Şimdi Ara

Ekran Karti uretim yili ve garanti durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni sistem topladim. Bugun geldi ekran karti. Asus'un sitesinden seri numarasiyla sorguladigimda 19/07/2023 diyor. Sizce urun kullanilmis bi urun mu? Montajini aldigim site yaptigi icin kutusu filan da yok. Bir diger konu 2019 yilinda mi yoksa 2020 yilinda mi uretildigi. Asus 3 yil garanti veriyor diye biliyorum o yuzden 2020 uretimi gibi. Fakat garanti tarihini neden 3 ay once gosteriyor onu anlamadim. Yardimci olacak varsa memnun olurum. Tesekkurler




  • Garanti, fatura kesim tarihinden itibarendir.


    Daha evvel bir tarih gösteriyorsa, senden önce başkası alıp seri numarasından kaydını oluşturmuş ve bir şekilde iade etmiş olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 17 Ekim 2020; 23:33:26 >
  • shruikan kullanıcısına yanıt

    Yaklasik 3 ay oncesini gosteriyor. Demek ki biri almis ve iade etmis. Bu durum iskillendirdi beni. Pzt gunu firmayi arayip soracagim. Tesekkurler

  • ürünü asus web sitesinden sorguladığında asusun stoğundan çıktığı andaki tarihten itibaren garantisi başlar. ürün distribütör firmaya fatura edilir. örneğin penta, boğaziçi veya destek bilişim. buralardan sorgulama yaptığında daha güncel tarihli garanti sorgusuna ulaşabilirsin. eğer elinde ne fatura ne de distribütör bilgisi yoksa ürün asus web sitesindeki garanti sorgusuna göre olur. ürün kullanılmış veya iade edilmiş bir ürün değildir.

  • Asus'un kaç yıl garanti verdiği önemli değil. Sana gelen garanti kartında kaç ay yazıyor o önemli.


    asus 3 yıl veriyorum der ama garanti kartında 24 ay yazıyordur. Yani kalan 1 sene için yurt dışı garantisi var demek bu.

  • aynı durum bendede oldu 1080 ekram kartım 11.12.2017 faturalı ama eylül gösteriyodu garanti bitiş tarihi , asus yetkili servisi ile konuştum internette garanti sorgusu satıcıya ulaşan tarihteki ama faturanız varsa fatura tarihi geçerlidir dendi yani sitede eylül gösterde bile 11.12.2020 tarihine kadar garantisi var dendi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.