Şimdi Ara

En pahalı yerli telefon Casper VIA X20 satışa sunuldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Peki niye vestele karşı tepki var diye düşündün mü hiç? Diğer Türk markaları değil de vestel?

    Çünkü bu lanet olası Vestel Türk ürünlerine teşvik ile fiyat azalttırmak yerine diğerlerine ek vergi koyduran firmadır. Bu nedenle vestel ürün alacağıma parayı çöpe atarım daha iyi.

    Ayrıca utanmadan yerli yerli diye vatandaşı soymaya kalkıyorlar. Neymiş yerliye destek olalım diye onlara daha fazla para ödeyecekmişiz

    Kardeş sen hangi firma, market veya şirkette çalışıyorsun bir de hele. Söyle de biz de senden ve şirketinden alışveriş yapmayalım, nerenin yerlisiysen artık umarım Afrikalı bir kabileden değilsindir.





  • Samsung a51 varken alınmaz

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Benden alışveriş yapamazsın zaten.

    Ancak senin Vestel satıcısı olduğun ortada. Söyle patronlarına da vatandaş kendisini enayi yerine koyanların yanında olmaz.

    Diğer mesajda yazdıklarımı da unutma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt

    He canım he, herkesi kendisi gibi bankamatik memuru sanman. Senin bu bedelli kafan anca bu kadar basıyor tabii yerli milli mevzulara. Vestel olmazsa Turkcell, Casper veya bir Aselsan ama illa Türk ve yerli olan bir şey bulursun sarmaya. Sara sara bir hal oldun git yine müzik yarışması filan yap kendini birinci seç yurtdışına kaç artık bıkmadın mı Türklerle uğraşmaktan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 24 Ağustos 2020; 18:36:34 >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Burada o aselsanmis veya benzerlerinden hangisini sardığımı gördün?

    Ama vestel ülkeye vatandaşlara ihanet etmiştir. Böyle garip garip yazacağına vestel niye vatandaşa ek vergi getirmiş, niye 3 kuruşluk malı vatandaşa 10 kuruşa satmaya çalışmış bunu açıkla.

    Burada casper olsun gm olsun fiyatları beğenilmediğinde pahalı denir geçilir. Ama vestel kendisini bitirdi. Bundan sonra vatandaşa attığı kazık her alanda hatırlanacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt

    Vesteli boykot etmenizin nedeni CB'nin Iphone'u boykot ettiği ve yerli Vestel ürünü alın demesine dayanıyor. Bunun yanında tıpkı ABD'nin Türkiye dahil bir çok ülkeye yaptığı ticari savaşlar ve gümrük vergilerine karşılık Türkiyenin de ithal telefon ve ürünlerine gümrük vergisi getirmesi tabii ki ihraç telefon sahiplerini rahatsız ettiği gibi trollerini sosyal medyaya salıp Vestel boykotu azdırması hiç de şaşırtıcı değildi. Aslında bunların hepsi de normal, herkes parasına bakıyor, trollerin Vesteli hayatlarında eline almadığına eminim, ama atlar sahiplerine göre kişniyor. Para neredeyse yelkeni oraya açıyor geminizi yüzdürüyorsunuz vesselam.


    Yoksa sen gibi tipitiplerin Vestelin fiyatı artmışmış da alamıyormuş da vatandaşa pahalı telefon satıyormuş o yüzden sevmiyormuş da geçiniz, senin de çok umurundu, çok da duyar kasma, gülünç oluyorsun. Yemezler. Kafası iki gün önceki haberleri bile anlamaya basmayan Z kuşağını yemliyorsunuz, onlar da yiyorlar çünkü bu kuşağı uyandıracak bir tane yazar barındırmayı bilmeyen bir saftirik hükümet olduğu sürece sizin de cebiniz para görüyor, halinize şükredin. Burası Almanya olsaydı sizi çoktan hesaplarınızı bloklardı, adamlar sosyal medyada ne döndüğünü çok iyi biliyor sinek gibi avlıyorlar. Hans işini bilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 24 Ağustos 2020; 20:19:3 >




  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Boykot eden nedense her türlü Apple ürününden vazgeçmiyor daha ilginci vestel ceosunu çağır onun cebinden de iPhone çıkar

    Bak burada da gm ürününü kullanan çoktur. Onu niye boykot etmiyorlar da gidip vesteli boykot ediyorlar hala anlamamışsın. Sonra telefon niye satmıyor. Satmaz tabi. Vatandaş kendisini enayi yerine koyani sevmez. 3 kuruşluk ürünü 10 kuruşa satanı sevmez.

