Şimdi Ara

ekrana goruntu gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hardline oynarken PC bianda kapandı. 5 dk bekledikten sonra açmaya çalıştım ama açılmadı sora içini açıp temizledim ekrankarti işlemci flan. Sonra PC yı açmayı denedim açıldı ama klavye ışık ekranada görüntü gelmiyor. OB yede takip denedim ama değişen birşey olmadı yardım edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • "Açılmıyor" derken, kast ettiğin şeyi biraz daha aç. Monitör "sinyal yok" veya ona benzer bir şey diyor mu, sen bilgisayarı açtıktan sonra? Monitörde ışık var mı? Işık var mı derken, tamamen kapalıymış gibi mi yoksa açık ama "siyah" gösteriyor gibi mi? Nasıl anlatsam bilmiyorum.

    Buna benzer açılmama sorunu bende de vardı, ısınıyordu ve kapanıyordu. Hemen açmaya çalışınca açılmazdı. 30 dk falan beklerdim soğuması için. Her neyse, kapanması ve 5 dakika sonra açılmaması sıcaklıktan olmuş olabilir.

    İçini temizlerken de, soğuması için vakit vermiş oluyorsun. Temizledikten sonra açılmasının nedeni de bu olabilir.

    OB derken Onboard ekran kartını mı kastediyorsun? Eğer onboard kartı kastediyorsan, kabloları kontrol et bakalım bi.

    Sen bilgisayarın içini temizlerken, belki hata yapmış olabilirsin, kablo çıkması, ramlerin yerinden oynaması vb. Bilgisayar açılırken veya açıldıktan biraz sonra "dıt" benzeri sesler veya ses geliyor mu?

    Son olarak, kulaklığını tak veya ses sisteminin sesini aç ve bilgisayarı böyle başlat, dinle bakalım bi, Windows açılırken ses geliyor mu? Startup sesi. Geliyorsa sorun monitörde veya ekran kartında olabilir.




  • No video input diyor sorada sleep moda geciyor. Olabilir ama dikkatlice hepdisini kontrol ettim. Kendi ekran kartında sıkıntı olabilir diye ekran kartımi kasadan söküp onboard ekran kartında denedim ordada acilmadi. Şimdi denememdede windows başlangıç sesi gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.