Şimdi Ara

Elektrikli cam takılarak açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Polo aracımın sol ön ve sol arka camı açılırken böyle sanki atlar gibi tak tak tak tak sesi çıkartarak açılıyor. Kapatırken çok hafifçe aynı ses geliyor ama pek zorlanmıyor. Açılırken bariz görünüp duyuluyor. Sorun hakkında fikir ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.




  • momenty kullanıcısına yanıt
    Halatlar, kriko dişlisi ve makaralardan birinde problem var açılmadan kimse bir şey diyemez hocam. Bir iki ay önce aynı sizin gibi benim aracımın sağ ön camı da ses yapıyordu bir gün daha yüksek bir tak sesi geldi ve cam motoru boşta dönmeye başladı. Götürdüm kriko dişlisi kırılmış sadece dişliyi değiştirdiler, gresi yeniledilernormale döndü. Aracım Bora muhtemelen ortak parça yada benzer bir parçadır tamir yapan usta bulmanız önemli benim götürdüğüm usta kırık dişli için orijinal sağlam, cam motorunu yan sanayi ile değiştirmeye çalışıyorlar motor sağlamsa dişli, halat, makara hepsi değişiyor demişti dükkanın duvarı tamir takımı doluydu. İyi bir usta bulursanız tamiri basit.
  • zaqwear Z kullanıcısına yanıt

    Elektrikçi mi bakar hocam bilginiz var mı nereye götürmek lazım

  • momenty kullanıcısına yanıt
    Kaportacı da bakabilir elektrikçi de bir şey söylemek zor ustasına bağlı. Benim ilk götürdüğüm elektrikçi Vw grubundan anlamadığını söyledi dediğim ustaya o yönlendirdi o da eski kaportacıydı ancak artık değişim hariç fazla kaporta işi almadığını söylemişti bakımı sanayide yaptırıyorsanız onlara bir sorun çalıştıkları bir yer vardır sizi yönlendirirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaqwear -- 20 Temmuz 2023; 15:37:47 >
  • kapı aralarına silikon sprey sık

  • zaqwear Z kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ediyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.