara hem de iGaranti için şu anda Ekim, Kasım, Aralık olmak üzere kampanyadan faydalanabileceğimiz üç ay var. Enpara'da aylık 50-60 TL'ye kadar yapılacak alışverişlerde %50 indirimden tam olarak faydalanmış oluyoruz. iPara'da ise aylık 20TL'ye kadar alışverişler bedavaya geliyor. Bu fırsatı her ay fiyatı 20-30 TL civarı olan tek bir uygulama için ya da fiyatı 3-5 TL olan birkaç uygulama için kullanmamız mümkün.

    AppStore ya da iTunes'ta şimdiye kadar ücretli uygulamalarla neredeyse hiç ilgilenmedim ve genelde ücretsiz uygulamaları indirdim kullandım. Bir süredir ise ücretli ücretsiz, eskiden beri iyi bilinen ya da yeni çıkan uygulamaları hiç takip edemiyorum. Ücretli olan uygulamalardan hangileri alınmaya değer? Hangileri kendisine ödenen parayı hakeder? Bu uygulamaların özellikleri nelerdir, ne işe yarar? Uygulamaları yakından takip eden arkadaşlar paylaşabilirlerse kampanyayı en doğru şekilde kullanmamız açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

    Teşekkür ederim, saygılarımla.

    Kampanya Linkleri

    Enpara | iGaranti







  • Avplayer diyorum
  • Ben igo aldım enpara ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • igo sanırım iyi bir navigasyon uygulaması. Peki Avplayer'ın güzelliği nedir?

    Ayrıca sadece bu kadar mı para verip (daha doğrusu enpara ve igaranti indiriminden faydalanıp) almaya değecek ücretli uygulama?..
  • Totalde EnPara daha fazla kazandırıyor olsa da küçük miktarlarda iGaranti daha avantajlı oluyor. Doğru mu anlamışım? iGaranti şartlarında ayda bir defa kullanılabilir seçeneği kafama takıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iPhone 6
    Totalde EnPara daha fazla kazandırıyor olsa da küçük miktarlarda iGaranti daha avantajlı oluyor. Doğru mu anlamışım? iGaranti şartlarında ayda bir defa kullanılabilir seçeneği kafama takıldı.

    Evet aynen öyle. 50TL'lik ve üstü alışverişlerde Enpara daha kullanmak daha avantajlı. 20TL'ye kadar olanlarda ise bedavaya geldiği için iGaranti daha vantajlı oluyor.

    Fakat ne yazık ki neredeyse hiç öneri yazılmadı başlığa iki uygulama dışında. Yok mu başka arkadaşlar? Ekim ayı bitmeden buy ayın indirim hakkını da kullanmak istiyorum..
  • Çok ilgi göreceğini ve birçok öneri yapılacağını düşündüğüm bir başlıktı ama öyle olmadı..
  • Kampanya bitmeden Enpara ile iTunes Match alabilirsiniz. 40 tl yerine 20 tlye gelir.. 1 yıl boyunca bütün şarkılarınız bulutta saklanır ve istediğiniz zaman tüm cihazlardan dinlenebilir. Aynı şekilde enparanın Spotify için de %50 indirimi var. Aylık 5 tl'ye geliyor. Onu da tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.