Şimdi Ara

En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
967
Cevap
31
Favori
179.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada donen muhabbet şaka mi ya? Bariz bir sekilde adami aklamaya, ben memnunumculuk oynamaya calisanlar var. Iptvbox pro dan uzak durun arkadaslar. Bu adam guvensizlikte zirveyi temsil ediyor. Ben onun keyfine gore banlanip parami ne zaman kaptiracagim ic gudusuyle yayin izleyemem arkadas. Siz iyi misiniz ya? Senelerdir kullandigim bi iptv saglayicisi var adamlar canli destek desen var şart degil ama nezaket desen var... ismini soylemeyecegim kesinlikle. Bu adamlar kendini lord mu saniyor? Saniyorlarsa da sizler gibiler yüzündendir kusura bakmayin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mburakcelebi kullanıcısına yanıt
    İşte aradığım yorum. İptvbox hiç iptv kullanmamışları direk banlıyor satmıyor iletişim yok banlandığında sebep yok… daha çok şey

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,


    Az önce Donanım Haber forumunun bilgi nimetlerinden faydalanmak ve bilgi almak için girdiğimde, buraya üye olduğum zamana denk gelen benzer bir durum yaşandığını gördüm.


    Öncelikle birkaç merak edilen soruya bilgi vermek isterim tabi ki;

    • Yukarıdaki üyenin bahsettiği, daha önce kullanmamış kişileri direkt online destekte destek veren mesai arkadaşlarıma banlattırdığım doğrudur. Çünkü hizmetin çalıştırdığı teknoloji ile deneyimi olmayan kişileri üye olarak istemiyoruz. Kulaktan duyma bilgilerle gelip aldıktan sonra nasıl çalıştıracağını, ne ile çalıştıracağını bilmeyip de çalıştıramayan veya aradığını bulamayan kişiler sonra hizmetimizi sorunlu zannedebiliyorlar. Bu durumun sonucunda da çevrelerine deneyimledikleri hizmeti olumsuz olarak referans verebiliyorlar. Var olan kaliteyi asılsız ve bilgisiz kullanıcı yorumlarıyla kötüleştirmek istemiyorum.
    • Kendimizi LORD zannetmem oldukça normal ve hakkımdır diye şahsi düşüncemdir. Çünkü hala piyasadaki tüm merdiven altı satıcılar ve kulaktan dolma kendi imkanlarıyla iş yapan kişiler gibi değil, IT personelleri ile vergisini ve çalışanlarının maaşlarını ödeyen ve ona göre de en iyi hizmeti hala verebilen biri olarak siz de olsanız, siz de kendinizi LORD gibi hissedersiniz. Eğer her şeyi doğru ve sorunsuz yapıyorsam neden hissetmeyeyim? Ayrıca, paranızı ne zaman şirketimize kaptırdığınızı yazarsanız, bir emsal olarak ilk sizi bir değerlendirmeye alabilir ve ifşa edebilirim.
    • Bazı şikayet sitelerinde olan ve yazanlar kısmen doğrudur. Kısmi tarafları kendilerinin eksik anlatımı ya da hiç anlatılmamasıdır. Bahsettiğim gibi, daha önce kullanmamış kişilere satış yapmayınca kendilerini internette özgür hissedip hadsiz davrananlar, beşeri iletişimden uzak olup diyalog kurmak isteyenlere karşı, karşılarında insan olduğunu unutmamalıdır. Olmaz denilmesine rağmen aşırı zorlayan, sonra hizmete ulaşamayınca asılsız, anlamsız şikayetler yapan kişiler de kendilerini ve ne hale düştüklerini tasnif edip teşhir etmeleri de benim için yeterlidir.


    Sonuç olarak, bilinmesini istediğim, sahibi olduğum firmayı temsilen savunmak, kayırmak ya da cevap hakkı kullanmak amacıyla mesaj yazmak değil, yaşanan gelişmeler hakkında bir de bu taraftan neler olduğunu bu değerli foruma ziyaret eden her değerli ve iyi insanın bilmesini sağlamaktır.


    En derin ve içten saygılarımı sunarak Donanım Haber ailesinin her ferdine, böyle tarafsız ve şeffaf bir forum yönettikleri için çok teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonStarLLC -- 22 Mayıs 2024; 20:38:55 >




  • General00 kullanıcısına yanıt

    Selamlar 4 yıldır IPTV kullanıcısıyım ancak kullandığım firma son 2 yıldır mac yayınlarında pixel problemleri çok fazla olmaya başladı. Yıllardır da kepenk kapatmadıkları için tekrar üyelik yaptırmıştım ve son 2 ayım. Başka bir yayıncı ile çalışmayı düşünüyorum. Iptvboxpro çok methedildiği için sitelerine baktım gayet kullanışlı ve güzel gözüküyor. Tek bir sorum var derbiyi 5g iptv kullanan bir arkadaşımda izledim ve diameter (adı sanırım böyleydi ) ciddi olarak 4k bir görüntü verdiğini gördüm gerçi ara ara ses problemleri oldu ama neyse bütün yazışmaları neredeyse okuduğumda bu görüntüyü 5 G ile titanın verdiğini okudum ancak bir çok kişi de uzak dur demiş. Şimdi biraz kafam karıştı. Bu raw görüntüyü iptvbox ile alabiliyor muyuz? Mevcutta SIP tv App sahip olduğum için ( Samsunglarda bu sayı biraz kısıtlı) iptvproya daha yakınım. İlginiz için teşekkür ederim iyi forumlar.





  • emirbrs kullanıcısına yanıt
    iptvboxpro firması küfür haraket ederek banlaması mı hoşunuza gidiyor anlamadım? Burda parayla tutulmuşsunuz belli ki. Şikayet varda yüzlerce şikayeti olan firma mı güzel?https://www.sikayetvar.com/ip-tv-box-pro


    daha fazla münakaşaya girmeyeceğim sizinle iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZıpZıpZürafa -- 23 Mayıs 2024; 11:25:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.