Şimdi Ara

Ekran kartını açınca pc windowsu açamıyor.ACil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhabalar.
    benim gtx770 windforce3x 2 gb ekran kartım var. daha düne kadar hiçbir sorunu yoktu. dün bilgisayarı açtım bilgisayar tam windows 8 logosu çıkıyor windowsu yüklerken birden ekran kararıyor birşey olmuyor daha sonra bidaha reset atınca windows yüklenirken otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve sonra windows 8.1 başlatılamadı gelişmiş seçenekler falan diyor. sonrasında ekran kartını söktüm ve bilgisiyarın intel hd graphics ile sorunsuz çalıştığını gördüm. bana göre sorun ekran kartında ancak ekran kartına ne oldu ne yapmalıyım garantiye göndermelimiyim diye size sormak istedim sizce ne yapabilirim?



  • Ekran kartınızda her hangi bir aşırtma işlemi var mı? Beta aşamasındaki bir driver yüklemiş olabilir misiniz? Elektriğiniz gidip geldi mi acaba? Çok ısınmış olabilir mi?
    Tam net cevap bulmak zor, en basiti başka bilgisayara takıp orda çalışıyor mu görmek.
  • Hurri kullanıcısına yanıt
    Hocam ısınmış olduğunu sanmam overclocklu kullanmadım. Kartı bayadır kullanıyorum en son driver yüklü idi elektrikle ilgili bir sıkıtı yok .yan odadada bilgisayar var onda 640w corsair güç kaynagı var acaba 3-5 dkika gtx 770 i çekebilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up
  • Oyun bile oynarsınız :) Denemeye değer.
  • Up up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetgn123 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sorun tamamen Windows 8'le alakalı, bana aynısı oluyordu, şimdi çözümünü araştırıyorum. Bulabilirsem yazarım buraya.

    edit: google'a şu şekilde girdim:https://www.google.com.tr/#q=windows+8+black+screen+on+startup

    Şu sayfada çözümü var, çevirmeye üşendim:http://optimizewindows8.wordpress.com/2013/11/04/how-to-fix-black-screen-of-death-in-windows-8/

    Eğer olmazsa biraz daha araştır veya windows 7 kur ya da win8'i tekrar kur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 8 Şubat 2014; 17:12:00 >




  • İşletim sistemi ile alakası olabilir fakat daha çok donanımla alakalıdır. ektran kartınız arızalı olabilir. Başıma geldi. Sistem boot ederken mavi ekran veriyordu bende. ekran kartını çıkarıp değişince sorun kalmadı. Büyük ihtimalle ekran kartınız arızalı. Garantisi varsa gönderin yoksada işin ehli birine baktırın.
  • Bende w7 var. Ekran 5730. Yeni güncellemeleri yükleyince Windows açılmıyor. G.modda bağdaştırıcıdan ekran kartıma girip devre dışı bırakıp tekrar açıyorum ve düzeliyor. Ama eski sürümde kalıyor. Acaba yüklerken eskiden kalma bilgileri mi silmeliyim? Peki neleri silmeliyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.