Şimdi Ara

Emir İnalbay'ın ''doğal'' diye yaptığı 6 haftalık yarışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yarışmaya belli bir ücretle katılım sağladı(sanırım 170 tl) doğal adı altında yarışma yaptığını söylüyor ama öyle değil tabii.Yarışmadaki Seçkin ve Tuğberk adlı elemana bakarsanız doğal olmadıklarını anlarsınız diğer elemanlara birşey diyemiyorum ancak ne tesadüf ki bu ikiside aynı salondalar.Seçkinin 44 cm kol ölçüsü vardır belki daha fazla +%16 lı yağ oranlarından 6 haftada %8-%10 civarına düşüyor hemde hiç küçülmeden Tuğberk adlı elemanında göğüsünde bildiğiniz jinekomasti var ve tamamen şekilsiz ama 6 hafta sonra, ameliyat olmadığı halde jinekomastisi gidiyor göğüsleri olmayacak derecede şekil alıyor bicepslerden damarlar fırlıyor omuzlar ciddi büyüyor. Emir inalbay adlı şahısta ''doğal yarışma yapıyorum dedektif gibi inceledim teyitlerini yaptım kefilim,benden kaçmaz anlarım her türlü diyor'' yerseniz tabii.Kendisine instagramdan yazdım bu söylediklerimi ve 2dk içinde cevap bile vermeden engelledi çünkü kendiside biliyor.Neyse bilmeyenler görmüş olsun en azından bu şahsın diğer yarışmalarına katılıp katılmayacağınız hakkında bir fikriniz olur.








  • Seckin steroid , ama öbürleri doğal görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğberkde steroid, jinonun ve 1 ayda göğüsün o denli düzelip şekil alması imkansız ve yağ yakarken oluyor bunlar omuzlar ve kollar patlamış bicepsdeki damarlar vs vs zaten aynı salon elemanlar ve arkadaşlar sanırım körle yatan hesabı .
  • Tuğberk zaten milletin 6-7 ayda yaptığını 1.5 ayda yaptığına göre belli ki bir şeyler kullanmış ama ahmet de temiz değil gibi geldi bana
  • seckin o omuz başları ne öyle muhaha
    adam resmen şişmiş utanmadan birde katılmış yarışmaya

    tuğberk deli gibi küre girmiş

    bunlar insanları salak zannediyor galiba

    en komiği ahmet
  • Bunların utanmasında problem yok video sahibi tamamen doğal yarışma yapıyorum benden kaçmaz diye maval okuyordu
  • videoda öncesi sonrası yapan eleman bana pek inandırıcı gelmedi.öncesi yağlı halinde kolları iyi,yağlı değil.
  • Seçkinin yağlı halide zaten fena değilki. Adamda kas kütlesi var sonrasında full eforla zayıflama ve pump yapılamaz değil.

    Tuğberk kesin destekli zaten, seçkinde öyle fakat seçkinin başlayıp bitirdiği yer arasında o kadar uçurum yok gibi geldi bana.

    Sondaki Ahmet denen eleman iyi olmuş. Böyle tam anlamıyla bir kampa girip zayıflamak lazım aslında.
  • seçkinin vücut proporsiyonunu görünce gözlerim kanadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.