Şimdi Ara

Eminevim ile araba satan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kaporayı iade edip yeniden satışa çıkartırdım. 3-4 hafta çok uzun bir süre.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kura olsa da olmasa da para size çıktıktan sonra paranın hesaba geçmesi 20-25 gün sürer. Bu süre sizi bağlamaz. Şu tarihte param gelecek diyeni beklemeyin, para gelsin öyle gelsin almaya. Para hazır olunca Eminevim'den para alan alıcı, eminevim temsilcisi ile gelir, siz parayı alırsınız ve satarsınız. Bu noktadan sonra Eminevim araca adamın borcu kadar haciz koydurur, bu da artık sizi bağlamaz.

    Ben olsam 3 hafta sonra para gelecek adama, para geldiği tarihte araç duruyorsa sana satarım ama daha önce müşteri çıkarsa ona satarım derdim.

  • createman kullanıcısına yanıt
    Hocam kura işi komple zarar neden önce cıkaraa iyi sonra cıkarsa evde %100 koyuyır zaten sen kira ödediğinle kalıyorsun sistem mantıklı lakin Türkiye gibi enflasyon ve devülasyon la ilerleyen ülkelerde ilk alanlar karda gerisi zarar komple

    Ayrıca araç için ben ekimde finansman kullandım 90 bine 20 bin 4 yıl vade farkı çıkardılar araç şuan 10 bin zam yedi zaten önümüz yılda 10 bin yer minimum vade farksız hale gelir 😉 devülasyon olursa komple kar 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 1 Nisan 2021; 11:21:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geç bu işleri. Nakitiyle gelsin alsın.

  • Anlaşma sağlayıp 1 aydır beklemek konusunda baya sabırlı davranmışsınız. Aracınız piyasada çok kabul görmeyen bir araç mıdır ki bu kadar bekliyorsunuz ? ya da alıcıyla farklı bir hukukunuz var. 3,5 gün belki 1 hafta beklenir ama haflarca beklemeyi bilemedim..


    1 ay değil 1 hafta sonrasında önümüzü göremediğimiz bir piyasa var ortada.Bu süreçte araç fiyatlarının ne olacağı belli değil.

    Aldığınız ücret karşılığında sizde bir mal , hizmet satın alacaksınız ya da parayı işleteceksiniz. Yapacağınız yatırımın değer kazanması, kaybetmesi durumunda farkı kim karşılayacak peki. .... evim sistemi mi.


    Ya da alıcı farklı bir araçta bulabilir.. 1 ay uzun bir süre. Bizde malum arabayı kendimize değil eşe dosta alıyoruz gibi birşey oluyor . O çok yakar , bunun parçası pahalı , öteki sorunlu vs vs. Bir dünya laf döner arada. Alıcının araç hakkındaki düşünceleri bile değişebilir bu sürede. Vazgeçtim dese siz ne yapacaksınız?


    Şahsen alıcı gelip ...evim parayı 4 haftada ödeyecek dese, O zamana kadar satılmazsa tekrar görüşürüz deyip konuyu kapatırım. Başka alıcı bulursamda hiç beklemem satar geçerim. İlla bilmem ne evime arabayı satmak zorunda değilsiniz. Onlar sağlamdır ya para kalmaz diye de birşey yok. Kim hesaba parayı yatırırsa satış ona geçer.






  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı görmeden satış verme, hatta sayılsın, bi mutabakat imzalansın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 ay alıcı mı beklenir?

  • Araç satıldı, sıkıntı olmadı daha sonra araştıran olursa görsün diye yazıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.