Şimdi Ara

En iyi ses kalitesi hangisinde: SONY XZ PREMIUM / HTC 10 yada U11 / LG V20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese. Bu 3 marka/model arasında karar kalmam için bana yardımcı olmanızı istiyorum.

    Öncelikle söyleyim ki, ben yüksek kaliteli müzik dinlemekten hoşlanan birisiyim, bu sebeple de sağlam para verip pahalı sayılabilecek bi kulaklık aldım. Şuanda bende İphone SE var ve ses çıkışı normal kalitede; nötr ses kıvamı var. Bu da bana yeterince tatminkar gelmiyor.

    Şimdiden söyleyeyim bana amfi veyahut harici da falan onermeyin, harici zavazingoları taşımayı sevmiyorum.

    Benim istediğim, aldığım kulaklık ile yüksek kalitede müzikler dinlemek ve bunu da telefon aracılığıyla yapmak istiyorum. Ve araştırmalarım sonucu şu ki: bu 3 telefon kulaklık çıkışı olarak piyasanın en iyileri. Fakat adam akıllı kullanıcı yorumu bulamadım. Her ne kadar detaylı incelemeler olsa da ben kullanıcı yorumlarını önemsiyorum. ÖZELLİKLE DE BU MODELLER ARASINDA GEÇİŞ YAPMIŞ OLANLARI.

    Lütfen bana bu konuda yardımcı olun :) Ses seviyesinden öte KULAKLIK SES ÇIKIŞInın kalitesi önemli benim için.

    Markaların kendi aralarındaki eksi ve artı yönlerini biliyorum. Bunun yanında bilgi kirliliği olmaması ve fazladan yazı kalabalığı olmaması açısından bu konu başlığına cevap yazarken konu başlığı dışına çıkılmamasını önemle rica ederim.

    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Telefon sonuçta bu sadece ses kalitesine bakarak almamalısın. xz premium ile v20 arasında 1000 lira fark var. v20 yerine bekle v30 u onu al derim. Kulaklık almamış olsaydın v20 nin kulaklık hediyesi baya kaliteli kulaklık veriyor 150 dolardı verdiği kulaklık amazonda.
  • V20 ile U11'in yanında verilen kulaklıklar oldukça üst düzey ve kaliteliler. Lg'nin kronik sorunları ortada V20'de de bu sorunlar patlak verebilir. Bütçe sıkıntısı yoksa HTC U11 varsa HTC 10 öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.