    Ayrıca bilinçli kullanıcı elbette vesteli eline almaz. Vestele vereceği parayla vestelin iki katı kaliteye, güce ve desteğe sahip olur. Salak mıyız ki reklamlara inanalım. İnternet çağındayız. Kullanılan işlemciden tut ekranına kadar fiyatlar ortada. Aynı telefonun yabancı muadillerinin fiyatı ortada. Taaa adam Çin'den gelip senin yarı fiyatına satıyorsa otur bi düşün.

    Mesela bak vestelin son yerli(!) Telefonu z40 nasıl olduysa tam da blu bold n1 şeklinde olmuş. Fiyatlara girmiyorum zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jeopol kullanıcısına yanıt

    Bence seni Vestel'den kovmuşlar bundan muzdarip bu haykırışların. Eline bile almadığın ve çevrende de kimse kullanmıyor dediğin halde sürekli telefonun özellikleri ve kullananların sevmediği üzerine zırvalıyorsun. Belki tekrar işe alırlar ise sevebilirsin. Hem Vestel çalışanlarının hepsinin cebinde Iphone olduğunu bildiğine göre patronlarını da iyi gözetlemişsin. Ben açıkcası Sony seviyorum ama Vestel'e hönkürmek, gördüğüm her forumda laf taşımak haddim değim, yerli firma bir çok Türk insanı ekmeğini çıkartıyor oradan üzerime vazife değil alıp veremediğim yok o firma ile. Ama uğraşanların da neden uğraştığını biliyoruz bu da pek mide bulandırıcı duruyor, sizin bu Vestel nefretiniz artık yenilir yutuluk safhada değil. Geçiniz, işinize gücünüze bakınız diyeceğim ama zaten bankamatikten bunun için para aldığınız için bir şey de diyemiyorum. Yazık. Doğru düzgün iş bul kendine onun bunun ekmeği ile oynanma. Oldu mu.





  • Kasa xiaomi note 8 in kasasi degilmi ya gecen sefer vestelin BLU bold n1 e etiket basip z40 demesi gibimi buda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Ağustos 2020; 17:57:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem yerli hem bu fiyata. Değişik

  • Casper pismanliktir. Bedava olsa belayı satın almayın

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    CASPER İN TEKNİK SERVİS KISMI ÇOK KÖTÜ 50-60-75-150 LİRA LARI VERİP YAPAMADIKLARI İÇİN DAHA FAZLA VERMEK İSTEMEDİM TELEFONU DEGİŞTİRMİŞTİM.

  • Aynı özelliklerde muadil telefonlara bakmak lazım fiyatları ne.

    Casper'ın bu modelinden daha ucuzlarsa hatta aynı fiyattaysa tabiki bir mantığı yok.

    Kafadan "Yerli telefon mu? Vurun abalıya" mantığı yanlış bir yaklaşım.

  • Bu fiyata çöp olmuş geri dönüşüm tesisine atında işe yarasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper telefonlar yerli falan degil fason cihazlara marka basiliyor satisa sunuluyor. aylarca casper sayfasinda telefonlarda stok yok denildi ne tesadufki o siralarda dolar cikmaya baslamisti vsvs neyse cihaza gelirsek alinmaz casper oldugu icin alinmaz yazilim destegi satis sonrasi destegi olmadigi icin alinmaz almak icin bir neden yok ha xiaomi reelme cartmi curtmi vs de alinmaz al birini vur otekine çopluge dondu piyasa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi redmi note 9 pro bundan daha ucuz ve çok daha üstün bir telefon. daha büyük ekranı var. 2 kat güçlü işlemcisi var. bu casper eşdeğeri xiaomi-oppo telefonlar 2500-2700 aralığında.

  • Kime satacaklar bu telefonu ben anlamadım. GM 20 pro 2000 lira bundan daha iyi.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.